Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2
Zdjęcia tarasu są powalające, świetnie ukwiecony..A to zdjęcie z wyższego piętra - normalnie szok!! Takie super!
Jak tylko mam aparat to robię fotki i później właśnie mam dla porównania
Jak tylko mam aparat to robię fotki i później właśnie mam dla porównania
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Jolu, ja też ukorzeniam , ale na busz to raczej nie narzekam . Z jednorocznych to dziwaczki posadziłam i rosną, ale dla pewności zakopałam je z doniczkami , mam nadzeiję, że się rozsieją. w ogóle to liczę, ze wszystko będzie się u mnie samo siało . Naiwność, to moje drugie imię
Cudnie oj pięknie uwielbiam Twoje widoczki , wszystko tak umiejętnie dobrane i zagospodarowane . Tarasik jak bajka
- Giecikowa
- 200p
- Od: 13 lut 2011, o 09:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu jak tam po wczorajszym dniu Ominęła Was ta masakra pogodowa? Bo moja najbliższa okolica to obraz nędzy i rozpaczy
Pozdrawiam Dorota
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Witam Wszystkich odwiedzających
aagaaz dziękuję to cieszy... zawsze marzyłam o tarasie pełnym kwiatów... choć jeszcze mam w planie jego modyfikację to już daje mi ogromną radość i poczucie spełnionego założenia
Sosenki4 ... oj uwierz, że przez blisko 20 lat zabawy w ogrodnika i sadzenia roślin bez planu i przemyśleń doprowadza do buszu i nieładu w ogrodzie A z samosiejek w ogrodzie pozostawiam lwie paszcze, naparstnice i aksamitki - posadź je raz , a już zawsze będziesz cieszyła się ich widokiem
Beata T dziękuję ...staram się wszystko dobrać tak by tworzyło jedną całość. Nie lubię pstrokacizny i misz - maszu. Kiedyś zdobywałam co popadło i sadziłam gdzie się dało. I choć mam sporo takich dziwnych kompozycji to dzisiaj bardziej się zastanawiam co i gdzie sadzę.
Giecikowa oj wczorajszy dzień to prawdziwie najdziwniejsze i niespotykane zjawisko pogodowe jakie widziałam;:oj wyglądało to tak jakby kilka burz było równocześnie. W czasie takiej burzy jechałam do pracy ...to była ciężka droga...gradobicie, drogi pełne wody, połamane drzewa i zero widoczności...Na szczęście u nas nie ma większych szkód ale w okolicach rozpacz...A co będzie jeszcze dzisiaj... już straszą nocą ... a ja znowu jadę do pracy...Dorotka z jakich jesteś okolic?
Pozdrawiam Jola
aagaaz dziękuję to cieszy... zawsze marzyłam o tarasie pełnym kwiatów... choć jeszcze mam w planie jego modyfikację to już daje mi ogromną radość i poczucie spełnionego założenia
Sosenki4 ... oj uwierz, że przez blisko 20 lat zabawy w ogrodnika i sadzenia roślin bez planu i przemyśleń doprowadza do buszu i nieładu w ogrodzie A z samosiejek w ogrodzie pozostawiam lwie paszcze, naparstnice i aksamitki - posadź je raz , a już zawsze będziesz cieszyła się ich widokiem
Beata T dziękuję ...staram się wszystko dobrać tak by tworzyło jedną całość. Nie lubię pstrokacizny i misz - maszu. Kiedyś zdobywałam co popadło i sadziłam gdzie się dało. I choć mam sporo takich dziwnych kompozycji to dzisiaj bardziej się zastanawiam co i gdzie sadzę.
Giecikowa oj wczorajszy dzień to prawdziwie najdziwniejsze i niespotykane zjawisko pogodowe jakie widziałam;:oj wyglądało to tak jakby kilka burz było równocześnie. W czasie takiej burzy jechałam do pracy ...to była ciężka droga...gradobicie, drogi pełne wody, połamane drzewa i zero widoczności...Na szczęście u nas nie ma większych szkód ale w okolicach rozpacz...A co będzie jeszcze dzisiaj... już straszą nocą ... a ja znowu jadę do pracy...Dorotka z jakich jesteś okolic?
Pozdrawiam Jola
- jola1010
Mam w swoim ogrodzie kilka roślin , które osiągnęły gigantyczne rozmiary. Trudno to dostrzec na fotkach ale dla porównania doprosiłam się kilku fotek z moimi ulubionymi olbrzymkami:
Pozdrawiam Jola
Pozdrawiam Jola
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu jak miło ciebie widzieć, ślicznie wyglądasz wśród swoich olbrzymich dorodnych roślin. Hosty są ogromne i piękne, prawdziwe kolosy
- Giecikowa
- 200p
Jolu piękne rośliny To dobrze, że pogoda oszczędziła Twój dobytek. Ja też miałam to szczęście, że mnie akurat ominęła . Ale ciągle nas tutaj bombardują komunikatami, że najgorsze jeszcze przed nami Niestety moje niektóre koleżanki z pracy nie miały tyle szczęścia, bo mieszkają w miejscowościach, którym pożądnie się oberwało.
A ja mieszkam w Mirsku, z którego cieplutko Cię pozdrawiam
A ja mieszkam w Mirsku, z którego cieplutko Cię pozdrawiam
Pozdrawiam Dorota
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu, jak miło Cię poznać Super dziewczyna, a ciepło i serdeczność promienieje z twarzy! Tak się zapatrzyłam, ze tych roślin nawet nie zauważyłam...
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Miło cię widzieć olbrzymy te twoje hosty
- jola1010
AGNESS , robaczek_Poznan , aage , większość z Was spotyka się w realu , a ja bardzo lubię czytać relacje ze spotkań i oglądać rozradowane Wasze twarzyczki. Czuję się wtedy tak jakbym znała Was osobiście Chyba już czas , żebyście i Wy mogli mnie poznać - choć nie w realu , a wirtualnie... to jednak ja i moje ulubione olbrzymki.
Giecikowa o to całkiem niedaleko mieszkamy ... no właśnie Wasze i nasze okolice mocno oberwały... , a dzisiaj kolejne ostrzeżenia
Dorotka nalegam o założenie własnego wątku
Pozdrawiam Jola.
Giecikowa o to całkiem niedaleko mieszkamy ... no właśnie Wasze i nasze okolice mocno oberwały... , a dzisiaj kolejne ostrzeżenia
Dorotka nalegam o założenie własnego wątku
Pozdrawiam Jola.
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Jolu jak miło Cię poznać Śliczna dziewczyna w pięknym ogrodzie
- Giecikowa
- 200p
Jolu do założenia swojego wątku muszę jeszcze dojrzeć Ale myślałam już o tym, więc może.....
Pozdrawiam Dorota