Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
Witaj Bogusiu,
dla poprawy humoru to tylko zajrzeć do Ciebie wystarczy. Tutaj zawsze wesoło i ... tak "śląsko" - hahaha, musze sie przyznać, że czasami wymaga to mojej pilniejszej uwagi i przeczytania postu co najmniej dwukrotnie, dla zrozumienia, ale warto !!!
Nie moge się doczekać zdjęć kwitnących lilaków, więc będę Ciebie odwiedzała częściej ...
dla poprawy humoru to tylko zajrzeć do Ciebie wystarczy. Tutaj zawsze wesoło i ... tak "śląsko" - hahaha, musze sie przyznać, że czasami wymaga to mojej pilniejszej uwagi i przeczytania postu co najmniej dwukrotnie, dla zrozumienia, ale warto !!!
Nie moge się doczekać zdjęć kwitnących lilaków, więc będę Ciebie odwiedzała częściej ...
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu, buziaczki dla wnusia, fajny facet z niego
Pochwal się jakiego powojnika kupiłaś?
Pochwal się jakiego powojnika kupiłaś?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wnuczuś fajny, bo po babci mo humor, ale jako biydno bydzie jego baba - nic się przed nim nie uchowo - wszystko znójdzie bo szkolony przez babcie. Oj biydno.........
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeronie!!!Boguś! Nareszcie udało mi się sam wlyźć i obrozki sie otwarły!!!!! Alech sie naczekała!! Tyn mój wsiowy internet piechty chodzi!!!! Racibarber (tak u nos godają) mosz pikny!!!! Jo rok tymu posioła - nawet z ziemi gizd nie wylozł!!!!!!
Tego Wnuka to Ci zazdroszcza na okrągło!!!!! Uściskoj Go w moim imieniu!!!! Małżonkowi tyż za dzielność i zimną krew całusa przekaż!!!! A jo już spadom i śnić byda o kołoczu z racibarberem !!!
Tego Wnuka to Ci zazdroszcza na okrągło!!!!! Uściskoj Go w moim imieniu!!!! Małżonkowi tyż za dzielność i zimną krew całusa przekaż!!!! A jo już spadom i śnić byda o kołoczu z racibarberem !!!
Ulka buziaki przesyła
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
No wreszcie jesteś kobieto myślałam ,że zapomniałaś już o nas całowicie a Ty pewnie tylko zapracowana i czasu brak
Część 2 ogródka Bogusi znajduje się tutaj
Część 2 ogródka Bogusi znajduje się tutaj