W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)
- Marek Dudzik
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 25 lut 2008, o 20:31
Koty
Wszystkich miłośników kotów zapraszam do przeczytania książki niedawnej noblistki Pani Doris Lesling pt: O kotach. To co opwiadacie na tym forum to w Jej książce jest ujęte w pigułce. Czyta się i widzi koty - różne koty i związanych z nimi ludzi. Pozdrawiam wszystkich - kociary i kociarzy. Marek1
Witam ponownie
śpieszę się pochwalić że nasza kicia powiła wczoraj i dzisiaj razem 4 śliczne kociaki.
Tylko niestety wymagała odemnie asystowania i bardzo dobrze wiedziała dziewczyna czego chce. Musiałam przy niej siedzieć, głaskać i gadać jak przestawałam była wielka rozpacz.
Dzieciaki strasznie się bały i takie "fuś" jej wychodziło a potem to zjadała "i czy się nie rozchoruje" itp zasypywały pytaniami 8)
Był to pierwszy miot TYGRYSI oraz nasz, i stwierdzam po fakcie że ja się chyba bardziej stresowałam i przygotowywałam niż kiciunia, w końcu poszłam z bolącą głową spać ale czego się nie robi dla futerka kochanego :P
muszę nauczyć się wstawiać zdjęcia
może jest gdzieś na forum instrukcja???
śpieszę się pochwalić że nasza kicia powiła wczoraj i dzisiaj razem 4 śliczne kociaki.
Tylko niestety wymagała odemnie asystowania i bardzo dobrze wiedziała dziewczyna czego chce. Musiałam przy niej siedzieć, głaskać i gadać jak przestawałam była wielka rozpacz.
Dzieciaki strasznie się bały i takie "fuś" jej wychodziło a potem to zjadała "i czy się nie rozchoruje" itp zasypywały pytaniami 8)
Był to pierwszy miot TYGRYSI oraz nasz, i stwierdzam po fakcie że ja się chyba bardziej stresowałam i przygotowywałam niż kiciunia, w końcu poszłam z bolącą głową spać ale czego się nie robi dla futerka kochanego :P
muszę nauczyć się wstawiać zdjęcia
może jest gdzieś na forum instrukcja???
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- dewuka
- Od: 1 sty 2008, o 13:37
U mnie koty przybywały w różnych terminach. Najdłużej niezadowolona była moja czarna kotka(już odeszła niestety) kiedy przyniosłam pierwszego persa. Ale ponieważ Balbina nie szukała zwady to szybko nastąpiła wzajemna tolerancja.koniczynka pisze::P dzięki za myzianie takie słodkie kociaczki że bym je zagłaskała bo moja to taka dorosła już siedmioletnia kotka chciałabym jej znaleść towarzystwo ale czy zaakceptuje nowego kota w domu no nie wiemdewuka pisze:Gosiu - pomiziałam Pepsi od Ciebie.
Ago - moja Ari też jest zazdrośnica.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Dorotko ,ale cudowne masz kotki.Są przesliczne.Pięknosci z nich wyrosną .Ile teraz będziesz miała radosci w domu!!Moja Pela ,jak miała kocięta to tez zawsze były rude i łaciate ,ale bardziej czarne.To chyba po tatusiu Ja uwielbiam koty rude-miałam kilka ,ale się nie uchowały.Rób zdjęcia maluchom i pokazuj-będę zaglądała z niecierpliwoscią.