AgaNet - mój kawałek Szkocji, cz.5; I znowu WIOSNA !!!
- Dzialeczka
- 500p
- Od: 28 kwie 2010, o 21:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: AgaNet - mój kawałek Szkocji, cz.5; I znowu WIOSNA !!!
Agatko, wpadam do Twojej krainy podtopionej deszczem... Trzymam kciuki, żeby Twoje deszcze przypłynęły tutaj, a moje żarzące słońce poszło do Ciebie. Może w końcu się uda. A prognozom nie wierz, bo i tak nie zawsze się sprawdzają
Aguniu to chyba wszędzie dotyka nas apatia jak z powodu brzydkiej pogody to są inne. Ja też nie patrzyłam sporo czasu z innych powodów bo dotknęła mnie niespodziewanie śmierć bratowej. Nie mogę się ocknąć. pozdrawiam
- doromichu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agus u mnie wczoraj i dzis cieplo okolo 24 stopni-a ja z ropna angina leze
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Forum ma chyba jakąś sprawczą moc ponarzekałam, pomarudziłam i od dwóch dni NIE PADA co prawda szaleństwa nie ma, ale wczoraj nawet przez godzinkę pięknie świeciło słońce ! Prawdziwy szok. Latałam jak opętana z aparatem po ogrodzie i fociłam co się da
Kwiaty w ogrodzie jakby tylko na to czekały. Sporo rozkwitło i w końcu w ogrodzie błysnęło trochę koloru. Róże co prawda mocno chorują, ale i tak wyraźnie odżyły
Iguś - prognozy niestety nie są najlepsze na kolejne dni, i jak tak dalej pójdzie to chyba faktycznie będę miała ogród wodno - błotny
Loki - dzięki
Przez taka pogodę miałam prawdziwego ogrodowego doła
Działeczka - Asiu, marzę żeby prognozy się nie sprawdziły i choć przez tydzień poświeciło słońce ! No dobra, to chociaż żeby przez tydzień nie padało
Michalska - Mario - bardzo współczuję
Starata naszych bliskich zawsze nas dotyka ....
Doromichu - wow !!! 24 stopnie ??????? Toż to tropiki u Ciebie !!! U mnie wczoraj było 18 i cieszyłam sie jak głupia
Choróbska współczuję, ale skoro lato takie kiepskie mi mokre, to w sumie nie ma się co dziwić że wirusy i wszelkie inne paskudztwo szaleje.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Zainteresowało mnie położenie Twojego ogródka! Wszystko masz takie wypracowane i uporządkowane. Na koty faktycznie nie ma sposobu. Płot także nie pomaga i potrafią sobie zrobić WC na środku rabaty A pogoda... Teraz juz rozumiem, dlaczego mój mąż, pracujący w Irlandii, za nic nie chce byśmy to my pojechały do niego na wakacje, by zwiedzić wzdłuż i wszerz zieloną wyspę. O pogodzie mówił dokładnie to samo!
- AgaNet
Sweety - witaj Aniu
Miło mi cie gościć w krainie deszczowców Pogoda w tym roku fatalna.... nie pamiętam tutaj aż tak mokrego lata - upałów to tu nigdy nie było, ale ten sezon daje się wszystkim we znaki W Irlandii nie byłam, ale znawcy mówią że tam pada jeszcze więcej niż w Szkocji
Pozdrawiam i zapraszam częściej do mojego ogrodu w skali mikro
Miło mi cie gościć w krainie deszczowców Pogoda w tym roku fatalna.... nie pamiętam tutaj aż tak mokrego lata - upałów to tu nigdy nie było, ale ten sezon daje się wszystkim we znaki W Irlandii nie byłam, ale znawcy mówią że tam pada jeszcze więcej niż w Szkocji
Pozdrawiam i zapraszam częściej do mojego ogrodu w skali mikro
- AgaNet
Dobra, czas na jakieś aktualne fotki.
Wczorajsze krótkie chwile w słońcu:
'Zephirine Drouhin' pomimo deszczowej aury kwitnie w tym sezonie oficie. Zapach obłędny !!! Niestety mocno łapie plamistość.....
Wczorajsze krótkie chwile w słońcu:
'Zephirine Drouhin' pomimo deszczowej aury kwitnie w tym sezonie oficie. Zapach obłędny !!! Niestety mocno łapie plamistość.....
- AgaNet
Biała hortensja ogrodowa posadzona w gruncie niestety nie kwitnie.... zgniły jej końcówki pędów podczas wczesnowiosennych deszczy ....
Mogę się za to pochwalić ogrodówkami które rosną w donicach
Doniczki na razie poustawiałam wokół czereśni, żeby kot nie miał miejsca i nie robił sobie u mnie toalety
a ta hortensje wyhodowałam z patyczka Pamiętacie ?
Tak, tak - to kwitnie ta sadzonka na którą tak chuchałam i dmuchałam jeszcze całkiem niedawno
Mogę się za to pochwalić ogrodówkami które rosną w donicach
Doniczki na razie poustawiałam wokół czereśni, żeby kot nie miał miejsca i nie robił sobie u mnie toalety
a ta hortensje wyhodowałam z patyczka Pamiętacie ?
Tak, tak - to kwitnie ta sadzonka na którą tak chuchałam i dmuchałam jeszcze całkiem niedawno
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Agatko, ty to jesteś normalnie ogrodniczka z prawdziwego zdarzenia Z patyczka, wyhodowałaś takiego pięknego kwiatka Cudne te hortensje...
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- AgaNet
Dzięki Gosiu Udało się z patyczka dorobić kwitnącego okazu A patyczek skubnęłam dwa lata temu z hortensji rosnącej przy kościele
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Agatka, nie ma co się Po prostu przedłużyłaś życie tej pięknej hortensji. Ja ostatnio skubnęłam małą gałązkę sąsiadce Wystawała przez siatkę na moją stronę, a krzaczek bardzo mi się podoba, więc...
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
- AgaNet
I dobrze I tak było po twojej stronie płotuNutka81 pisze:Agatka, nie ma co się Po prostu przedłużyłaś życie tej pięknej hortensji. Ja ostatnio skubnęłam małą gałązkę sąsiadce Wystawała przez siatkę na moją stronę, a krzaczek bardzo mi się podoba, więc...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś witaj
Cudne napakowane i bujne są Twoje rabatki Mnóstwo kolorów, wesoło i ślicznie Hortensje cudo, moje żadne nie kwitną w tym roku....miały zamiar rosnąc w grudniu, zaczynały pękac pąki i wszystkie przemarzły....mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie lepiej...
Cudne napakowane i bujne są Twoje rabatki Mnóstwo kolorów, wesoło i ślicznie Hortensje cudo, moje żadne nie kwitną w tym roku....miały zamiar rosnąc w grudniu, zaczynały pękac pąki i wszystkie przemarzły....mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie lepiej...