Moje ogródkowe zmagania cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje ogródkowe zmagania cz.2
hi, zrobiłam tak jak Marzena, jedyną lilię jaką ciapnęłam to dla Taty na imieniny. No ale dla niego ogołociłabym cały ogródek
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja wam dziewczyny powiem, że nauczyłam się już nie żałować kwiatuchów Już w tym roku 3 bukiety z róż zrobiłam
Madziu, Twój bukiecik przepiękny, i wyobrażam sobie jak pięknie pachnie
Madziu, Twój bukiecik przepiękny, i wyobrażam sobie jak pięknie pachnie
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Madziu, ale już bujnie u ciebie kiedy wpadniesz na kawę? Może mi coś podpowiesz? Czy u ciebie też pierze żabami?
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Madziu u mnie M kosi trawnik Taki podział prac
Bukiecik śliczniusi Piękny kolorek mieczyka
Bukiecik śliczniusi Piękny kolorek mieczyka
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Dziękuję za odwiedziny wszystkim Gościom..cały czas cierpię na brak czasu. W ogródku nie wiele się dzieje. Przegapiłam nawet moment kiedy zakwitł powojnik na drewutni , dobrze, że nie przekwitają tak szybko.
Ten tydzień będzie trochę luźniejszy, starsze dziecię plażuje w Hiszpanii, a młodsze też dzisiaj odprawione nieco bliżej się wczasuje
Na szybko ustrzelone kilka zdjęć..zazwyczaj to kolejne kwitnienie znanych już roślinek
jadnak słonko i deszczówka potrafią zdziałać cuda. Ta bida marniała mi w domu nie wiedzieć czemu, a po kilku tygodniach na tarasie proszę jak się rozhulała. W sąsiedztwie kura kupiona za całe 3 zł na giełdzie staroci
Ten tydzień będzie trochę luźniejszy, starsze dziecię plażuje w Hiszpanii, a młodsze też dzisiaj odprawione nieco bliżej się wczasuje
Na szybko ustrzelone kilka zdjęć..zazwyczaj to kolejne kwitnienie znanych już roślinek
jadnak słonko i deszczówka potrafią zdziałać cuda. Ta bida marniała mi w domu nie wiedzieć czemu, a po kilku tygodniach na tarasie proszę jak się rozhulała. W sąsiedztwie kura kupiona za całe 3 zł na giełdzie staroci
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Madziu, powojniki cudne, uwielbiam je Zdjęcie pierwsze drugie i czwarte...to zdecydowanie moje kolorki Reszta równie piękna, a kura... urocza, siedzi sobie pod donicą...sprawdź czy jajek ci nie zniosła
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Widzę Madziu,że masz klemka Comtesse de Bouchaud. Tez kupiłam w tym roku do pojemnika, zakwitł, ale jakoś ogołaca się od dołu. Może musi się przyzwyczaić do nowego domku....
Fajna kura.
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Witam, przeglądnęłam watek aktualny, trochę poprzedni i doniczkowy i jestem pod wrażeniem. Na pewno będę zaglądać. Pozdrawiam serdecznie.
-
Wiesz, ten Twój Polish Spirit to chyba nie do końca on. Niby kolorek taki sam ale kształt kwiatka jakoś mi nie pasi. No chyba że to u mnie jest pomyłka. Moje dopiero zaczęły wczoraj kwitnąć, to trochę trudno porównać, może jak wrócę będzie już w pełni więcej kwiatków rozchylonych.
A kurka bardzo sympatyczna, już cały kurnik założyłaś
Fajne zdjęcia w deszczu u mnie też trochę popadało, oczywiście po tym jak podlewałam
A kurka bardzo sympatyczna, już cały kurnik założyłaś
Fajne zdjęcia w deszczu u mnie też trochę popadało, oczywiście po tym jak podlewałam
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Madziu śliczne powojniki
Różyczki też niczego sobie
Różyczki też niczego sobie
-
Wiesz to chyba jednak Jackmanii. Też miałam ale przemarzł. Porównaj sobie u Robaczka. Trochę ciężko ocenić tak pod słońce
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Madziu Jackmanii masz z biedronki ?? Mój biedronowy wygląda identycznie
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Lulka, piękny ten bordowo-czarny mieczyk
Powojnik Jackmanii to raczej Polish Spirit - Jackmanii ma pelniejsze kwiaty i fioletową smugę na środku płatka ( ma też 5 platkow i nie są powywojane do dołu, ale pełne, a kwiaty znacznie większe i aksamitne) wrzuciłam u siebie foty kilka dni temu, zobacz sobie i sama porównaj Czytam, ze Glog u Viebie problematyczny i myślę teraz czy warto...pokazesz fotkę Twojego?
Powojnik Jackmanii to raczej Polish Spirit - Jackmanii ma pelniejsze kwiaty i fioletową smugę na środku płatka ( ma też 5 platkow i nie są powywojane do dołu, ale pełne, a kwiaty znacznie większe i aksamitne) wrzuciłam u siebie foty kilka dni temu, zobacz sobie i sama porównaj Czytam, ze Glog u Viebie problematyczny i myślę teraz czy warto...pokazesz fotkę Twojego?