Ogródek EdytyB - 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek EdytyB - 2

Post »

Edytko wielki ;:180 przed Tobą, ja się naszarpałam z moim ogródkiem, ale Ty przeszłaś chyba najśmielsze oczekiwania! Czapki z głów! A Twój ogródek jest już jak z bajki ;:108 Podziwiam!
Awatar użytkownika
Dyshia
1000p
1000p
Od: 17 lut 2010, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oho, zdiagnozowałam u siebie clematoholizm. :D Wczoraj właśnie kupiłam powojnika Ville de Lyon i zamierzam go posadzić w cieniu, bo podobno rośnie dobrze i tam.
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Melduję się po długiej nieobecności :wit
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

I ja po swojej nieobecności :) ponownie.
Jakoś wywiało mnie z forum ale mam nadzieję, że już teraz znów będe je odwiedzać , zwłaszcza, że widzę cały czas znajomych forumowiczów dzielnie tu działających :) :wit

Mam zamiar zrobić mały warzywniak z zielnikiem .....hmmmm zobaczymy co z tego wyjdzie, kompletna to dla mnie nowość.

Oczywiście już mi się nie podoba na rabatach więc poprzesadzam, powyrzucam i dosadzę co nie co. Tym samym wiele u mnie urosnąć nie zdąrzya i pieski zniszczą pewnie parę rośłin więc mój ogród to ciągły plac budowy.
Ale co tam .... aby do wiosny ;:3
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Wpadam Edytko z rewizytą ;:196 Ogródek masz sliczny i podobne plany do mnie :wink: też mam zamiar zrobić sobie warzywniak z ziółkami, ale w tym temacie jestem zupełnie blada :oops: Będę się uczyć :heja
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Bagienka
100p
100p
Od: 22 maja 2009, o 00:02

Post »

Dzieńdoberek ;:65
Życzę ;:3
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Warzywniak już mam a z ziołami jakoś kiepsko mi idzie ,chyba jak pojadę po nasionka to może i z ziołowych coś dokupię ..
U mnie tez szaro i buro tylko zielone iglaki teraz upiększają ogród ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Nareszcie! Ja robię długie przerwy od FO, ale Ty Kochana to już troszkę przesadziłaś! :;230
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:)
no jakoś tak :oops:
prawda jest taka, że jak widać po godzinie pisze z pracy (zablokowali mi wszystkie programy do wstawiania fotek :twisted: )
W domu nie mam czasu a i nie chce mi sie zbytnio siedzieć przy kompie.
Jednak wiem, że musze bo jak wstawiałam fotki to miałam większą motywację do np. pielenia ;:224
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Witaj Edytko, chyba pierwszy raz jestem u ciebie. Masz cudowne rośliny. Zachwycił mnie twój pięciornik. Po pierwsze, że taki ładny i dorodny. Po drugie, że biały. Ja mam żółty i jakoś mi kiepściutko rośnie. Trochę brakuje mi u ciebie zdjęć z szerszym planem ogrodu. Lubię jak na zdjęciach widać większy teren, nawet z zabudowaniami. Wtedy łatwiej można w pełni poczuć klimat danego ogrodu. Ale przyznam się, że nie byłam jeszcze w twoim pierwszym wątku. Być może tam masz więcej fotek. Muszę to nadrobić. Pieska masz ślicznego. To straszne co go spotkało. Mam nadzieję, że nie ma dużych blizn i wszystko ładnie się zagoiło. Ja mam też pieska - sznaucerka. Jest niewidomy. Kupiliśmy go z wadą genetyczną, o czym nie wiedzieliśmy. Po 2 latach choroba się ujawniła i Arcik zaczął tracić wzrok. Kochamy go strasznie. Ma cudowny charakter. Dobry, kochany, nasz pupilek :)
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gajron już całkowicie zdrowy :) Głupich ludzi nie brakuje niestety :(

Co do fotek bardzo dużo muszę nadrobić, poza tym mój ogród wygląda mało ciekawie bo obsadzany jest tylko po bokach , mój M lubi ten trawnik i przestrzeń i jakoś nie godzi sie na zagęszczanie środka.
Jednak teraz powoli "sam podejmuje decyzję :wink: " o tym, że coś tam jednak trzeba posadzić, zbudować :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Warto robić fotki nawet nieciekawym fragmentom ogrodu. Fajnie jest potem porównać, jak dane miejsce się zmieniło. Ja też żaluję, że robiłam za mało zdjęć, a po przeprowadzce do nowego domu prawie wcale. Też mi się wydawało, że nie ma co fotografować i czasu jakoś nie było. Teraz żałuję. Byłaby fajna pamiątka.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Witaj Edyto.Widzę ,że u Ciebie pięknie.Kwiatki też okazałe :heja Powodzenia w nowym roczku. ;:136
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”