Phalaenopsis henrykus cz.2
Re: Phalaenopsis henrykus cz.2
Lubie te dobre wiadomosci u ciebie czytac Henryku. Piekne kwitnienia. A dendrobium to wtorne kwitnienie czy sklepowe?.
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Wszystkie piękne
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniałe ujęcia cudownych kwiatów
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Henryku mszę pochwalić Twoje kwiaty, na fotkach które robisz wyglądają pięknie i wcale na nich nie widać że jakiś czas temu panoszyło się u Ciebie choróbsko.
- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Henryku miło jest wpadać do Ciebie , mimo że nie jest to spotkanie przy to i tak same korzyści . Miło się ogląda tak perfekcyjnie dopracowane fotografie podopiecznych
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Jak zwykle pełna podziwu i zachwytu jestem, gdy zaglądam tutaj
Trzymam kciuki, życzę powodzenia i czekam na kolejne fotki pełne profesjonalizmu
Trzymam kciuki, życzę powodzenia i czekam na kolejne fotki pełne profesjonalizmu
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Henryku cieszę się, bo wszystko wskazuje na to, że choroba poszła w siną dal. Niech idzie i nie wraca!
Cudowne, cudowne DN! Kocham te falbanki. Chyba zabiorę mojej mamie jej dendrobium, bo ona i tak go do kwitnienia nie doprowadzi, a moje mi zmarniało wydając na świat masę keki, u mnie zostały 3, ale jakoś tak średnio rosną; na razie nie wypuszczają żadnych swoich nowych przyrostów
Cudowne, cudowne DN! Kocham te falbanki. Chyba zabiorę mojej mamie jej dendrobium, bo ona i tak go do kwitnienia nie doprowadzi, a moje mi zmarniało wydając na świat masę keki, u mnie zostały 3, ale jakoś tak średnio rosną; na razie nie wypuszczają żadnych swoich nowych przyrostów
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Henryku,wpadłam sobie do Twojego wątku i oniemiałam ...Jakie piękne zdjęcia!
Zresztą nie tylko ja jestem pod wrażeniem, więc nie będę się tu rozpisywać,chcę tylko pogratulować Ci tej umiejętności fotografowania kwiatów
Czekam na następne zdjęcia .
Zresztą nie tylko ja jestem pod wrażeniem, więc nie będę się tu rozpisywać,chcę tylko pogratulować Ci tej umiejętności fotografowania kwiatów
Czekam na następne zdjęcia .
Martika
- Henrykbb
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
Dziękuję Wszystkim ślicznie za pochwały
Dzisiaj pokażę Was co upolowałem tydzień temu w Tatrach.Dla uściślenia dodam tylko jeszcze,że to na szlaku z Kuźnic przez Boczań do Hali Gasienicowej,w okolicach Kopy Królowa.
Pierwszy to moim zdaniem /jako laika/ storczyk męski a drugi?Ale są tu lepsi znawcy.
no i mimo zakazu ale muszę:
I dla tych co lubią białe storczyki,mój już w pełnym kwitnieniu:
Są i tacy co nie lubią białych,wiec i dla nich coś:
i tu niespodzianka,pierwszy raz dwa na raz.
Dzisiaj pokażę Was co upolowałem tydzień temu w Tatrach.Dla uściślenia dodam tylko jeszcze,że to na szlaku z Kuźnic przez Boczań do Hali Gasienicowej,w okolicach Kopy Królowa.
Pierwszy to moim zdaniem /jako laika/ storczyk męski a drugi?Ale są tu lepsi znawcy.
no i mimo zakazu ale muszę:
I dla tych co lubią białe storczyki,mój już w pełnym kwitnieniu:
Są i tacy co nie lubią białych,wiec i dla nich coś:
i tu niespodzianka,pierwszy raz dwa na raz.
- orange30
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
Ja dziś krótko bo z tel komórkowego, awaria sprzętu. Henryku oniemialam z wrażenia jak będę miała komputer zdrowy to obejrzę jeszcze raz :-)niech wszystko zdrowo rośnie i kwitnie
Myślę,że pierwszy z upolowanych przez Ciebie storczyków to Gółka długoostrogowa czyli Gymnadenia conopsea,drugi zaś to Kruszczyk rdzawoczerwony czyli Epipactis atrorubens.Nie jest to jednak opinia eksperta a jedynie miłośniczki "polnych kwiatków"
Martika
- Merghen
- Od: 13 gru 2010, o 09:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne zdjęcia Henryku, i ze szlaku i z parapetu. Czy to zdjęcie z łąką to ze szlaku Na Stoły? Mam do niego spory sentyment i tak się zastanawiam czy dobrze rozpoznałam?
- Henrykbb
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
Małgosiu,to widok z z okolic Kopy Królowa /szlak Kuźnice-Hala Gąsienicowa/ na część Tatr z Orlą Percią,od Świnicy /z prawej/ po Granaty i Żółtą Turnię.
Kilka par butów tam zdarłem.
A Stoły?Przyznaję,że i mnie zauroczyły widoki tych niby łagodnych Tatr Zachodnich.
Trochę fotek mam,coś planuję pokazać,ale to już w 'wycieczkowym'.
Kilka par butów tam zdarłem.
A Stoły?Przyznaję,że i mnie zauroczyły widoki tych niby łagodnych Tatr Zachodnich.
Trochę fotek mam,coś planuję pokazać,ale to już w 'wycieczkowym'.