Jagoda ja nie mogłam się doczekać kwiatów na eszku specjosusie. jak tylko pokazały się pączki to koniec co chwilę zaglądałam a teraz już kończy kwitnienie Szkoda ze tak szybko ale będą kwitnąć następne, teraz czekam na bell
Gratulacje U mnie Mona Lisa zrzuca ostatnie pączki i chyba żaden z eszynantusów już się na kwitnienie nie szykuje
A powiedz mi Aguś, jak Twój Rasta bo u mnie kaput
A Specious mi zachorował
Aguś, gratuluje pięknych kwiatów Mony Lisy, pączusia w marmurku i kwitnącego Dendrobium Nobile, jesteś szczęściarą bo to są trudne roślinki,gratuluję i
Hoja multiflora kwitnie cały czas, co chwilę nowy pączek znajduję
To mój nowy sobotni nabytek, nie mogłam się oprzec. Hoja Bella cała w kwiatach i pączusiach
śliczny storczyk, Agusia powiedz, ile trzeba czekać od pojawienia się pierwszego pączka do całkowitego rozkwitu na pędzie? Ja już czekam ze 3 m-ce i ciągle tylko ten 1 taki tyci pączek
Karolina u mnie pączki maleńkie pojawiły się chyba 2 lub 3 tyg temu a teraz juz widzisz jakie są. Mysle ze chyba z jakies około 2 tyg jeszcze poczekam. Ja tez mam takiego jednego dziwoląga co niby puszcza pędzik i się zastanawia wyrosnąc czy nie i tak chyba tez już ze 3 mce