dziękuję za odwiedzinyNolinka pisze:Hibiskus, heliotrop i fuksja to moi ulubieńcy Też gustuję w takich roślinkach
Ja jeszcze uwielbiam lawendę hmmmm..ten zapach
dziękuję za odwiedzinyNolinka pisze:Hibiskus, heliotrop i fuksja to moi ulubieńcy Też gustuję w takich roślinkach
Witajtrzynastka pisze:Witaj, piękne rośliny, wszystkie, widzę sporą różnorodność ale szczególnie Mirt mi się spodobał, naprawdę cudowne to drzewko , pięknie go kształtujesz
Czy ja wiem czy oryginalny - ostatnio go bardzo mocno przycięłam(prawie nic mu nie zostało ) i trochę się zagęścił.Arkadius121 pisze:Bardzo oryginalny Ficus Retusa-ładne zdjęcia.
Pozdrawiam
Właśnie z fikusami to jest tak, że mam je trochę wbrew woli-nie przepadam za nimi, bo są strasznie "obrażalskie" i zrzucają liście ze wszystkich możliwych powodów Ale zawsze jakoś do mnie lgnągrazia72 pisze:Bardzo tu u Ciebie ładnie, same śliczności Fikusy i to dopiero początek ... będę tu częściej zaglądać, już widzę że będzie ciekawie. Pozdrawiam
Też uważam, że kwiaty ma niezwykłe, uwielbiam im się przyglądaćArkadius121 pisze:Wśród bardzo ciekawych,kolorowych roślin moja uwagę zwrócił Eschynantus o bardzo oryginalnych i ciekawie wybarwionych kwiatach.
Pozdrawiam
Inez pisze:Przypałętałam się i tutaj, gdyż lubie otaczać się nie tylko kaktusami (choroba), ale też i innymi zielonymi
Mitr przecudo! a falenopsis!...pierwszy raz takego widzę!!!:D
Dziękuję za odwiedzinyDorotak pisze:Piekne masz roslinki szczególnie ujeła mnie Irezyna Herbsta pewnie też bym sobie nie odmówiła