Oliwko, Beatko, Asia2, Krysiu i ja jestem zachwycona Maximą Romantica. Jeżeli myślicie o jej kupnie, to z ręką na sercu ją polecam. Chyba najtaniej widziałam róże i ją w Rosen-Union. Też sobie coś tam upatrzyłam myślę, że dojdzie do wspólnego zamówienia w tej szkółce.
Aga-Agness, dziękuję Ci za miłe słowa. Ja u Ciebie też jestem zawsze zachwycona tym co oglądam.
Fajnie jest, jak to co robimy może się podobać i innym. Fajnie jest również, jak w tym miejscu czujemy się właśnie jak w raju.
Juleczko, każda z nas nie wyrabia. Ja staram się czytać i bywać w Waszych wątkach, tylko na pisanie czasu brak albo mobilny strajkuje. Zimą się wyszalejemy
Miłeczko, wypisywanie się jest absolutnie zabronione

Powiadasz, że tylko dwie
ja też kiedyś tak mówiłam. Pożyjemy zobaczymy
Takasobie, trala-lala - ja wczoraj też jechałam TYLKO po Kosmosa...
Asiu, czytałam ładne różyczki kupiłaś. Fajnie macie, bo w waszym rejonie jest dużo szkółek różanych.
Zwykle się jedzie tylko po coś, a wraca z wieloma cosiami. U mnie jest tak zawsze
Ania, jak raz zamówisz róże przez internet, to następnym razem będzie już dużo
cosi
Madziu-Lulka, nie mogę mieć róż w donicach, bo co ja bym zimą zrobiła z nimi. Tam temperatury dochodzą do ? 37 C.
Kupiłam w donicy Coral Dawn, ona musi poczekać do jesieni jak zrobię jej właściwe miejsce.
Aga13, tak mało nam pokazujesz co Ci kwitnie. Znajdź trochę czasu i pomyśl o nas.
Maxima Romantica jak dobrze pamiętam ma grube z połyskiem liście, wiesz aż pomacam je jak pojadę.
Krysiu, za każdym razem jak muszę stamtąd jechać do W-wy, to jestem zła jak osa.
Żal mi ich bardzo tam zostawiać ale co zrobić.
Dzień dobry
Poproszę o porcję nowych zdjęć.
Beatko, się robi
Kilka zdjęć zrobiłam tuż przed wyjazdem do domu - zdjęcia z 21 sierpnia.
Agnes Schilliger
Poesie
William & Catherina
Maxima Romantica
Teasing Georgia
Lavender Pinocchio
Old Port