Zielony kącik adamanny
Witaj Adamanno Cieszę się, żę postanowiłaś pokazać nam swoją kolekcję, a roślinki są piękne.
Każdemu wpadnie w oko coś innego, ale mnie podobają się filodendrony. Piękne okazy
Na ostatnim zdjęciu to skrętnik?
Pozdrawiam serdecznie
Marta
Każdemu wpadnie w oko coś innego, ale mnie podobają się filodendrony. Piękne okazy
Na ostatnim zdjęciu to skrętnik?
Pozdrawiam serdecznie
Marta
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- adamanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
przedstawiam nowe zielone które zamieszkało u mnie od wczoraj... to nowy różowy skrętnik... znalazłam to cudo na targu za cale 5 złotych polskich :P w jednej doniczce rosły sobie dwie roślinki które postanowiłam rozsadzić ale nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam bo jedna z nich jest jakaś taka ... ruchoma a może za płytko ja posadziłam ale nie chciałam zagrzebywać jej liści i teraz nie wiem czy przetrzyma ale 2 ma się dobrze a oto one a tak wyglądaja wszystkie razem :P
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- adamanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
kari też się nad tym zastanawiałam hihiihi :P :P ale reszta była jakaś taka mało zachwycająca, albo kolorki mnie nie urzekły albo liście blade połamane..... ale nic straconego.... będę częściej zaglądać na rynek i na pewno jeszcze jakiegoś ciekawego skrętnika upoluje :P :P
Wczoraj też byłam i z pustymi rękami nie wróciłam do domu :P :P .....a zdjęcia wkleję za chwilę.
Wczoraj też byłam i z pustymi rękami nie wróciłam do domu :P :P .....a zdjęcia wkleję za chwilę.