Moje odcienie zieleni
- bananowy_kot
- 200p
- Od: 22 kwie 2012, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój mały parapecik :)
dagg a ja jeszcze raz napiszę, że ten jasnozielony fikus mnie powalił, jest przecudnej urody i brawa dla Ciebie, że Ci tak ładnie rośnie
Mój wątek - Zapraszam: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=57077" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
Beniaminka ukorzeniałam w wodzie - 100% powodzenia
Stoi na północnym oknie, na którym słońce jest przez kilka minut wcześnie rano i widać lubi bardzo to stanowisko
Dzięki za komentarze, dziś większość kwiatków przeniosłam do jednego pokoju, dobrze, że nie mam ich zbyt dużo, bo na razie przynajmniej mieszczą mi się w jednym pokoju podczas remontu ;)
Stoi na północnym oknie, na którym słońce jest przez kilka minut wcześnie rano i widać lubi bardzo to stanowisko
Dzięki za komentarze, dziś większość kwiatków przeniosłam do jednego pokoju, dobrze, że nie mam ich zbyt dużo, bo na razie przynajmniej mieszczą mi się w jednym pokoju podczas remontu ;)
- kubasia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Współczuję remontu najgorszy, jaki ja przeżyłam trwał od kwietnia do listopada , ale później, jaka radość i kwiatki będą miały ładnie
- fiskomp
- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Jak Ty to przeżyłaś , no rozumiem nie mieszkać, ale mieszkać i remontować 7 m-cykubasia pisze:Współczuję remontu najgorszy, jaki ja przeżyłam trwał od kwietnia do listopada , ale później, jaka radość i kwiatki będą miały ładnie
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka
Pozdrawiam - Baśka
Jeden z moich dwóch hippeastrum wypuszcza nowy pęd kwiatowy Nie wiedziałam, że one kwitną dwa razy do roku!
- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Jednak zamieszanie kwiatkom służy ale pewnie koty źle to znoszą?
Ledwo wyjechałam zaraz po, na dłuuuugie wakacje.fiskomp pisze:Jak Ty to przeżyłaś , no rozumiem nie mieszkać, ale mieszkać i remontować 7 m-cykubasia pisze:Współczuję remontu najgorszy, jaki ja przeżyłam trwał od kwietnia do listopada , ale później, jaka radość i kwiatki będą miały ładnie
-
- 200p
- Od: 11 maja 2008, o 15:31
Hej Dagmara
Pięknie jest u Ciebie! Z ogromną przyjemnością przejrzałam Twój wątek i zdjęcia na blogu też
Zwierzaki są po prostu przesłodkie. Co to za rasa pieska?
Pięknie jest u Ciebie! Z ogromną przyjemnością przejrzałam Twój wątek i zdjęcia na blogu też
Zwierzaki są po prostu przesłodkie. Co to za rasa pieska?
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
balkony baiany
Bardzo mi się podoba idea skalniaka, jak również Twój Szczawnik. Natomiast maleństwa kaktusowe są wzruszające:)
w moim zielonym domu mój wątek na forum
Dziękuję Wam Na razie czekam jeszcze, co pokaże hippeastrum, które jak nic wypszcza pęda kwiatowego
A piesek to zwykły wiejski kundelek, tyle, że kudłaty i ładny
A piesek to zwykły wiejski kundelek, tyle, że kudłaty i ładny
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluję "keiczka"-ładne zdjęcie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pamiętacie tego jegomościa?:
Teraz wygląda tak:
I mam małą nowość, maleńki filodendron, którego przyuważyłam, gdy był "kolcem" wyrastającym z donicy z olbrzymim filodendronem, który obecnie mieszka na podwórku:
Doniczka ma 11 cm, więc zdjęcie praktycznie oddaje jego rozmiary
Teraz wygląda tak:
I mam małą nowość, maleńki filodendron, którego przyuważyłam, gdy był "kolcem" wyrastającym z donicy z olbrzymim filodendronem, który obecnie mieszka na podwórku:
Doniczka ma 11 cm, więc zdjęcie praktycznie oddaje jego rozmiary
- polikola
- 500p
- Od: 16 maja 2012, o 15:31
taki mały kaktus, a już cały najeżony
Pozdrawiam - Paulina
Moje parapetowce (także storczyki) Mój ogród
Moje oferty kupna / sprzedaży /wymiany
Moje parapetowce (także storczyki) Mój ogród
Moje oferty kupna / sprzedaży /wymiany