Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolku, dzięki, ze tak wierzysz we mnie! Chyba jesteś większym optymistą niż ja ;)
Tymczasem i tak nie mogę folii kłaść, bo jest za zimno!
Witaj Andrzejku, cieszę się, że zajrzałeś Ostatnio znów Cię nie ma. Pracujesz na działce? Jak masz formę, to zrobisz oczko w jeden dzień! Ja kopałam chyba trzy dni, ale ja słabą kobietą jestem ;), a poza tym potrzebowałam wiekszą dziurę, niż Ty bedziesz potrzebował na formę Przy Twoim zapale i tempie prac, podejrzewam, ze wystarczy Ci nawet jedno popołudnie
Mam nadzieję, że kiedys ten Fotosik podciągnie się trochę i pozwoli nam powstawiać zdjęcia ;)
Witaj Haniu! Od stu lat? Ludzie już tak długo nie zyją...;)
Gabi i Haniu, walczyc to sobie mogę, tylko po co, jak walka z góry przegrana? Fotosik nawet pojedynczego zdjęcia dziś nie chce przesłać Podły
Tymczasem i tak nie mogę folii kłaść, bo jest za zimno!
Witaj Andrzejku, cieszę się, że zajrzałeś Ostatnio znów Cię nie ma. Pracujesz na działce? Jak masz formę, to zrobisz oczko w jeden dzień! Ja kopałam chyba trzy dni, ale ja słabą kobietą jestem ;), a poza tym potrzebowałam wiekszą dziurę, niż Ty bedziesz potrzebował na formę Przy Twoim zapale i tempie prac, podejrzewam, ze wystarczy Ci nawet jedno popołudnie
Mam nadzieję, że kiedys ten Fotosik podciągnie się trochę i pozwoli nam powstawiać zdjęcia ;)
Witaj Haniu! Od stu lat? Ludzie już tak długo nie zyją...;)
Gabi i Haniu, walczyc to sobie mogę, tylko po co, jak walka z góry przegrana? Fotosik nawet pojedynczego zdjęcia dziś nie chce przesłać Podły
- chatte
- Przyjaciel Forum
Onaczku, miło mi że tu zajrzałaś Moze dziś się doczekasz ;)
Mariolko, jeżeli u mnie, to wina netu. Podejrzewam, ze jak Fotosik trochę przeciążony, a mój net słabnie (choć i tak jest niemiłosiernie powolny), to wtedy w ogóle nie mogę wysłać zdjęcia Dziś się raz udało, to może wejdzie trochę
Andrzejku, jak masz glinę, to sorry! Moze Ci to zająć więcej niż jedno popołudnie, zwłaszcza jak będziesz nosił wiaderkami, ale na pewno skończysz w jeden dzień
Ciekawe tylko, czy wytrzymasz do jesieni ;)
A zdjęcia robisz? Pokaż jak poobsadzałeś swoją dolinkę I jak daleko jesteś z altanką!
A teraz spróbuję wkleić kilka zdjęć, ale to może potrwać
Mariolko, jeżeli u mnie, to wina netu. Podejrzewam, ze jak Fotosik trochę przeciążony, a mój net słabnie (choć i tak jest niemiłosiernie powolny), to wtedy w ogóle nie mogę wysłać zdjęcia Dziś się raz udało, to może wejdzie trochę
Andrzejku, jak masz glinę, to sorry! Moze Ci to zająć więcej niż jedno popołudnie, zwłaszcza jak będziesz nosił wiaderkami, ale na pewno skończysz w jeden dzień
Ciekawe tylko, czy wytrzymasz do jesieni ;)
A zdjęcia robisz? Pokaż jak poobsadzałeś swoją dolinkę I jak daleko jesteś z altanką!
A teraz spróbuję wkleić kilka zdjęć, ale to może potrwać
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum
Dorotko, właśnie pomyslałam o Twoim skalniaku i chyba się zarumieniłam... Cieszę się, ze nie masz ogrodu za moim płotem, bo wtedy pewnie zrezygnowałanym ze skalniaczka ;)
Ale cieszę się tym co mam, a jeszcze bardziej, jak taka artystka wyraża swoje uznanie
Co do oczka...cały czas czekam na to ciepło, a ono nie chce przyjść
Ale cieszę się tym co mam, a jeszcze bardziej, jak taka artystka wyraża swoje uznanie
Co do oczka...cały czas czekam na to ciepło, a ono nie chce przyjść