Róże Annes 77-część 3-ta miłość jest wieczna:)
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Róże Annes 77-część 3-ta miłość jest wieczna:)
Aniu zbieram właśnie szczenę z podłogi
Same piękności
Kiedy moje takie będą
Same piękności
Kiedy moje takie będą
- gajowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Winter Lodge - o tak Cudowna ta róża!
No i co? znowu muszę otworzyć tajny notesik
No i co? znowu muszę otworzyć tajny notesik
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
Aniu, Pashmina - cudeńko. już myślę, gdzie ją u siebie wcisnąć...
Czy na zdjęciu Winter Lodge wygląda tak jak w realu? Czy rzeczywiście jest taki zielonkawo-limonkowy? Jest rewelacyjny...
Czy na zdjęciu Winter Lodge wygląda tak jak w realu? Czy rzeczywiście jest taki zielonkawo-limonkowy? Jest rewelacyjny...
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Rozyce masz cacane ale Ostrozki cos niesamowitego
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Ania, nadrabiam zaległości, widziałam to zdjęcie już na działeczce, tylko pisać nie bardzo mogłam przez ten Internet mobilny. Masz jakaś piękną różę, ale to nie Clair R.
Jestem ciekawa co za jedna, ta śliczności Lecę dalej poczytać
Już jestem.... ale piękna Pashminka , moja dopiero odwinęła jeden płateczek. Masz racje rozwija się w żółwim tempie.
Jestem wytrwała ............... poczekam na nią.
Rób zdjęcia, bo to jest najpiękniejszy miesiąc na ich foty. Wszystkie bez wyjątku zasługują na uznanie, jak ja
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu wspaniałe róże Winter Lodge jest przepiękna. Uwielbiam róże w odcieniach kremu, seledynu.....nie czysta biel ale z kropelką delikatnej barwy
Ostróżki kolosy, ja w tym roku posadziłam 3 sadzoneczki, mam nadzieję, ze i u mnie tak pięknie się rozrosną
Ostróżki kolosy, ja w tym roku posadziłam 3 sadzoneczki, mam nadzieję, ze i u mnie tak pięknie się rozrosną
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Madziu dopiero zaczynasz swoją przygodę z różami,doczekasz się Trzymam kciuki za Twoje młodziaki
Ewa poczekaj z notesikiem....zobaczymy jak zakwitną kolejne kwiaty
Asiu Winter Lodge jest taki sam jak na fotce,ale zauważyłam,że w późniejszej fazie jest dużo jaśniejszy
Pashmina to indywidualność,tak naprawdę do róży nie podobna,ale mi się dalej bardzo podobają te pompony...kulki lodów
Jule ciekawe i fajne okreslenie cacane,ostróżki dały czadu w tym roku
Maju powiadasz,że to nie Clair? Spróbuję uchwycić inne kwiaty Clair,może będzie bardziej do siebie podobna?
Pashmina trzyma się u mnie dzielnie,burze dobrze zniosła,mam wrażenie,że ona się rozwija strasznie wolno
Nie wiesz Maju,czy ona powtarza kwitnienie?
W sobotę kupiłam w Przytoku nową różę,a mianowicie Ingrid Bergman..wyczytałam,że nie przemarza dziewczynom,więc podłapałam i mając okazję przygarnęłam oraz dokupiłam prawdziwą Marię Theresię
Pąki Marii T...
Pastella
Sophie Renaissance
Rosarium Uetersen
Chepek
William Christie
Giardina
Ewa poczekaj z notesikiem....zobaczymy jak zakwitną kolejne kwiaty
Asiu Winter Lodge jest taki sam jak na fotce,ale zauważyłam,że w późniejszej fazie jest dużo jaśniejszy
Pashmina to indywidualność,tak naprawdę do róży nie podobna,ale mi się dalej bardzo podobają te pompony...kulki lodów
Jule ciekawe i fajne okreslenie cacane,ostróżki dały czadu w tym roku
Maju powiadasz,że to nie Clair? Spróbuję uchwycić inne kwiaty Clair,może będzie bardziej do siebie podobna?
Pashmina trzyma się u mnie dzielnie,burze dobrze zniosła,mam wrażenie,że ona się rozwija strasznie wolno
Nie wiesz Maju,czy ona powtarza kwitnienie?
W sobotę kupiłam w Przytoku nową różę,a mianowicie Ingrid Bergman..wyczytałam,że nie przemarza dziewczynom,więc podłapałam i mając okazję przygarnęłam oraz dokupiłam prawdziwą Marię Theresię
Pąki Marii T...
Pastella
Sophie Renaissance
Rosarium Uetersen
Chepek
William Christie
Giardina
Cuuuudowne róże
- majka411
Ania, ale foty róż po deszczu
Zobacz tak wygląda kwiat Clair R.
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.194591
Twoja ma śliczny środeczek. Ciekawa jestem co ona za jedna
Pytasz czy Pashminka powtarza kwitnienie jej żółwie tępo będzie kwitnieniem do pierwszych przymrozków.
Zobacz tak wygląda kwiat Clair R.
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.194591
Twoja ma śliczny środeczek. Ciekawa jestem co ona za jedna
Pytasz czy Pashminka powtarza kwitnienie jej żółwie tępo będzie kwitnieniem do pierwszych przymrozków.
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
I jak tu czekać z notesikiem, kiedy pokazujesz takie piękności?
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Agnieszko dziękuję,cieszę się z tych co mi pozostały i z nowych nabytków,którymi próbuję zasłonić dziury i placki po poprzedniczkach
Maju na Clair zachorowałam w poprzednim roku,ona była zamawiana w niemieckiej szkółce,muszę podpytać Gosi,czy miałaby jeszcze jakieś dane,skąd ona przyjechała Tak,czy sial ładna,ale ja chcę Clair
Maja masz rację,w takim tempie jakie prezentuje owa Pashmina do do listopada może otworzy kwiaty,jeśli w ogóle
Ewuś wiem jak to jest,u mnie wciąż nie notesik,a zeszyt obok leży z długopisem w środku i czeka na kolejny wpis
Zachorowałam na Stephanie
Dziś w nocy u mnie ogromna burza była,ale trzaskało za oknem,moje różyczki na balkonie główki zmoczone mają,Maria T lekko otwiera swoje piękne,porcelanowe kwiatki
Chopin-strasznie długo czekałam na kwiat choćby jeden,ostatnio zmarzł cały korzeń,tera za to mogę się cieszyć dwoma kwiatami,jest niesamowity,duży pachnący,kremowy ,naprawdę mnie zauroczył....klasyka
Tak wygląda Winter Lodge po silnej burzy...
Dhislaine de feligonde z Błękitnym Aniołem
Arthur Bell mocno wymarzł,ale zakwitł trzema kwiatami
Piano
First Lady
Larissa
Orsola Spinola ma ciekawe platki,po brzegach jakby ciemniejszy róż
Maju na Clair zachorowałam w poprzednim roku,ona była zamawiana w niemieckiej szkółce,muszę podpytać Gosi,czy miałaby jeszcze jakieś dane,skąd ona przyjechała Tak,czy sial ładna,ale ja chcę Clair
Maja masz rację,w takim tempie jakie prezentuje owa Pashmina do do listopada może otworzy kwiaty,jeśli w ogóle
Ewuś wiem jak to jest,u mnie wciąż nie notesik,a zeszyt obok leży z długopisem w środku i czeka na kolejny wpis
Zachorowałam na Stephanie
Dziś w nocy u mnie ogromna burza była,ale trzaskało za oknem,moje różyczki na balkonie główki zmoczone mają,Maria T lekko otwiera swoje piękne,porcelanowe kwiatki
Chopin-strasznie długo czekałam na kwiat choćby jeden,ostatnio zmarzł cały korzeń,tera za to mogę się cieszyć dwoma kwiatami,jest niesamowity,duży pachnący,kremowy ,naprawdę mnie zauroczył....klasyka
Tak wygląda Winter Lodge po silnej burzy...
Dhislaine de feligonde z Błękitnym Aniołem
Arthur Bell mocno wymarzł,ale zakwitł trzema kwiatami
Piano
First Lady
Larissa
Orsola Spinola ma ciekawe platki,po brzegach jakby ciemniejszy róż
Aniu, Winter Lodge przepiękny nawet po burzy. Kolorek jak lody cytrynowe.
- Alutka102
- Od: 29 sie 2011, o 09:06
Aniu, Chopin potrafi zauroczyć, tylko, że u mnie po deszczach łapie mączniaka i musiałam go troszkę ogołocić z liści. Pierwsze kwitnienie już ma za sobą a teraz czekamy na drugie. Muszę przyznać, ze u niektórych róż wolę ten drugi wysyp kwiatów.
- majka411
Ania, Chopen to klasyka, pomyśl jak może wygladać Jan Paweł II ze szkóki francuskiej.
Ja to widzę..... Szukam miejsca
Jak masz inne zdjęcia Twojej Clair R. to wstaw proszę. Może Gosia coś pomoże w tym temacie.
Ja to widzę..... Szukam miejsca
Jak masz inne zdjęcia Twojej Clair R. to wstaw proszę. Może Gosia coś pomoże w tym temacie.
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Winter Lodge faktycznie uroczy, pewnie gdyby nie deszcz to by był bardziej wybawiony, ale i tak jest BOSKI
Piano i First Lady
Piano i First Lady