Ogród w dolinie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród w dolinie

Post »

Witaj Aniu. Ostatnio jak Ci pisałam, że byłam w Sz. i wkładów niestety nie było, to zapomniałam napisać, że oczywiście nie wyszłam z pustymi rękami. Rozplenice stały i wołały: "weź nas, weż nas..." No to wzięłam :;230
Ale ten Twój wątek pędzi...
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziwna ta pogoda... Kiedy siedzę w pracy nie pada, wracam - wita mnie deszcz, a pod wieczór - wychodzi słońce. W sumie jednak cieszę się. Deszcz był nam wszystkim bardzo potrzebny. No i mam wymówkę, by nie kosić :wink: Ale ciiiiii.............
Dziś będzie kwiatowo i to stylu macro. Świat rozkwitł i szkoda nie oglądnąć tego cudu z bardzo, bardzo bliska ;:80

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Agnieszko (agatka123)! Dzięki Tobie moja wiedza sie poszerzyła i już wiem, że mam wilca! Zapraszam Cię ponownie do mojego ogrodu-może znowu się czegoś nowego dowiem :tan
Asiu2! Miłość do flosków to kolejna wspólna nasza cecha i bardzo mnie to cieszy. Nie martw się białym, na pewno odrośnie :D
Irminko! Wyczaiłam pysznogłówki na forum i już nawet kupiłam sobie jedną,ale będzie rosnąć po drugiej stronie tej rabaty. Cóż jednak szkodzi zdobyć i inne egzemplarze???
Tajko! Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba i zapraszam jak najczęściej :D Trafnie zgadłaś, że lubię przyrodę i lubię ją fotografować ;:138
Loki! Urozmaicenie jest fajne,ale i wakacje nad morzem absolutnie mi nie przeszkadzają :) Jednak jak wakacje - to czynne. Nie jestem w stanie usiedzieć w miejscu. Zamiast ja mojej córci, to ona mnie powtarza: "Czy Ty choć na chwilę nie mogłabyś usiąść?". Ale jest jeszcze tyle do zrobienia, do zobaczenia... Co do zwinek-moja wiedza jest zdecydowanie ugruntowana, bo lubię wiedzieć wszystko lub prawie wszystko na tematy, które mnie zainteresowały. A na Twój profil nie wchodziłam-jakoś nie przyszło mi to do głowy. Wolę poznawać ludzi przez rozmowy, a na temat Twojej strony nie uwierzysz-oświeciło mnie jak myłam głowę, pochylając się nad wanną. Myśl była taka:przecież ja już gdzieś widziałam już tego Locutusa!!!
Igorze! Moniu (Niuniu)! Jako zorganizowana grupa przestępcza mamy już swoje tajemnice... Oj, uśmiałam się dziś setnie z naszej rozmowy :;230
Witam Cię Wandziu w moim wątku :D Bardzo się cieszę, że udało mi się tu Ciebie zwabić, bo przyznam, że Twój ogród od samego początku bardzo mi się bardzo podobał. A Twój komentarz w wątku Jaro ZONE-powalił mnie na kolana ("Matko Boska") i od tego momentu jestem Twoją fanką. Lepiej bym tego nie ujęła ...
Edwardzie i Ty jesteś miło widzianym gościem, zwłaszcza że kiedyś mieszkałeś tak blisko :wit Zapraszam znowu w moje stromne progi :D
Asiu, ulubiony żywiecki Daffodilku, gdzieżeś Ty bywała? Czyżby praca Cię pochłonęła na amen? Dobrze, że już jesteś ;:114 A co do tego, że z Sz. nie wyjdziesz z pustymi rękoma i to nawet jeśli kupisz wkład, nie miałam cienia wątpliwości. Tak już mamy i koniec ;:113
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aniu :wit
Uwielbiam foty makro, a z bieżącej serii najbardziej przypadł mi do gustu floks w malinowym odcieniu - przepiękny!
Ta amarantowa róża, co to za odmiana?
Pozdrawiam znad bolącej głowy...
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

sweety pisze:Dziwna ta pogoda... Kiedy siedzę w pracy nie pada, wracam - wita mnie deszcz, a pod wieczór - wychodzi słońce. W sumie jednak cieszę się. Deszcz był nam wszystkim bardzo potrzebny. No i mam wymówkę, by nie kosić :wink: Ale ciiiiii.............
Dziś będzie kwiatowo i to stylu macro. Świat rozkwitł i szkoda nie oglądnąć tego cudu z bardzo, bardzo bliska ;:80

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Agnieszko (agatka123)! Dzięki Tobie moja wiedza sie poszerzyła i już wiem, że mam wilca! Zapraszam Cię ponownie do mojego ogrodu-może znowu się czegoś nowego dowiem :tan
Asiu2! Miłość do flosków to kolejna wspólna nasza cecha i bardzo mnie to cieszy. Nie martw się białym, na pewno odrośnie :D
Irminko! Wyczaiłam pysznogłówki na forum i już nawet kupiłam sobie jedną,ale będzie rosnąć po drugiej stronie tej rabaty. Cóż jednak szkodzi zdobyć i inne egzemplarze???
Tajko! Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba i zapraszam jak najczęściej :D Trafnie zgadłaś, że lubię przyrodę i lubię ją fotografować ;:138
Loki! Urozmaicenie jest fajne,ale i wakacje nad morzem absolutnie mi nie przeszkadzają :) Jednak jak wakacje - to czynne. Nie jestem w stanie usiedzieć w miejscu. Zamiast ja mojej córci, to ona mnie powtarza: "Czy Ty choć na chwilę nie mogłabyś usiąść?". Ale jest jeszcze tyle do zrobienia, do zobaczenia... Co do zwinek-moja wiedza jest zdecydowanie ugruntowana, bo lubię wiedzieć wszystko lub prawie wszystko na tematy, które mnie zainteresowały. A na Twój profil nie wchodziłam-jakoś nie przyszło mi to do głowy. Wolę poznawać ludzi przez rozmowy, a na temat Twojej strony nie uwierzysz-oświeciło mnie jak myłam głowę, pochylając się nad wanną. Myśl była taka:przecież ja już gdzieś widziałam już tego Locutusa!!!
Igorze! Moniu (Niuniu)! Jako zorganizowana grupa przestępcza mamy już swoje tajemnice... Oj, uśmiałam się dziś setnie z naszej rozmowy :;230
Witam Cię Wandziu w moim wątku :D Bardzo się cieszę, że udało mi się tu Ciebie zwabić, bo przyznam, że Twój ogród od samego początku bardzo mi się bardzo podobał. A Twój komentarz w wątku Jaro ZONE-powalił mnie na kolana ("Matko Boska") i od tego momentu jestem Twoją fanką. Lepiej bym tego nie ujęła ...
Edwardzie i Ty jesteś miło widzianym gościem, zwłaszcza że kiedyś mieszkałeś tak blisko :wit Zapraszam znowu w moje stromne progi :D
Asiu, ulubiony żywiecki Daffodilku, gdzieżeś Ty bywała? Czyżby praca Cię pochłonęła na amen? Dobrze, że już jesteś ;:114 A co do tego, że z Sz. nie wyjdziesz z pustymi rękoma i to nawet jeśli kupisz wkład, nie miałam cienia wątpliwości. Tak już mamy i koniec ;:113
Aniu mam już całkowitą pewność,że lubimy to samo piękno jakie nas otacza.Po wizycie u Ciebie i ostatnich fotkach nie mam wątpliwości ;:138
Awatar użytkownika
maja79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2011, o 17:53

Post »

Witaj Aniu ;:196
przepiękna ta Twoja dolina ;:3 ;:224
pozdrawiam Maja ;:167
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Aniu, jestem pod wrażeniem nie tylko Twoich dokonań, ale i zdjęć, są śliczne ;:oj
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Aniu, przybiegłam z rewizytą. Na razie się wpisuję ale obiecuję że obejrzę cały wątek i tą różnorodność kwiatów którą już miałam okazję zobaczyć pobieżnie :)
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

:wit Aniu
Przychodzę do Ciebie z rewizytą i co widzę? Mnóstwo pięknego kwiecia, Twój ogród zachwyca kolorami. Podziwiam Cię za to że w tak krótkim czasie udało Ci się już stworzyć tak śłiczny ogród. Mój również zaczął powstawac w 2009 r ale miałam wiele przerw i dopiero w tym roku tak naprawdę coś się u mnie dzieje. Ponieważ bardzo mi się tu podoba to będę u Ciebie stałym gościem.
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Aniu, nie dość że floks w malinowym kolorku ściął mnie z nóg, to jeszcze ostróżka (?) z białym środeczkiem całkiem mnie powaliła... :shock: ;:202 ;:oj Cuda masz w ogródku...cudeńka... ;:215 ;:138 ;:180
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Czy ktoś wie, jak nazywa się ta niepozorna roślinka o bordowych, niekiedy zgniłozielonych, listkach w kształcie koniczyny i żółtych drobnych kwiatach? Pojawia mi się tego pełno między kwiatami i męczy mnie okrutnie, bo nie wiem, co to ;:oj ???

Obrazek
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

Aniu to szczawik chwast bardzo uciążliwy więc wyrywaj każdy bo jak Ci go dużo narośnie to dopiero będziesz miała co robić.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Aniu, no popatrz, taki jeden niewinny komentarz może zaskarbić sobie czyjeś uczucia :;230 :;230 A jak myślisz, czy wyrażał on nabożny zachwyt, czy przerażenie i zgrozę ;:oj
A teraz na poważnie. Ten bordowy szczawik to jeszcze pół biedy, gorszy jest zielony. U mnie pojawił się niewiadomo skąd, pewnie z jakąś zakupioną rośliną i teaz jest wszędzie. W najmniejszej szczelinie, we wszystkich donicach. Wcale się nie zdziwię się, jak go w końcu zobaczę w storczykach w mojej sypialni. To dziadostwo jest nie do zwalczenia. Przejrzyj u siebie wszystkie rabaty i od razu powywalaj ;:124 ;:124 , bo później nie dasz sobie rady.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Ja mam tak ze szczawiem, perzem i innymi. trzeba w zarodku zwalczać, bo potem nie dasz rady
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Ten paskudny szczawik przywędrował do nas z Australii.U Mnie pojawił się wzeszłym roku.Teraz jest go pełno wszędzie.Zawdzięczamy go szkólkarzom.On jak przekwitnie to strzela nasionami.Floksy piękne.Ja mam 12 odmian.Dopiero zaczynają kwitnąc.Właśnie mam w planie zamówić 4 nowe, w tym niebieski"Blue Paradise".
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Chortensja chyba młodziutka? Fajnie zaczyna kwitnąć ;:oj
Jakich floksów nie masz, ktore ja mam w posiadaniu?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”