Sezon 2012
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Sezon 2012
Jeszcze ze dwa dni i będzie u mnie pełnia kwitnienia powojników włoskich:
- lesioc
- Od: 3 cze 2008, o 10:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
"Duches of Albany"
Zapraszam: spis treści ogród
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Mój dzielny Lech Wałęsa odwdzięcza mi się jak może. Najpierw oblazły go mrówy - wytępiłam, potem weszła mszyca - wytępiłam, a teraz za dużo padało i wlazł na niego grzyb - chyba wytępiłam:), ale wszystkie zabiegi zniósł dzielnie i odwdzięcza mi się z nawiązką
Z drugiej strony pergoli, dla towarzystwa dostał niewzruszoną Arabellę, której nic nie rusza
Z drugiej strony pergoli, dla towarzystwa dostał niewzruszoną Arabellę, której nic nie rusza
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
Ahaha, ale szok Jurku. Piękne !
Też mam od niedawna Arabellę w donicy. Póki co ładnie kwitnie, tylko w słońcu kwiatki troszkę jej omdlewają.
Też mam od niedawna Arabellę w donicy. Póki co ładnie kwitnie, tylko w słońcu kwiatki troszkę jej omdlewają.
- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Jurku - pięęęęęęęęęęęęęęęęknie, co tu więcej mówić. Powiedz ile lat mają te powojniczki i czy pną się po siatce?
Rewelka.
Rewelka.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- Agulas74
- 50p
- Od: 9 maja 2009, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tzn. zapewne w gruncie, bo na moim gorącym balkonie Arabella strasznie łapie mączniaka. A włoski i nawet wielkokwiatowe są OK. Inna sprawa, że faktycznie kwitnie jak szalona.asta6265 pisze:
-
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
asta6265 pisze:Jurku - pięęęęęęęęęęęęęęęęknie, co tu więcej mówić. Powiedz ile lat mają te powojniczki i czy pną się po siatce?
Rewelka.
Nie jestem w stanie przypomnieć sobie dokładnie, ile lat one tam rosną, myślę, że najstarsze około 5 ?
Pną się po siatce, która miała być zlikwidowana, ale postanowiłem ją wykorzystać w taki sposób.Brakuje mi tam jeszcze więcej czerwonego koloru, bo purpurea plena elegants przemarzł do samej ziemi i startował od zera. Może uda mi się wetknąć pomiędzy nie jeszcze kilka czerwonych odmian ;)
"Arabella"
"Omoshiro"
"Omoshiro"
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...