Siedlisko z sosnami

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Siedlisko z sosnami

Post »

Cześć, sporo się u Ciebie działo przez ten tydzień, i skarbów nazbierałaś. Szkoda że nie zdążyłam obejrzeć wszystkich zdjęć zanim powyrzucałaś ;:224
Ja charuję dziś w pracy ale na sekundę wpadłam podejrzeć co słychać.
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przyszłam dziś znów popatrzeć co nowego u Ciebie i wróciłam też kilka stron do tyłu ale dziwna sprawa bo zdjęcia znikły - dlaczego ?
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit przyszłam zobaczyć dalszy spacerek po lesie. ;:131
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marzenko :wit Przyszłam na spacerek po lesie, a tu ... pustka nie wyświetlają się fotki ... widzę tylko piękny lasek brzozowy...a na innych fotach pustka... nie wiem czemu ...odświeżam wątek i dalej nic... ;:223 ale ja tutaj jeszcze wrócę ...

Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Widzę, że nawywijałam i to sporo z usunięciem zdjęć z skydriva, które potem zniknęły z mojego wątku ;:14 . No, mądruśka to ja jestem :oops: . Obiecuję, że pójdę na spacer jeszcze raz i odtworzę te zdjęcia, bo oczywiście z aparatu też usunęłam. Na szczęście drzewa to nie kwiaty i pewnie nie zmienią się przez ten tydzień :wit . Taki spacerem dopiero w weekend raczej sobie zafunduję, bo ostatnio pada cały czas po południu, z małymi przerwami.

Jurku, zgadłeś, a raczej dobrze lekcje z geografii odrobiłeś. Tak okolice Łasku, to moje miejsce :wit . Oj, gdzie tam dużo roślinek u mnie? Może tylko na zdjęciach to tak wygląda? A tak w ogóle, to witam barana ;:138 (zodiakalnego oczywiście), my w domu same barany: synek, M i ja.

Marysiu, niech dobrze rosną. Przeprowadzka na lepszą ziemię pewnie im nie zaszkodzi. Z identyfikacją gorzej, bo większości skalniakowych nie znam. Skalniaczek, to skalniaczek i na skalniak wsadzałam. Sama nie wiedziałam, że mam "super trawę" zanim nie zaczęłam się roślinkami trochę interesować. Jakby co, to mogę Ci jej więcej dosłać. Ona się rozsiewa albo z korzenia odradza, bo wiosną nie było jej wcale a teraz jest sporo

Jolu pójdę na spacer jeszcze raz i odtworzę zdjęcia. No taką głupotę zrobić, to mogłam tylko ja. Dzięki za odwiedzinki. Pewnie po urlopie masz u siebie coś fajnego, zaraz biegnę zobaczyć. A nawału pracy nie zazdroszczę ;:185

Misiu, narozrabiałam ze zdjęciami, muszę to jakoś naprawić i zaproszę Cię znów na spacer, może coś extra będzie?

Jolu, usunęłam zdjęcia na folderz publicznym a one bezczelnie zniknęły z mojego wątku. miałam nawet takiego fajnego powiginanego naturalnie jałowca i podpisałam go, że w sam raz pod Twoje ręce, dla nożycorękiej Joli. Będzie jeszcze raz spacer do lasu
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Jak jeszcze miałem mleko pod nosem to byłem w Kolumnej na koloniach.Zawieżli nas też na lotnisko.
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Ewa05
500p
500p
Od: 13 lut 2011, o 14:25

Post »

U mnie podobne klimaty, las za działką, bociany na miedzy i łąka którą likwiduję, żeby stworzyć nowe rabatki.
Halina
Pozdrawiam Halina
Moje wiejskie rabatki
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jureczku, Kolumna to kiedyś oddzielna miejscowość, od jakiegoś czasu jakby dzielnica Łasku, lae żaden mieszkaniec Kolumny tego nie podziela. Ja akurat z innej strony Łasku, wioska przy trasie z Łasku do Piotrkowa Trybunalskiego. Na lotnisku co roku są pikniki lotnicze i można z bliska można podziwiać nasze F-16 (jastrzębie) i starsze modele, do których można wsiąść i poczuć się jak pilot. Zapraszam 17 września :wit

Ewa ;:168 witam nowego gościa, u mnie to nawet nie łąka, to nieużytek rolny nieuprawiany od 20 lat. Bociany mają gniazdo, ale nie umnie. Nade mną tylko latają i synek wtedy woła: Mama becian leci! Sadzenie roślin to walka z żółtym piaskiem i wożenie ton normalnej ziemi i gliny, żeby wilgoć trzymała.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Myślałam, że tylko mnie nie otwierają się zdjęcia, więc stwierdziłam...spróbuję jutro, choć czytanie samej narracji, też sprawiło mi przyjemność :D
Okazuje się, że to poważniejszy problem ;:222 Ostatnio mam problemy z wgrywaniem zdjęć do postów, więc jestem ciekawa, jaki program spełni się w Twoim przypadku ;:173
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu, jasne, ze blisko do Załęcza Wielkiego. Tym razem do Sulejowa też nie miałam daleko i nie pojechałam ;:14 . Nawet nie wiesz jaka jestem na siebie zła za to. Ale jakoś tak dość późno doczytalam o tegorocznym zlocie. Teraz będę już pilnowac się bardziej. Basiu to niezła cyklistka z Ciebie. Było nie było, to chyba 80-100km miałaś od siebie, czy znasz jakieś skróty? Ja aż taka twarda nie jestem, tzn. nie mam tak twardej pupy, bo nogi by wyrobiły.

Iwonko, ja korzystam ze Skydriva i nie mam z tym żadnego problemu. Po prostu ostanio wpadłam na "genialny" pomysł ;:14 , ze pousuwam te zdjęcia, które już pokazałam, żeby mieć miejsce na następne. Pomysł idiotyczny jak widzę, ale mądry Polak po szkodzie. Zła jestem na siebie jak nie wiem ;:223 .
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu, to i tak podziwiam Cię za taką kondycję. dla mnie 20-30 po szosie to już kaplica na końcu czeka. Lepiej jeździ mi się leśnych ścieżkach, ale przyznam się, że od paru lat nie jeżdżę, auto robi z człowiekiem straszne rzeczy :evil: , wsadzasz pupę i wiezie Cię a ta rośnie i rośnie. Kiedyś to choć na weekend gdzieś rowerem się ruszałam, a teraz? lepiej nie mówić. No, ale mam usprawiedliwienie - synek i brak fotelika na rower. No i ruch na szosie teraz wielki a droga wąska :( .
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Widzę Basiu, że muszę Cie jednak odwiedzić. Juz miałam jechac po roślinki i jakoś tak zeszło, a teraz dodatkowo fotelikiem kusisz. Kurde idą ciepłe dni, to jak znalazł bym miała. No chyba musisz się szykowac na mój przyjazd :wink: . Oskubię Cie z rośłinek a ja ci Jeszcze fotelik buchnę
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Za oknem nieciekawie, to choć rozświetlę na żółto ten dzień, kwitną u mnie
Nachyłek od Chatte
Obrazek
Nagietek (chyba nagietek :oops:
Obrazek
No i mój kochany słonecznik ;:138 szykuje się do kwitnięcia ;:3
Obrazek
Awatar użytkownika
Rozanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2009, o 13:19

Post »

Kobieto, nie można tyle pracować i jeszcze galopować z wątkiem. Nie nadążam, to straszne. :?
Na puste miejsca na rabacie polecam wielosiła bialego lub niebieskiego. Siałam go w ubiegłym roku, a teraz mam go dużo :shock: i przesadzam między róże. Ładnie się komponuje bo ma delikatne kwiaty i szeroką rozetę liściową. Będę mieć dużo nasionek, jakbyś chciała. Jeszcze jedno, świetnie rośnie w popieczarkowej, osiąga wtedy około metra wysokości. ;:333
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

W zeszłym roku przekonałam sie do nachyłka i w tym roku kupiłam sobie dwa. Ślicznie sie rozrasta i nie ma z nim kłopotu (no i sarnim nie smakował :wink: ). A w tym roku okazało sie, że ten zeszłoroczny zostawił kupę nasion i mam śliczne żółciutkie siewki, które otaczają jukkę, bo ona wylądowała na jego zeszłorocznym miejscu ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”