Moja kolorowa terapia antystresowa
- ewaidc1198
- 200p
- Od: 21 cze 2006, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja kolorowa terapia antystresowa
i po to właśnie mamy działki , ogródki i ogrody żeby o durnotach nie myśleć 

- mamafrania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- mamafrania
Dostałam dziś paczuszkę od Anity.Tylko gdzie ja to wszystko posadzę.Myślałam że jak zamawiam 1 kłącze, to przyjdzie jedno,a tu przyjechały takie MEGA SADZONKI że
.Dzięki Anitko.

Hej Aniu. Ja nie zgłaszałam dalii no cóż - to drugi gatunek
Choć karpy za te pieniądze były imponujące, nie to co na targu za 3 razy tyle. Tylko co 5 się udała trafna

Moje nowe hobby ;)
Pozdrawiam miłośników ogrodów - Justyna
Zajrzyj Pierwsze kroki - odnawiam bardzo stary ogród
- ewaidc1198
- 200p
a ja gdzieś na forum czytałam ostrzeżenie o tym panu B- szkoda, ze nie zdążyłam Wam powiedzieć. Teraz ma różne irysy po niecałe 5 zł, ale nie zaryzykuję.
Aniu! różyczka Ci (Wam) się udała w pierwszym wyborze

- mamafrania
To już jest 3 wybórewaidc1198 pisze:a ja gdzieś na forum czytałam ostrzeżenie o tym panu B- szkoda, ze nie zdążyłam Wam powiedzieć. Teraz ma różne irysy po niecałe 5 zł, ale nie zaryzykuję.

Mimio wszystko nie narzekam.Karpa nawet mała się rozrośnie,a kolor,no cóż za te pieniążki jak się nie mz co się lubi,to się lubi ci się ma.Są taki egzemplarze które cieszę się że mi przysłali,ale są i takie z którymi nie wiem co zrobić i czy w ogóle warto to ściskać przez zimę...Reklamacje przyjeli bez kiwnięcia palcem...zobaczymy co będzie.
No ciekawe ... A ofertę ma dalej kuszącą ...
Moje nowe hobby ;)
witaj Aniu masz bardzo ładne kwiaty -tylko jedno mnie martwi że pracujesz bez rękawić
wiesz ja tez taka byłam grzebałam długie lata aż teraz 3 lata jak dostałam jakieś brzydkie plamy na rękach i poszłam do dermatologa a on mi od razu mówi pracuje pani w ziemi bez rękawic ,, a ja mówię tak ,no to on to teraz wymagane jest długie leczenie i tak już 3 lata
a ja już trochę lat mam mam wnuka który ma 17 lat to wiesz ile mogę mieć:) stosuję teraz rękawice bo to po tyluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) latach świństwo się okazało że nie mogę robić w ziemi , a kocham tą pracę na mojej działce chociaz mam małą32 ary i jest ska a długa nic nie mozna zrobić na takiej działce -nie foremna pozdrawiam cieplutko dziękuję za odwiedziny mojej strony pa

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Tona,może masz wrażliwą skórę,ja u siebie pracuję cały czas bez rękawic i nic się nie dziejetona pisze:witaj Aniu masz bardzo ładne kwiaty -tylko jedno mnie martwi że pracujesz bez rękawićwiesz ja też taka byłam grzebałam długie lata aż teraz 3 lata jak dostałam jakieś brzydkie plamy na rękach i poszłam do dermatologa a on mi od razu mówi pracuje pani w ziemi bez rękawic ,, a ja mówię tak ,no to on to teraz wymagane jest długie leczenie i tak już 3 lata
a ja już trochę lat mam mam wnuka który ma 17 lat to wiesz ile mogę mieć:) stosuję teraz rękawice bo to po tyluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) latach świństwo się okazało że nie mogę robić w ziemi , a kocham tą pracę na mojej działce chociaz mam małą32 ary i jest ska a długa nic nie mozna zrobić na takiej działce -nie foremna pozdrawiam cieplutko dziękuję za odwiedziny mojej strony pa
![]()

- mamafrania
Witaj.Z grzebaniem w ziemi to jest tak,bardzo lubię piach latający po palcach i zdarza się czasem że jak mnie jakieś głębokie przygnębienie najdzie to tak robię,ale to jest czasem.Wiadomo że kremy coś pomagają ale nie zastąpią rękawiczek.Przewważnie dłubię w rękawicach.Ostatnio pieski mi wyciągnęły rękawiczki i rano zbierałam palce z podwórza.Kupiłam sobie całkiem wygodne niebieskie i doceniam je jak mogę.Dziś mocno się napracowały .Dziękuję Ci za uwagę i troskę.Nie pomyślałabym nawet że może się to skończyć takimi dolegliwościami.Życzę Ci efektywnego leczenia i zapraszam częściej.Biegnę Do Ciebie w odwiedzinytona pisze:witaj Aniu masz bardzo ładne kwiaty -tylko jedno mnie martwi że pracujesz bez rękawićwiesz ja też taka byłam grzebałam długie lata aż teraz 3 lata jak dostałam jakieś brzydkie plamy na rękach i poszłam do dermatologa a on mi od razu mówi pracuje pani w ziemi bez rękawic ,, a ja mówię tak ,no to on to teraz wymagane jest długie leczenie i tak już 3 lata
![]()

- ewaidc1198
- 200p
Czy wrażliwa czy nie to się okazuje wtedy jak się leczyć trzeba. A po co?
Aneczko- ale ja o tej cudnej papuśnej różyczce mówiłam, co tak dzielnie w nasturcjach siedzi
Aneczko- ale ja o tej cudnej papuśnej różyczce mówiłam, co tak dzielnie w nasturcjach siedzi

- mamafrania
[/quote]
Ja też.Mam już dwóch starszych chłopców.

Ja też.Mam już dwóch starszych chłopców.

- ewaidc1198
- 200p
A TO GRATULACJE!!! Młoda, ze wszech miar pracowita osóbko . Bardzo popieram rozmnażanie wartościowego materiału szkółkarskiego 

Pieknie i kolorowo u Ciebie!! 

- mamafrania
Witaj Igorze.Miło Cię gościć.
Dziś walczę z nowymi nasadzeniami i przez przypadek okazało się że to nie będzi wcale taki mały remoncik.To będzie niezła demolka.
Dziś walczę z nowymi nasadzeniami i przez przypadek okazało się że to nie będzi wcale taki mały remoncik.To będzie niezła demolka.