Ogródek EdytyB - 2
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek EdytyB - 2
Edytko wielki przed Tobą, ja się naszarpałam z moim ogródkiem, ale Ty przeszłaś chyba najśmielsze oczekiwania! Czapki z głów! A Twój ogródek jest już jak z bajki Podziwiam!
- Dyshia
- 1000p
- Od: 17 lut 2010, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oho, zdiagnozowałam u siebie clematoholizm. Wczoraj właśnie kupiłam powojnika Ville de Lyon i zamierzam go posadzić w cieniu, bo podobno rośnie dobrze i tam.
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I ja po swojej nieobecności ponownie.
Jakoś wywiało mnie z forum ale mam nadzieję, że już teraz znów będe je odwiedzać , zwłaszcza, że widzę cały czas znajomych forumowiczów dzielnie tu działających
Mam zamiar zrobić mały warzywniak z zielnikiem .....hmmmm zobaczymy co z tego wyjdzie, kompletna to dla mnie nowość.
Oczywiście już mi się nie podoba na rabatach więc poprzesadzam, powyrzucam i dosadzę co nie co. Tym samym wiele u mnie urosnąć nie zdąrzya i pieski zniszczą pewnie parę rośłin więc mój ogród to ciągły plac budowy.
Ale co tam .... aby do wiosny
Jakoś wywiało mnie z forum ale mam nadzieję, że już teraz znów będe je odwiedzać , zwłaszcza, że widzę cały czas znajomych forumowiczów dzielnie tu działających
Mam zamiar zrobić mały warzywniak z zielnikiem .....hmmmm zobaczymy co z tego wyjdzie, kompletna to dla mnie nowość.
Oczywiście już mi się nie podoba na rabatach więc poprzesadzam, powyrzucam i dosadzę co nie co. Tym samym wiele u mnie urosnąć nie zdąrzya i pieski zniszczą pewnie parę rośłin więc mój ogród to ciągły plac budowy.
Ale co tam .... aby do wiosny
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Wpadam Edytko z rewizytą Ogródek masz sliczny i podobne plany do mnie też mam zamiar zrobić sobie warzywniak z ziółkami, ale w tym temacie jestem zupełnie blada Będę się uczyć
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Dzieńdoberek
Życzę
Życzę
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Warzywniak już mam a z ziołami jakoś kiepsko mi idzie ,chyba jak pojadę po nasionka to może i z ziołowych coś dokupię ..
U mnie tez szaro i buro tylko zielone iglaki teraz upiększają ogród ..
U mnie tez szaro i buro tylko zielone iglaki teraz upiększają ogród ..
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Nareszcie! Ja robię długie przerwy od FO, ale Ty Kochana to już troszkę przesadziłaś!
- EdytaB
no jakoś tak
prawda jest taka, że jak widać po godzinie pisze z pracy (zablokowali mi wszystkie programy do wstawiania fotek )
W domu nie mam czasu a i nie chce mi sie zbytnio siedzieć przy kompie.
Jednak wiem, że musze bo jak wstawiałam fotki to miałam większą motywację do np. pielenia
Witaj Edytko, chyba pierwszy raz jestem u ciebie. Masz cudowne rośliny. Zachwycił mnie twój pięciornik. Po pierwsze, że taki ładny i dorodny. Po drugie, że biały. Ja mam żółty i jakoś mi kiepściutko rośnie. Trochę brakuje mi u ciebie zdjęć z szerszym planem ogrodu. Lubię jak na zdjęciach widać większy teren, nawet z zabudowaniami. Wtedy łatwiej można w pełni poczuć klimat danego ogrodu. Ale przyznam się, że nie byłam jeszcze w twoim pierwszym wątku. Być może tam masz więcej fotek. Muszę to nadrobić. Pieska masz ślicznego. To straszne co go spotkało. Mam nadzieję, że nie ma dużych blizn i wszystko ładnie się zagoiło. Ja mam też pieska - sznaucerka. Jest niewidomy. Kupiliśmy go z wadą genetyczną, o czym nie wiedzieliśmy. Po 2 latach choroba się ujawniła i Arcik zaczął tracić wzrok. Kochamy go strasznie. Ma cudowny charakter. Dobry, kochany, nasz pupilek
- EdytaB
Gajron już całkowicie zdrowy Głupich ludzi nie brakuje niestety
Co do fotek bardzo dużo muszę nadrobić, poza tym mój ogród wygląda mało ciekawie bo obsadzany jest tylko po bokach , mój M lubi ten trawnik i przestrzeń i jakoś nie godzi sie na zagęszczanie środka.
Jednak teraz powoli "sam podejmuje decyzję " o tym, że coś tam jednak trzeba posadzić, zbudować
Co do fotek bardzo dużo muszę nadrobić, poza tym mój ogród wygląda mało ciekawie bo obsadzany jest tylko po bokach , mój M lubi ten trawnik i przestrzeń i jakoś nie godzi sie na zagęszczanie środka.
Jednak teraz powoli "sam podejmuje decyzję " o tym, że coś tam jednak trzeba posadzić, zbudować
Warto robić fotki nawet nieciekawym fragmentom ogrodu. Fajnie jest potem porównać, jak dane miejsce się zmieniło. Ja też żaluję, że robiłam za mało zdjęć, a po przeprowadzce do nowego domu prawie wcale. Też mi się wydawało, że nie ma co fotografować i czasu jakoś nie było. Teraz żałuję. Byłaby fajna pamiątka.
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj Edyto.Widzę ,że u Ciebie pięknie.Kwiatki też okazałe Powodzenia w nowym roczku.