Moje ogródki - Gucia.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Eluś, dziękuję właśnie dzisiaj zdecydowałam, że będę go nadal wydłużała.....po trochu i w lewo i w prawo
Od rana wyrywałam chwasty i układałam korzenie, które trochę utrudniają wejście psom. Jutro rozrzucę trociny i znowu zacznę kombinować, co i jak mam sadzić
Od rana wyrywałam chwasty i układałam korzenie, które trochę utrudniają wejście psom. Jutro rozrzucę trociny i znowu zacznę kombinować, co i jak mam sadzić
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
Bożenko, to bardzo się cieszę
A teraz "chyba żylistek" tak wygląda.......i co myślisz?....to on
I jeszcze pochwalę się moją ismeną......pięknie mi wyrosła ......jest to moja pierwsza w życiu hodowla kwiatka cebulowego w doniczce
Żeby było już tylko biało, to właśnie zakwitł bobrek trójlistny....też ciekawa roślinka
A teraz "chyba żylistek" tak wygląda.......i co myślisz?....to on
I jeszcze pochwalę się moją ismeną......pięknie mi wyrosła ......jest to moja pierwsza w życiu hodowla kwiatka cebulowego w doniczce
Żeby było już tylko biało, to właśnie zakwitł bobrek trójlistny....też ciekawa roślinka
Moje wątki
Moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ale pięknie tu u Ciebie - Twój P_O jest piękny (choć to słowov chyba wyraża za mało ) szkoda żewokół mnie nie ma takich pięknych P_O - ów... tyle kwiatów zieleni... tak zadbane
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Babopielka
Bożenko -to na pewno jest żylistek -ja też mam takiego tylko ,że mój ma dopiero pąki
Ismena śliczna -ja swoje dopiero niedawno posadziłam
a ten bobrek ,ale u mnie odpada bo to wodna roślinka
jolciajci -ja też Bożena to mogę Ci odpowiedzieć za moją imieniczkę ta roślinka o ,którą pytasz to jest floks kanadyjski
Ismena śliczna -ja swoje dopiero niedawno posadziłam
a ten bobrek ,ale u mnie odpada bo to wodna roślinka
jolciajci -ja też Bożena to mogę Ci odpowiedzieć za moją imieniczkę ta roślinka o ,którą pytasz to jest floks kanadyjski
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Już kiedyś mówiłam, że ten P_O powinnaś dostać nagrodę. I wcale nie jest taki bezbarwny - stale coś jak widzę kwitnie. I zakwitła już ismenka :P - jak się cieszę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Guciu, twoje dokonania powaliły mnie na kolana i długo będę w tej pozycji jeszcze siedziała. Oboje z mężem wykonaliście niesamowitą pracę i Wasze pomysły na zagospodarowanie przestrzeni wokół Was są... no słow po prostu brakuje. Musze jeszcze raz wszystko na spokojnie obejrzeć, i podnieść szczękę z podłogi, bo mi opadła
Mam nadzieję, ze kiedys dostąpię zaszczytu i poznam adres na Liściastej, gdzie będę mogła zobaczyć chociaz Twój ogród "za ulicą".
Serdecznie pozdrawiam. Ewa, tez z Łodzi
Mam nadzieję, ze kiedys dostąpię zaszczytu i poznam adres na Liściastej, gdzie będę mogła zobaczyć chociaz Twój ogród "za ulicą".
Serdecznie pozdrawiam. Ewa, tez z Łodzi
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Guciu jak pięknie u Ciebie i wkoło Ciebie
Nie mogę sie napatrzeć....ilekroć wejde do wątku już bym chciała byc na Liściastej...
ale będę ,obiecuje sobie ,że bedę może z Ewa się umówimy na wspólny wypad na Radogoszcz
Jestem zszokowana ,że żylistek już kwitnie w najlepsze u Ciebie,moje dwie odmiany obsypane pąkami ale jeszcze daleko im do rozkwitu.
Guciu pozdrawiam Cię.
Nie mogę sie napatrzeć....ilekroć wejde do wątku już bym chciała byc na Liściastej...
ale będę ,obiecuje sobie ,że bedę może z Ewa się umówimy na wspólny wypad na Radogoszcz
Jestem zszokowana ,że żylistek już kwitnie w najlepsze u Ciebie,moje dwie odmiany obsypane pąkami ale jeszcze daleko im do rozkwitu.
Guciu pozdrawiam Cię.
- gucia
- Przyjaciel Forum
Joluś, Bożenko, dzięki za podpowiedź.....ja jak zwykle zapomniałam , tyle tych bylin, że trudno mi zapamiętać, ale do jesieni na pewno się podszkolę
Grażynko, dzięki, a za ismenkę, to właśnie Tobie należy się nagroda i całuski......gdyby nie Twoja pomoc, to chyba nie zdecydowałabym się na ten "eksperyment". Mieczyki po moczeniu w mleku z czosnkiem, też super rosną i mam nadzieję, że zakwitną
Markusie, dzięki, jak mi miło Ten powojnik to 'Omoshiro', w tej chwili kwitną jeszcze tylko 'Multi Blue' i ' Nelly Moser'
Ewuniu, dziękuję i serdecznie zapraszam na kawkę.....zerknij w PW .
Karuś, mam nadzieję, że tym razem doczekam się na Ciebie Dzwoń w każdej chwili, wyjeżdżam dopiero 8 czerwca.
A propos żylistka, to ten drugi w P_O też jeszcze nie kwitnie, widocznie stanowisko pod murem/ strona południowa/ wyjątkowo mu służy....niestety jak podrośnie będę musiała go przesadzić.
Dzisiaj trochę powojnikowo i mój ulubiony Rh 'Hachmann's Charmont', króry zaczyna rozwijać kwiaty
Grażynko, dzięki, a za ismenkę, to właśnie Tobie należy się nagroda i całuski......gdyby nie Twoja pomoc, to chyba nie zdecydowałabym się na ten "eksperyment". Mieczyki po moczeniu w mleku z czosnkiem, też super rosną i mam nadzieję, że zakwitną
Markusie, dzięki, jak mi miło Ten powojnik to 'Omoshiro', w tej chwili kwitną jeszcze tylko 'Multi Blue' i ' Nelly Moser'
Ewuniu, dziękuję i serdecznie zapraszam na kawkę.....zerknij w PW .
Karuś, mam nadzieję, że tym razem doczekam się na Ciebie Dzwoń w każdej chwili, wyjeżdżam dopiero 8 czerwca.
A propos żylistka, to ten drugi w P_O też jeszcze nie kwitnie, widocznie stanowisko pod murem/ strona południowa/ wyjątkowo mu służy....niestety jak podrośnie będę musiała go przesadzić.
Dzisiaj trochę powojnikowo i mój ulubiony Rh 'Hachmann's Charmont', króry zaczyna rozwijać kwiaty
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- gucia
- Przyjaciel Forum
Bożenko, ' Omoshiro' na bank Ci przywiozę, Rh też wpiszę na listę dla M, mam nadzieję , że się uda szybko go zdobyć
Moje wątki
Moje wątki