Majka 411 - róże 2012 cz.2 (sezon różany)
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majka 411 - róże 2012 cz.2 (sezon różany)
Anetko, powojnik Karmesita kupisz, widziałam jak szukałam powojników dla siebie.
Maxima Romantica, polecam z całego serca. Jeżeli lubisz wyprostowane krzaki róż, dość wysokie, bo około 130 cm, to kupuj. Zdrowa, pachnąca i kwitnąca róża, a mam ja dopiero pierwszy sezon.
Dorotko, dobrze napisane seria must have jak najbardziej trafiona, jak poczułam jej zapach w ogrodniczym, to nie mogłam wyjść bez niej , a trzeba dodać, że jedna z nasadzenia jesiennego już była na mojej rabacie.
Mam dwie, jestem zadowolona z nich. Płatki po deszczu sklejają się jak kwiat jest już jakiś czas rozwinięty. Młode rozwijające się paczusie nie ucierpiały podczas deszczy.
Maxima Romantica, polecam z całego serca. Jeżeli lubisz wyprostowane krzaki róż, dość wysokie, bo około 130 cm, to kupuj. Zdrowa, pachnąca i kwitnąca róża, a mam ja dopiero pierwszy sezon.
Dorotko, dobrze napisane seria must have jak najbardziej trafiona, jak poczułam jej zapach w ogrodniczym, to nie mogłam wyjść bez niej , a trzeba dodać, że jedna z nasadzenia jesiennego już była na mojej rabacie.
Mam dwie, jestem zadowolona z nich. Płatki po deszczu sklejają się jak kwiat jest już jakiś czas rozwinięty. Młode rozwijające się paczusie nie ucierpiały podczas deszczy.
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przyłączę się do ogólnych zachwytów nad porannymi zdjęciami, bo jak się tu nie zachwycać?
Naprawdę piękne!!!
Ta ostania róża, Maxima Romantica bardzo fajna i jakie obfite kwitnienie.
Naprawdę piękne!!!
Ta ostania róża, Maxima Romantica bardzo fajna i jakie obfite kwitnienie.
Majeczko, wróciłaś.
Maxima jest cudowna, na jesieni nie dam rady, ale będę ją miała na pewno. Zakochałam się w niej po uszy. Gartentraume, faktycznie zapach ma nieziemski, ja w tym sezonie już chyba nie doczekam się kwiatów, nie zdąży.
Maxima jest cudowna, na jesieni nie dam rady, ale będę ją miała na pewno. Zakochałam się w niej po uszy. Gartentraume, faktycznie zapach ma nieziemski, ja w tym sezonie już chyba nie doczekam się kwiatów, nie zdąży.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Maju nie mogę napatrzeć się na tę fotkę z rozświetlonym wschodzącym słońcem powojnikiem....jest niesamowita.....taka tajemnicza, zamglona....dosłownie jak z baśni o tajemniczym ogrodzie
Pokazujesz takie bajeczne widoki, róże kolorowe, bujne....po prostu piękne.....aż nie można przestać się zachwycać Maju....naprawdę stworzyłaś różany raj.....
Pokazujesz takie bajeczne widoki, róże kolorowe, bujne....po prostu piękne.....aż nie można przestać się zachwycać Maju....naprawdę stworzyłaś różany raj.....
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Poogladalam i dobrze, ze tez pojechalas na troche, bo juz bym nie nadrobila - ostatnio gonie swoj wlasny ogon no nie moge nadarzyc
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Chyba muszę się wypisać z twojego wątku (nie wiem, czy można) Patrzę i patrzę na te cuda... Ale jestem twarda! mam tylko jeszcze 2 upatrzone i KONIEC!!!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Maxima Romantica w pełni zasługuje na swoje miano..
Moja Gartentraume bezczelnie zakwitła w czasie, kiedy wyjechałam! Nawet nie zdążyłam jej powąchać... Ale ma pączki, więc wszystko przed nią - zdąży się zrehabilitować...
Takasobie, trala-lala - ja wczoraj tez jechałam TYLKO po Kosmosa...
Moja Gartentraume bezczelnie zakwitła w czasie, kiedy wyjechałam! Nawet nie zdążyłam jej powąchać... Ale ma pączki, więc wszystko przed nią - zdąży się zrehabilitować...
Takasobie, trala-lala - ja wczoraj tez jechałam TYLKO po Kosmosa...
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Zwykle się jedzie tylko po coś, a wraca z wieloma cosiami. U mnie jest tak zawsze
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Maju, Maxima Romantica ma cudny kolor lubię spokojne odcienie, ale pstrokacizną też cieszę oczy
Czy ty masz róże w donicach?
Czy ty masz róże w donicach?
Dzień dobry
Poproszę o porcję nowych zdjęć.
- aga13
- 500p
- Od: 11 paź 2008, o 21:39
Majka u Ciebie jak zwykle cudnie - piękna Maxima Romantica moja tez tak obficie kwitnie
troszkę ją niestety spaliłam opryskami bo ma bardzo delikatne listki .
troszkę ją niestety spaliłam opryskami bo ma bardzo delikatne listki .
Pozdrowionka ))
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Maju , jakie piękne zdjęcia z letniego poranka.
Pewnie żal Ci było stamtąd wyjeżdżać.
Piękna ta Maxima.
Pewnie żal Ci było stamtąd wyjeżdżać.
Piękna ta Maxima.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Oliwko, Beatko, Asia2, Krysiu i ja jestem zachwycona Maximą Romantica. Jeżeli myślicie o jej kupnie, to z ręką na sercu ją polecam. Chyba najtaniej widziałam róże i ją w Rosen-Union. Też sobie coś tam upatrzyłam myślę, że dojdzie do wspólnego zamówienia w tej szkółce.
Aga-Agness, dziękuję Ci za miłe słowa. Ja u Ciebie też jestem zawsze zachwycona tym co oglądam.
Fajnie jest, jak to co robimy może się podobać i innym. Fajnie jest również, jak w tym miejscu czujemy się właśnie jak w raju.
Juleczko, każda z nas nie wyrabia. Ja staram się czytać i bywać w Waszych wątkach, tylko na pisanie czasu brak albo mobilny strajkuje. Zimą się wyszalejemy
Miłeczko, wypisywanie się jest absolutnie zabronione Powiadasz, że tylko dwie
ja też kiedyś tak mówiłam. Pożyjemy zobaczymy
Asiu, czytałam ładne różyczki kupiłaś. Fajnie macie, bo w waszym rejonie jest dużo szkółek różanych.
Ania, jak raz zamówisz róże przez internet, to następnym razem będzie już dużo cosi
Madziu-Lulka, nie mogę mieć róż w donicach, bo co ja bym zimą zrobiła z nimi. Tam temperatury dochodzą do ? 37 C.
Kupiłam w donicy Coral Dawn, ona musi poczekać do jesieni jak zrobię jej właściwe miejsce.
Aga13, tak mało nam pokazujesz co Ci kwitnie. Znajdź trochę czasu i pomyśl o nas.
Maxima Romantica jak dobrze pamiętam ma grube z połyskiem liście, wiesz aż pomacam je jak pojadę.
Krysiu, za każdym razem jak muszę stamtąd jechać do W-wy, to jestem zła jak osa.
Żal mi ich bardzo tam zostawiać ale co zrobić.
Beatko, się robi
Kilka zdjęć zrobiłam tuż przed wyjazdem do domu - zdjęcia z 21 sierpnia.
Agnes Schilliger
Poesie
William & Catherina
Maxima Romantica
Teasing Georgia
Lavender Pinocchio
Old Port
Aga-Agness, dziękuję Ci za miłe słowa. Ja u Ciebie też jestem zawsze zachwycona tym co oglądam.
Fajnie jest, jak to co robimy może się podobać i innym. Fajnie jest również, jak w tym miejscu czujemy się właśnie jak w raju.
Juleczko, każda z nas nie wyrabia. Ja staram się czytać i bywać w Waszych wątkach, tylko na pisanie czasu brak albo mobilny strajkuje. Zimą się wyszalejemy
Miłeczko, wypisywanie się jest absolutnie zabronione Powiadasz, że tylko dwie
ja też kiedyś tak mówiłam. Pożyjemy zobaczymy
Takasobie, trala-lala - ja wczoraj też jechałam TYLKO po Kosmosa...
Asiu, czytałam ładne różyczki kupiłaś. Fajnie macie, bo w waszym rejonie jest dużo szkółek różanych.
Zwykle się jedzie tylko po coś, a wraca z wieloma cosiami. U mnie jest tak zawsze
Ania, jak raz zamówisz róże przez internet, to następnym razem będzie już dużo cosi
Madziu-Lulka, nie mogę mieć róż w donicach, bo co ja bym zimą zrobiła z nimi. Tam temperatury dochodzą do ? 37 C.
Kupiłam w donicy Coral Dawn, ona musi poczekać do jesieni jak zrobię jej właściwe miejsce.
Aga13, tak mało nam pokazujesz co Ci kwitnie. Znajdź trochę czasu i pomyśl o nas.
Maxima Romantica jak dobrze pamiętam ma grube z połyskiem liście, wiesz aż pomacam je jak pojadę.
Krysiu, za każdym razem jak muszę stamtąd jechać do W-wy, to jestem zła jak osa.
Żal mi ich bardzo tam zostawiać ale co zrobić.
Dzień dobry
Beatko, się robi
Kilka zdjęć zrobiłam tuż przed wyjazdem do domu - zdjęcia z 21 sierpnia.
Agnes Schilliger
Poesie
William & Catherina
Maxima Romantica
Teasing Georgia
Lavender Pinocchio
Old Port