Zieloni współmieszkańcy Ani
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zrobilam nieco porządków w moich trzykrotkach i dość dokładnie opisałam je w swoim wątku. Rzuć oczkami może coś Ci w nie wpadnie. Bo ja tu już węszę za paroma u Ciebie
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Dziękuję wszystkim za odwiedziny Miło widzieć tylu miłych gości
milka0105 dziękuję bardzo za kompliment, staram się żeby moja kolekcja była urozmaicona
Kari pierwszy odrost będzie dla Ciebie, a to aeonium dostałam za darmo, bo jest jeszcze nieukorzenione. Zresztą w mojej palmiarni mam zniżkę na badylki a część w ogóle dostaję za free, bo właściciel sklepu na terenie palmiarni to mój znajomy
AlfaXIII to o moje roślinki chodzi? Coś Ty tutaj zwęszyła
milka0105 dziękuję bardzo za kompliment, staram się żeby moja kolekcja była urozmaicona
Kari pierwszy odrost będzie dla Ciebie, a to aeonium dostałam za darmo, bo jest jeszcze nieukorzenione. Zresztą w mojej palmiarni mam zniżkę na badylki a część w ogóle dostaję za free, bo właściciel sklepu na terenie palmiarni to mój znajomy
AlfaXIII to o moje roślinki chodzi? Coś Ty tutaj zwęszyła
Twoje crasulle Kiedyś mi jedną podesłałaś ale się nie przyjęła
No i miałaś coś sobie wybrać u mnie po remoncie przypominam. A chyba już jest po?
No i miałaś coś sobie wybrać u mnie po remoncie przypominam. A chyba już jest po?
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pan z palmiarni wałbrzyskiej jest baaardzo sympatyczny ;) też mam kilka "gratisów" od niego i roślinki po "okazyjnej" cenie ;) a na palmę też ostatnio się skusiłam ;) a najnowsza roślinka wygląda jakby wprost z katalogu super jest !!
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Nie no, tak nie może być!!!! Następnym razem zabieram się z Tobą! Ustawię barykadę koło Shella, a jak się przeciśniesz, to następną w Maciejowej i w Radomierzu. NIE POJEDZIESZ BEZE MNIE!!!ania007 pisze:aeonium dostałam za darmo, bo jest jeszcze nieukorzenione. Zresztą w mojej palmiarni mam zniżkę na badylki a część w ogóle dostaję za free, bo właściciel sklepu na terenie palmiarni to mój znajomy
Masz taką podobną ale jakby w trójkąciki Ubij mnie... nie pamiętam nazwy
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.