Fotorelacja z wyprawy po nowości
- bartelsz
- 200p
- Od: 11 cze 2007, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fotorelacja z wyprawy po nowości
Zachęcony zdjęciami z forum i strony domowej naszego kolegi z forum darob66 wyruszyłem na wyprawę w nieznane (i po rzadkie gatunki roślin). Efekt był niesamowity, smutna pustka w portfelu wynagrodzona fantastycznymi radosnymi zdobyczami z których część tu akurat byliny prezentuję na zdjęciu :
Na niewielkiej powierzchni zgromadzono niesamowitą ilość rzadkich ciekawych odmian roślin iglastych i liściastych, część prezentuje na zdjęciach.
Większą ilość oferowanych roślin możecie obejrzeć w nowo powstałej galerii zaprezentowanej na ich stronie, która bardzo szybko wzbogaca się w nowe zdjęcia. Oferta nie jest jeszcze wyprowadzona, nie odzwierciedla bogactwa odmian.Szkółka prowadzi również sprzedaż wysyłkową.
Pozdrawiam
Na niewielkiej powierzchni zgromadzono niesamowitą ilość rzadkich ciekawych odmian roślin iglastych i liściastych, część prezentuje na zdjęciach.
Większą ilość oferowanych roślin możecie obejrzeć w nowo powstałej galerii zaprezentowanej na ich stronie, która bardzo szybko wzbogaca się w nowe zdjęcia. Oferta nie jest jeszcze wyprowadzona, nie odzwierciedla bogactwa odmian.Szkółka prowadzi również sprzedaż wysyłkową.
Pozdrawiam
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
bartelsz- Pojechałeś do szkółki darob66????
Przez prawie całą Polskę jechałeś na tę wycieczkę więc nie dziwie się ,że wrócić z gołymi rękoma nie wypadało
a jeśli nie trzeba zapłacić jeszcze przesyłki to można zaszaleć na miejscu.
Zresztą opamiętać sie w takim miejscu jest strasznie trudno - wręcz niemożliwe.
Znam to uczucie...pracuję nad sobą by jednak za wszelką cenę omijać takie miejsca na mojej życiowej drodze
Przez prawie całą Polskę jechałeś na tę wycieczkę więc nie dziwie się ,że wrócić z gołymi rękoma nie wypadało
a jeśli nie trzeba zapłacić jeszcze przesyłki to można zaszaleć na miejscu.
Zresztą opamiętać sie w takim miejscu jest strasznie trudno - wręcz niemożliwe.
Znam to uczucie...pracuję nad sobą by jednak za wszelką cenę omijać takie miejsca na mojej życiowej drodze
- bartelsz
- 200p
- Od: 11 cze 2007, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
giza pisze:Ale ceny
Oferta nie odzwierciedla dokładnie cen. Hosty w cenie 20 zł były w 2l pojemnikach i nadawały sie do podziału, co częściowo uczyniłem tworząc nowe hostarium. Brak cen liściastych i iglaków które stanowią lwią część szkółki, zresztą dość reklamy, zobaczcie zdjęcia z ich galerii.
Pozdrawiam
Bartek