Moje początki - giga45
Witaj Gigo
Bardzo mi się podoba ten płotek, który jest w pierwszym Twoim poście. Świetny pomysł. Masz jakieś zbliżenie jego? Proszę napisz jak można go zrobić.
pozdrawiam serdecznie Agdula
Bardzo mi się podoba ten płotek, który jest w pierwszym Twoim poście. Świetny pomysł. Masz jakieś zbliżenie jego? Proszę napisz jak można go zrobić.
pozdrawiam serdecznie Agdula
Agdula
Mądrość wabi-sabi: Nic nie jest doskonałe, skończone ani wieczne.
W prawie dzikim ogrodzie ...
Mądrość wabi-sabi: Nic nie jest doskonałe, skończone ani wieczne.
W prawie dzikim ogrodzie ...
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Witaj Kochana!
Obejrzałam wszystkie zdjęcia od początku i powiem Ci, że ukradnę sobie Twój pomysł! Ślicznie komponują się te kamienie przy ścieżkach z tymi przy klombikach! Strasznie mi się to podoba! Mam dużo kamieni na działce, takich właśnie dużych i zastanawiałam się gdzie je upchnąć i teraz już wiem! A drażni mnie to, że na chodniczek narasta sobie trawa...
Ostatni nabytek ślicznie rozkwitł! I funkie masz taką samą jak ja...
będę do Ciebie częściej zaglądać...
Obejrzałam wszystkie zdjęcia od początku i powiem Ci, że ukradnę sobie Twój pomysł! Ślicznie komponują się te kamienie przy ścieżkach z tymi przy klombikach! Strasznie mi się to podoba! Mam dużo kamieni na działce, takich właśnie dużych i zastanawiałam się gdzie je upchnąć i teraz już wiem! A drażni mnie to, że na chodniczek narasta sobie trawa...
Ostatni nabytek ślicznie rozkwitł! I funkie masz taką samą jak ja...
będę do Ciebie częściej zaglądać...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Gigo wpadłam do Ciebie z rewizytą
spacerując po Twoim ogrodzie jestem pełna uznania do pracy jaką wykonałaś, efekty widać
przed Tobą jeszcze dużo trudu i potu ale to trud twórczy im więcej zmęczenia tym większa
radość z osiągniętego wyniku, gdy wszystko zakwitnie i zrobi się kolorowo i pachnąco.
Serdecznie pozdrawiam KDanuta
spacerując po Twoim ogrodzie jestem pełna uznania do pracy jaką wykonałaś, efekty widać
przed Tobą jeszcze dużo trudu i potu ale to trud twórczy im więcej zmęczenia tym większa
radość z osiągniętego wyniku, gdy wszystko zakwitnie i zrobi się kolorowo i pachnąco.
Serdecznie pozdrawiam KDanuta
Witaj Gigo, nadrabiam dzisiaj zaległości w odwiedzinach ogrodowych, bardzo pięknie u Ciebie i tyle fajnych nowości! Tylko strasznie długo schodzi mi z otwieraniem zdjęć, nie wiem czy to tylko u mnie tak jest? A może mogłabyś umieszczać w wątku miniatury, żeby je było od razu widać- ale może to tylko kwestia mojego komputera?
przyznam ,że poszłam na łatwiznę i obejrzałam twój ogródek w fotosiku.Na takiej powierzchni masz pracy co niemiara,ale zapowiada się ciekawie ,no a jakie pole do popisu i ile można różności posadzić ;:106 .Będę zaglądać co tam u Ciebie nowego
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki