Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, idę na Targi w sobotę ale nie wiem, o której dotrę ...muszę oddać robotę zlecona i poleciec po materiał na kolejne. Mam nadzieję, że sie spotkamy.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Witaj Anulko ! Nie mogłam oderwac oczu od Twojego ogrodu,jakie piękne tulipany,żonkile no i oczywiście berberys.Twoja działka jest dopracowana w kazdym szczególe,widac tą miłośc do roślinek.Będę z przyjemnością wracała na spacer po Twoim ogrodzie oraz aby coś ciekawego podpatrzec.Pa z pozdrowieniami -Zuzia.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Annes-dziękuę za odwiedziny Cieszę się ,ze moja działka przypadła Ci do gustu.Gdybys mieszkała blisko mnie chętnie bym Ci we wszystkim pomogła.Sama zobaczysz ,że to nie takie trudne.Wystarczy trochę popatrzec w gazetach ,na innych działkach ,zrobic plan swojej działki a potem kupowac rosliny.Ja cały czas coś przesadzam ,wysadzam i tak ciagle cos zmieniam.Moja działka była w tragicznym stanie i nie chciałabym drugi raz robic tego wszystkiego.
Myslę ,ze bardzo ładnie urządzisz swoją działeczkę.
Dorotko dziękuję ,ze wpadłaś
Krysiu bardzo się cieszę ,że taki mały berberysek zrobił Ci tyle radości.Własnie u nas są Targi Ogrodnicze i nigdzie takiego nie widziałam.Tym bardziej się cieszę ,ze go mam.
Guciu-moze znajdziesz takiego berberysa.U mnie były ostatnio w ogrodniczym.A moze poszukaj w necie?Jak nie uda Ci się kupic to mi napisz moze ja Ci kupię
Grazynko berberys ma juz 6 lat ,ale pewnej zimy zupełnie mi zmarzł i odbił na nowo.
Zuziu bardzo mi miło z Twoich odwiedzin i zapraszam serdecznie cały czas.Będę starała się wklejac nowe zdjecia , jak tylko będę mogła pojechac na działkę.Serdecznie pozdrawiam
Judysiu bardzo Ci polecam tego berberysa.Zrobisz rodzicom dużą radosć.
Ewciu dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie
Myslę ,ze bardzo ładnie urządzisz swoją działeczkę.
Dorotko dziękuję ,ze wpadłaś
Krysiu bardzo się cieszę ,że taki mały berberysek zrobił Ci tyle radości.Własnie u nas są Targi Ogrodnicze i nigdzie takiego nie widziałam.Tym bardziej się cieszę ,ze go mam.
Guciu-moze znajdziesz takiego berberysa.U mnie były ostatnio w ogrodniczym.A moze poszukaj w necie?Jak nie uda Ci się kupic to mi napisz moze ja Ci kupię
Grazynko berberys ma juz 6 lat ,ale pewnej zimy zupełnie mi zmarzł i odbił na nowo.
Zuziu bardzo mi miło z Twoich odwiedzin i zapraszam serdecznie cały czas.Będę starała się wklejac nowe zdjecia , jak tylko będę mogła pojechac na działkę.Serdecznie pozdrawiam
Judysiu bardzo Ci polecam tego berberysa.Zrobisz rodzicom dużą radosć.
Ewciu dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ANIU dziękuję za wszystko . Miło było i sympatycznie . Zakupy udane ok.
Pozostałe roślinki też ekstra . Właśnie chwilę temu wróciłam z działki , bo byłam podlać roślinki i wszystkie posadzone wczoraj ładnie stoją .
Jeszcze raz dziękuję za wszystko i pozdrowionka . Jak sie obrobię ze swoimi zaległościami to się odezwę i zapraszam na kawkę pod orzechem .
Pozostałe roślinki też ekstra . Właśnie chwilę temu wróciłam z działki , bo byłam podlać roślinki i wszystkie posadzone wczoraj ładnie stoją .
Jeszcze raz dziękuję za wszystko i pozdrowionka . Jak sie obrobię ze swoimi zaległościami to się odezwę i zapraszam na kawkę pod orzechem .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oooooo,miłe szczecinianki nawiązały nić znajomości
Będzie wesoło...
Dziewczyny a co było ciekawego na targach?
Zaszokowało Was coś z wiadomego tematu?
Czy to raczej przeciętna imprezka...
Pozdrawiam Was K.
Basiu najwyższa pora byś założyła swój osobisty wątek ogródkowy a może nawet doniczkowy,
co Ty na to?
Będzie wesoło...
Dziewczyny a co było ciekawego na targach?
Zaszokowało Was coś z wiadomego tematu?
Czy to raczej przeciętna imprezka...
Pozdrawiam Was K.
Basiu najwyższa pora byś założyła swój osobisty wątek ogródkowy a może nawet doniczkowy,
co Ty na to?
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Wstawie jeszcze kilka zdjęc z ogródka a pózniej zrobione zakupy.
To mój olbrzymi tulipan.Zobaczcie ,jaki smieszny
Tak wyglądają graby z młodymi listkami.Nareszcie te stare opadły.Cały ogród zasmiecony a na tych młodych juz jest mszyca,ale i tak je lubię
Na ostatnim zdjęciu klematisy ,które sama rozmnożyłam z pędów.Bardzo ładnie się udały i nawet zakwitną
Jak zacznie działac fotosik to wkleję zdjęcia
To mój olbrzymi tulipan.Zobaczcie ,jaki smieszny
Tak wyglądają graby z młodymi listkami.Nareszcie te stare opadły.Cały ogród zasmiecony a na tych młodych juz jest mszyca,ale i tak je lubię
Na ostatnim zdjęciu klematisy ,które sama rozmnożyłam z pędów.Bardzo ładnie się udały i nawet zakwitną
Jak zacznie działac fotosik to wkleję zdjęcia