Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2
Jolu, laska z Ciebie , musiałam się skupiać na roślinkach, bo głównie Ciebie podziwiałam . Martany, tak? bo tak się te wielkie lilie nazywają? Giganty Ci porosły, normalnie Park Jurajski , tylko, żeby Ci dinozaury nie chciały się wprowadzić . U mnie jaszczurki żyją a w tamtym roku nawet zaskrońca widziałam. najpierw się go wystraszyłam, bo myślałam że to żmija, ale doczytałam i wiem, ze miałam niegroźnego gościa, ufff...wiesz mnie to pal diabli, ale o dziecko się bałam.
Sesja udana
Sesja udana
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Jolu super wyglądasz, miło cię poznać
Roślinki ogromniaste Piszesz, że 20 lat zajeło ci stwożenie takiego pięknego miejsca, zazdroszcze ci, mój ogród dopiero w powijakach, gdzie tam jeszcze do efektu końcowego, jeżeli w ogóle takowy jest możliwy
Pięknie u ciebie
Roślinki ogromniaste Piszesz, że 20 lat zajeło ci stwożenie takiego pięknego miejsca, zazdroszcze ci, mój ogród dopiero w powijakach, gdzie tam jeszcze do efektu końcowego, jeżeli w ogóle takowy jest możliwy
Pięknie u ciebie
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu,trudno określić co ładniejsze,rośliny czy ich właścicielka:)Napiszę krótko jedno i drugie na wielkie 5!
Hosty Jolu masz PRZEPIĘKNE ja jestem zachwycony
Hosty Jolu masz PRZEPIĘKNE ja jestem zachwycony
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Joluś jaka piękna właścicielka roślinek cudnie wyglądasz i twoje ogromy również
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Jolu miło Cię poznać
No masz trochę olbrzymich roślin. Jest co podziwiać
No masz trochę olbrzymich roślin. Jest co podziwiać
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hosty giganty co Ty robisz,ze sa takie wielkie .
Ps.laska z Ciebie
Ps.laska z Ciebie
- megi1402
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Jolu, miło cię było zobaczyć
Rośliny masz rzeczywiście olbrzymie, ja niestety nie mam miejsca na takie wielkie okazy i żałuję, bo wrażenie robią niesamowite. Lilie nie łamią się pod ciężarem kwiatów?
Rośliny masz rzeczywiście olbrzymie, ja niestety nie mam miejsca na takie wielkie okazy i żałuję, bo wrażenie robią niesamowite. Lilie nie łamią się pod ciężarem kwiatów?
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
agatka123 , szyszunia , aagaaz jesteście kochane... ja głównie chciałam pokazać wysokość moich roślinek... a moja osoba to tylko dodatek... tzn. oglądając Wasze spotkania w realu mam wrażenie ,że Was znam osobiście ...jakoś tak czułam , że i ja powinnam pokazać swoje oblicze...Wam dziękuję za wszystkie ciepłe słowa pod moim adresem
Giecikowa...zapraszam ... prowadząc swój wątek jetem jeszcze bardziej zmotywowana do upiększania swojego ogrodu. Jak spróbujesz... zobaczysz , że to działa...
Sosenki4...nie wiem jak się nazywają moje lilie a w moich tajemniczych zakątkach też buszują różne gady...
reniuniek ...ok. 20 lat udaję ogrodnika , ale pierwsze kroki w ogrodzie były ciężkie...ogród przechodził wiele zmian i wciąż go udoskonalamy... i wciąż końca nie widać...
jacekopole71 wow takie komplementy od faceta dziękuję i ja i moje roślinki
doromichu moje gigantki same tak rosną. Mają już sporo lat i chyba są z rodziny olbrzymek, bo ja nie stosuję żadnych czary- mary...
megi1402 a ja na początku przygody z ogrodem kupowałam rośliny skalne, które są mikrusie i nie nadają się do wielkiego ogrodu. Teraz stawiam na rośliny większe i takie ,które ładnie się prezentują z daleka. Maluchy u mnie giną A lilie o dziwo chyba twardzielki jakieś, bo wytrzymały nawet wczorajsze i dzisiejsze nawałnice...
Ogród pełen wody , z oczek przelewa się woda górą...tylko patrzyłam czy ryby nie pływają po grządkach... schody do ogródka warzywnego rozmyte i wpłynęły na warzywa... warzywnik pływa a w nim kora i żwir... strumyk od skarpy płynie przez cały dzień Szczęście tylko takie , że woda czyściutka bez mułu i brudu... ale tam nie ma się co przejmować ...ludzie tracą cały dobytek... a to tylko roślinki.
Jeszcze jedna ciężka noc przed nami oby nie było gorzej
Pozdrawiam Jola
Giecikowa...zapraszam ... prowadząc swój wątek jetem jeszcze bardziej zmotywowana do upiększania swojego ogrodu. Jak spróbujesz... zobaczysz , że to działa...
Sosenki4...nie wiem jak się nazywają moje lilie a w moich tajemniczych zakątkach też buszują różne gady...
reniuniek ...ok. 20 lat udaję ogrodnika , ale pierwsze kroki w ogrodzie były ciężkie...ogród przechodził wiele zmian i wciąż go udoskonalamy... i wciąż końca nie widać...
jacekopole71 wow takie komplementy od faceta dziękuję i ja i moje roślinki
doromichu moje gigantki same tak rosną. Mają już sporo lat i chyba są z rodziny olbrzymek, bo ja nie stosuję żadnych czary- mary...
megi1402 a ja na początku przygody z ogrodem kupowałam rośliny skalne, które są mikrusie i nie nadają się do wielkiego ogrodu. Teraz stawiam na rośliny większe i takie ,które ładnie się prezentują z daleka. Maluchy u mnie giną A lilie o dziwo chyba twardzielki jakieś, bo wytrzymały nawet wczorajsze i dzisiejsze nawałnice...
Ogród pełen wody , z oczek przelewa się woda górą...tylko patrzyłam czy ryby nie pływają po grządkach... schody do ogródka warzywnego rozmyte i wpłynęły na warzywa... warzywnik pływa a w nim kora i żwir... strumyk od skarpy płynie przez cały dzień Szczęście tylko takie , że woda czyściutka bez mułu i brudu... ale tam nie ma się co przejmować ...ludzie tracą cały dobytek... a to tylko roślinki.
Jeszcze jedna ciężka noc przed nami oby nie było gorzej
Pozdrawiam Jola
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Jola ile masz wzrostu?Ty jesteś taka drobinka chyba bo nie wierze że sa tak wysokie lilie czy chosty:P
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
drewutnia ...mam 158 cm w kapeluszu ... a roślinki wciąż rosną ... ak zakwitną lilie zrobię kolejne fotki... Normalnie zrobiona fota nie oddaje rozmiaru wielkości roślin...jak ją z czymś lub z kimś porównamy to dopiero widać
Jak zakwitną lilie to zrobię jeszcze fotkę porównawczą. A tak nawiasem mówiąc to od 2-3 tyg. mamy kurki .. i będą własne jajka i będzie własny kurzak...z zamierzam swoje ulubienice nawozić kurzakiem... to dopiero może być pokaz dorodnych roślinek. Pomidory, ogórki i truskawki już dostały kurzakowej gnojówki i widać gołym okiem jak ich kolor i wielkość się zmienia
A to nasze malutkie stadko kurek:
Oczywiście kurki nie biegają swobodnie po ogrodzie ... mają wydzielony swój wybieg i trawkę do dziubania...
Pozdrawiam Jola
Jak zakwitną lilie to zrobię jeszcze fotkę porównawczą. A tak nawiasem mówiąc to od 2-3 tyg. mamy kurki .. i będą własne jajka i będzie własny kurzak...z zamierzam swoje ulubienice nawozić kurzakiem... to dopiero może być pokaz dorodnych roślinek. Pomidory, ogórki i truskawki już dostały kurzakowej gnojówki i widać gołym okiem jak ich kolor i wielkość się zmienia
A to nasze malutkie stadko kurek:
Oczywiście kurki nie biegają swobodnie po ogrodzie ... mają wydzielony swój wybieg i trawkę do dziubania...
Pozdrawiam Jola
Joluś, ale niespodziankę nam zrobiłaś swoimi zdjęciami! Oglądałam tylko Ciebie - innych obiektów nie obdarzyłam zainteresowaniem ;-)) Wyglądasz na tle swojego ukochanego ogrodu po prostu fantastycznie
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
Jolu
zgadzam się z Agnieszką, jesteś najurodziwszym okazem na zdjęciach. Miło było Cię zobaczyć. Piszesz że ok. 20 lat urządzasz ogród? To kiedy zaczęłaś, po komunii?
Kurki super, ale nie pozwól im na buszowanie w roślinkach, bo i własnych jajek Ci się kochana odechce.
zgadzam się z Agnieszką, jesteś najurodziwszym okazem na zdjęciach. Miło było Cię zobaczyć. Piszesz że ok. 20 lat urządzasz ogród? To kiedy zaczęłaś, po komunii?
Kurki super, ale nie pozwól im na buszowanie w roślinkach, bo i własnych jajek Ci się kochana odechce.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu dawno nie zaglądałam do Waszych tajemniczych zakątków i napatrzyłam się na Twoje gigantyczne roślinki z Twoją osobą jako wzorzec, ślicznie wyglądasz wśród swoich ulubienic.
Kurki fantastyczne.
Przykro mi z powodu tych nawałnic, oj będzie bardzo dużo roboty ze sprzątaniem.
Kurki fantastyczne.
Przykro mi z powodu tych nawałnic, oj będzie bardzo dużo roboty ze sprzątaniem.