Mój zielony kawałek.
Re: Mój zielony kawałek.
Dzięki Alinko za odwiedziny, urabiam sobie ręce w ogrodzie dosłownie i w przenośni. Czasu nie ma dosłownie 

Pozdrawiam Julita - jeszcze nie ogrodnik
Mój zielony kawałek
Mój zielony kawałek
- Lorrie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Julitko, czy nie czas odświeżyć wątek i powspominać jak to pięknie było latem..?
Alinko pewnie, że wspomnieć można, ale człowiek taki zabiegany, że czasu nawet podczas ferii nie ma, pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieję, że bliżej wiosny będzie lepiej.
Mój zielony kawałek
Mój zielony kawałek
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Julito
Mówisz,że mała masz działeczkę,,,ale piękną,
A ta hortensja piękna...może i lepiej,że nie jest biała,,,ładniej w tych kolorach wygląda---przynajmniej dla mnie
Ja też lubię te śmierdziszki-aksamitki,,,kwitną od lata do mrozów,,,i pięknie komponują się z innymi roślinami
Aa i i piękny powojnik

Mówisz,że mała masz działeczkę,,,ale piękną,

Aa i i piękny powojnik

Witaj Aniu. W ogrodzie dużo do zrobienia, potrzeba wielkich rewolucji, w tym roku chcę chociaż trochę rabatek odświeżyć...wiosny nie mogę się już doczekać 

Mój zielony kawałek
Mój zielony kawałek
Witaj Julito
, zastanawiam się dlaczego wcześniej nie trafiłam na Twój wątek, skalniak to ja będę tworzyć w tym roku dlatego chętnie podpatrzę co nieco, jeżeli pozwolisz 

- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam serdecznie. Mała działeczka, ale przynajmniej możesz ją ogarnąć... Clematis za 7zł, a taki piękny
Pewnie jak wszyscy nie możesz się doczekać rozpoczęcia sezonu ogrodniczego. Czekam na kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam. Bogusia

Pewnie jak wszyscy nie możesz się doczekać rozpoczęcia sezonu ogrodniczego. Czekam na kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam. Bogusia

Witaj Julitko
Ciekawa jestem jak będziesz przebudowywać skalniaczek. Mnie tezz w tym roku czeka przebudowa mojego, chętnie będę podpatrywać u Ciebie.
Ciekawa jestem jak będziesz przebudowywać skalniaczek. Mnie tezz w tym roku czeka przebudowa mojego, chętnie będę podpatrywać u Ciebie.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown