W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
Re: W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
oj chyba upolował ,bo ani kaczki ,ani kota nie widać
- iwciach
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pesteczko, a jak tam maluszki? Znalazły domki?
żeby nie zapeszyć to powiem tyle ,że trójka maluchów znalazła kochające domki z ogrodem i dziećmi Na dodatek to rodziny ,które straciły koty w różnych okolicznościach więc maluchy będą szczególnie kochane.Jutro kolejne plany ,ale o tym ...powiem po Dwa ,,gamonie,, zostają u nas,wszędobylski rozrabiaka LEOŚ i delikatna maleńka puchata królewna TOSIA.Tym sposobem jestem zakocona po kokardę,ale sama jakoś nie kwapię się aby te maluchy oddać Na jesieni planuję kotki wyciąć,bo strasznie trudno sie potem z maluchami rozstać,a i mimo że staraliśmy się kotki na czas rujki pilnować przez remont,,nie udało się.
Chciałam sie pochwalić ,że wszystkie kocięta trafiły do nowych domków.Przed chwilką wyjechały dwa razem do jednego domku z ogrodem Jestem szczęśliwa ,że znalazły się takie domki do których mam 100% zaufanie i jestem pewna ,że koteczkom będzie tam dobrze.Wszystkie mają być kanapowymi rezydentami
A oto moja kotka na wyjeździe,bardzo niezadowolona.Nie chcieliśmy jej zostawiać na tyle dni samej bo ona bardzo za nami tęskni,więc pojechała z nami.Już się zadomowiła w domku letniskowym,ale na zewnątrz za nic nie chce wychodzić.
Martika
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O matko jaka ona jest śliczna!
Moja ośmioletnia kotka jest pierwszy raz ze mną na działce od maja. Też na początku bała się wychodzić z domu. a teraz grasuje po całej działce i nawet wypuszcza się już za furtkę. Co oczywiście nie specjalnie mnie cieszy.
Moja ośmioletnia kotka jest pierwszy raz ze mną na działce od maja. Też na początku bała się wychodzić z domu. a teraz grasuje po całej działce i nawet wypuszcza się już za furtkę. Co oczywiście nie specjalnie mnie cieszy.
Borys ma już rok
Z lewej Misza - dachowiec , starszy o kilka lat od Borysa . Na zdjęciu rzadki widok kiedy są razem bo przeważnie Misza schodzi z drogi Borysowi .
Wybieg dla kotów . Jest to czwarte piętro więc o wypadek nietrudno . Miałem kiedyś dachowca , który zaliczył dwa razy upadek z tej wysokości . Wyszedł z tej opresji bez najmniejszego uszczerbku ale nie chcę by ta sytuacja się powtórzyła
W drzwiach balkonowych umieszczona jest rama z siatką , a w niej otwór przez który koty wchodzą na balkon
Z lewej Misza - dachowiec , starszy o kilka lat od Borysa . Na zdjęciu rzadki widok kiedy są razem bo przeważnie Misza schodzi z drogi Borysowi .
Wybieg dla kotów . Jest to czwarte piętro więc o wypadek nietrudno . Miałem kiedyś dachowca , który zaliczył dwa razy upadek z tej wysokości . Wyszedł z tej opresji bez najmniejszego uszczerbku ale nie chcę by ta sytuacja się powtórzyła
W drzwiach balkonowych umieszczona jest rama z siatką , a w niej otwór przez który koty wchodzą na balkon
Piękne te Twoje koty .
Czy Borys to brytyjczyk? Misza dachowiec nie ustępuje mu urodą .
Czy Borys to brytyjczyk? Misza dachowiec nie ustępuje mu urodą .
Martika
Borys to brytyjczyk
- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam wszystkich serdecznie! Czytam, oglądam i tam Wam zazdroszczę! Uwielbiam koty, u moich rodziców zawsze było ich ok.4. Teraz mam swój domek, dwóch synków, ogród który dopiero powstaje, i "najdroższą" teściową z jej ultimatum- albo ona i opieka nad dziećmi, albo kot .
Ach, nie zanudzam Was już. Po prostu nie wytrzymałam. Bogusia
Ach, nie zanudzam Was już. Po prostu nie wytrzymałam. Bogusia
- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kiedyś dzieci pójdą do szkoły i teściowej ultimatum straci na ważności . Wtedy sprawozdań sobie kota/ koty!
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu a co ta teściowa taka nieugięta koty to przecudne zwierzątka.Jak dla mnie praktycznie bezobsługowe , rano i wieczorem sprzątam kuwetę to 5 min i jedzonko a to takie miłe jak dwa sierście czekają przy miseczkach i błagalny wzrok jeść . Ostatnio jakimś cudem same nauczyły się otwierać spiżarnie i pojemnik z karną cwaniaki . Mój M był takim przeciwnikiem a teraz to jego koteczki