Mój mały ogródek - Isia cz.1
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
Witaj .. i ja w końcu do ciebie zawitałam ;)) Bardzo ładnie tu masz ;)
A wiesz oglądałam te twoje kwiatki wiesz które mnie zaintrygowały? Skromniuchne Lewizje (nie lewicje ) są przeurocze ... od niedawna mam działkę i jeszcze nie znam wielu kwiatków, dzięki Tobie poznałam te.. są naprawdę urocze ;) Prawda?
Pozdrawiam i zapraszam Cię serdecznie do mnie na spacerek ;)
A wiesz oglądałam te twoje kwiatki wiesz które mnie zaintrygowały? Skromniuchne Lewizje (nie lewicje ) są przeurocze ... od niedawna mam działkę i jeszcze nie znam wielu kwiatków, dzięki Tobie poznałam te.. są naprawdę urocze ;) Prawda?
Pozdrawiam i zapraszam Cię serdecznie do mnie na spacerek ;)
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Isiu, piękna wiosna u Ciebie. Ślicznie wyglądają wszystkie roślinki, jabłonka wygląda niesamowicie ale najpieknieszy jest...Twój pomocnik
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam wszystkich gości
Moniko jak forsycja się rozrośnie a będziesz chciała to się chętnie podzielę Marcinek często jest ze mną w ogrodzie - z pomaganiem różnie bywa
witaj acidantera w moim ogrodzie, tak lewizje to bardzo urocze kwiatki mój tegoroczny nabytek, pan od którego kupiłam mówił że to królowa skalniaków :P do Twojego ogrodu zajrzę z pewnością
Wiolu jest pare odmian forsycji jeżeli bedziesz miała troszke czasu popatrz nawet wokół Ciebie są późniejsze i o troszeczkę innym odcieniu kwiatów, a z żółtymi listkami to rzeczywiscie niezwykle rzadki okaz
empuza dziekuje za odwiedzinki
Moniko jak forsycja się rozrośnie a będziesz chciała to się chętnie podzielę Marcinek często jest ze mną w ogrodzie - z pomaganiem różnie bywa
witaj acidantera w moim ogrodzie, tak lewizje to bardzo urocze kwiatki mój tegoroczny nabytek, pan od którego kupiłam mówił że to królowa skalniaków :P do Twojego ogrodu zajrzę z pewnością
Wiolu jest pare odmian forsycji jeżeli bedziesz miała troszke czasu popatrz nawet wokół Ciebie są późniejsze i o troszeczkę innym odcieniu kwiatów, a z żółtymi listkami to rzeczywiscie niezwykle rzadki okaz
empuza dziekuje za odwiedzinki
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14