Ogródek Goni@k
- anu-la
- 200p
- Od: 19 cze 2007, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wszystkich nas ta wiosna nie rozpieszczała w tym roku ale jak teraz buchneło kwieciem to gdzie nie popatrzeć wszędzie kolorowo. Sliczne kompozycje robisz Gosiu, ja posiałam żeniszka (białego i bordowego), w zeszłym roku kwitł do mrozów, ale jeszcze za malutki do posadzenia do skrzynek. Hiacynty masz w niespotykanych kolorkach, a Twoja kaskada zawsze mnie zachwyca ilekroć do Ciebie zaglądam.
Pozdrawiam wiosennie i długo weekendowo
Anu-La
Pozdrawiam wiosennie i długo weekendowo
Anu-La
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu skalniaczek robi się coraz ładniejszy. A te kompozycje kwiatowe w koszach bardzo mi się podobają. Pięknie będą wyglądać latem. A gdzie je wszystkie ustawisz - na tarasie ? :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Małgosiu, zachwyciłam się twoimi roślinkami , a szczególnie skalniakami są cudowne. Przepięknie wyglądają również kompozycje doniczkowe.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
-
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Kontakt:
Wyobraź sobie zatem małego yorczka ,który brodzi w tej trawieKaRo pisze:trawa prawie po kolana a jeszcze popadał deszcz to do jutra może nie być widać Redy
Nasza malutka Bonni tonie wprost na trawniku
Krysiu ,moja lewizja stoi w pąkach ,zawzięta jakaśKaRo pisze:Gosiu - czy lewizja rozkwitła już Tobie?
Ciekawa jestem jej kwiatów,moja została jedna z pięciu- nie mam ręki?albo co?
Rośnie na zboczu skalniaka w ziemi zdrenowanej drobnym grysem wapiennym .
Zimą zrobiłam jej daszek z płytki skalnej ,żeby jej nie podtapiało i jakoś przetrwała
Na razie kwitnie mi lewizja nabyta ostatnio na targach .
-
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Małgosiu masz wspaniałe roślinki , zrobiłaś również świetne kompozycje
W wielu ogrodach widziałam przewrócone donice , z których wyrastają skalnice , u Ciebie również taką zauważyłam ... nabieram coraz większej ochoty po takich widokach , by przenieść ten pomysł do siebie . Fajnie się prezętują i są na pewno niesamowitą ozdoba ogrodu
Pozdrawiam cieplutko
W wielu ogrodach widziałam przewrócone donice , z których wyrastają skalnice , u Ciebie również taką zauważyłam ... nabieram coraz większej ochoty po takich widokach , by przenieść ten pomysł do siebie . Fajnie się prezętują i są na pewno niesamowitą ozdoba ogrodu
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
-
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Kontakt:
Dziękuję Asiorku za miłe słowaJSZFRED pisze:Małgosiu
Ale u Ciebie teraz pięknie i kolorowo,a Twoje tulipanki są przecudne,
Pozdrowionka
:P
Mnie też sie bardzo podobają te moje tulipanki ,tym bardziej ,że jest to ich debiut w moim ogródku .Nigdy wcześniej nie bawiłam się w cebulkowe uprawy .
Teraz jeszcze czekam na kwitnienie czosnków