Niekończąca się opowieść...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Niekończąca się opowieść...

Post »

:;230 hihihi...hi ładnie Aniu wybrnęłaś z tego "f" :;230 :;230 :;230 Widziałam pomidorki Grażynki........... :;230
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Powiedzieć to ja mogę, ale tak zaraz na forum ;:oj ;:oj ;:oj Żeby wszyscy mogli przeczytać...
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:oj ............już nic nie mów Aniu :;230 :;230
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Why?Tell my why??? :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:D Aniu, bo nam moderator pogrozi paluszkiem i będzie miał rację :|
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

No tak.....
I teraz wszystko będzie na mnie. ;:112
Grażyna.
kogro-linki
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Eeee tam, na Ciebie Grażynko...... :;230 nigdy.... W końcu to u mnie w wątku toczy się dyskusja o pysznych ;:224 pomidorkach.
A swoją droga to chcę wgrać jakieś fotki ale mi net szwankuje ;:219
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to czekamy na obiecane jakiś czas temu :wink: zdjęcia...
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Aniu chyba się dzisiaj nie uda :oops:
Ale przynajmniej mam już zgrane i przygotowane....
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

To trzymamy kciuki za Twojego neta!
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Poczekamy :wit Masz to jak w banku...
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie Kochane Forumki ;:196 . Troszkę zaniedbałam swój wątek, szczególnie jeśli chodzi o zdjęcia. Dobrze, że chociaż w międzyczasie Ania Sweety ;:167 wkleiła piękne fotki z mojego ogrodu. Jeszcze raz jej bardzo dziękuję.
Tak więc zapraszam na późnoletnią relację...

Obrazek

Adrianno dziękuję bardzo?. ;:196 Również za życzenia udanego urlopu, a udany był. Już wiesz gdzie byłam, a za rok myślę, że uda się ruszyć na daleką Północ.
A jeśli Ty byłabyś kiedykolwiek w mojej okolicy to bardzo serdecznie zapraszam. Do Katowic jest A4, a z potem jeszcze tylko dwie godziny?. To co, może dasz się skusić?

Gosiu Margo Ty to jesteś dobra duszyczka ;:167 . Dziękuję bardzo. Chociaż wiesz, nieraz chciałabym żeby mój wątek był żywszy, więcej mądrych dyskusji, ale cóż ? jak gospodyni często nie ma ;:224 to czego oczekiwać?. Ale takie życie, nie można mieć wszystkiego. Dlatego tym bardziej się cieszę, że przychodzicie i chociaż możecie zdjęcia pooglądać. Chociaż to też się Wam w końcu znudzi?

Dorotko Dorciu kłaniam się w pas i zapraszam znowu. Bardzo miło czytać takie słowa jak Twoje ;:108 . Chociaż?.. patrz wyżej co napisałam Gosi. Ale nic to, w zimie będę miała więcej czasu to nadrobię merytorycznie?. No i gratuluję złotka.

Obrazek

Izuniu ja się już nie kłócę. Byłaś, widziałaś i po prostu niesamowicie się cieszę, że Ci się podobało ;:180 . Ale też doskonale wiesz, że zdjęciami można oszukać oko. I ja to nieraz robię. I to musisz mi przyznać, zresztą Ania potwierdzi.
A poza tym bardzo serdecznie dziękuję Ci za piękny opis mojego ogrodu. Wiesz, jak robi to ktoś inny to naprawdę się to świetnie czyta. Ale czy to aby na pewno było o moim ogrodzie?

Majeczko dziękuję, urlop był udany. A co do ogrodu?.. bez komentarza ;:224 . Wiesz sama jak to jest, ze swojego każdy nigdy nie jest tak do końca zadowolony. Ale to chyba jest motorem kolejnych zmian, innowacji i inspiracji. I to jest piękne

Tamaryszku drogi dziękuję, dziękuję, dziękuję ;:196 . Ale do Twojego ogrodu mi daleko?.. Nie wspominając o Twojej niesamowitej wiedzy i pasji. Pisałaś kiedyś, że ogród jest całym Twoim życiem i pasją. Ja widzisz taka nie jestem. Rzucam się na różne rzeczy, mam kilka koników i czas dzielę pomiędzy. I wydaje mi się, że przez to tracę i nic naprawdę nie robię dobrze :? . Dlatego cały czas widzę wiele niedoskonałości w moim ogrodzie. Czasami jestem zmęczona pielęgnacją, pieleniem, przesadzaniem i ?? na kilka dni obrażam się na ogród ;:131 (oczywiście nie dosłownie) i robię coś innego.
Dlatego tym bardziej się cieszę jak taka osoba jak Ty prawi mi takie komplementy.

Obrazek

Grażynko Tobie już chyba nic nie muszę pisać?.. ;:3 Ale teraz czekam, kiedy Ty mnie odwiedzisz. I jeszcze raz dziękuję za wspaniałe popołudnie w Kogrobuszu. Było naprawdę cudownie. I ekscytująco?..

Asiu2 dziękuję bardzo za przypilnowanie ogrodu ;:138 . To miło, że wpadłaś podczas mojej nieobecności. I chyba będę Cię prosić o ponowne przypilnowanie, bo chyba znowu na troszkę zniknę??.
A no i gratuluję złotka. A jeszcze niedawno wiele z nas było zieloniutkie.......

Obrazek

Aniu Sweety Tobie już nic nie będę pisać, bo wszystko zostało powiedziane ? na razie :;230 . A ?na razie? na pewno nie potrwa zbyt długo.
A a?propos upoważnienia do dysponowania Twoimi zdjęciami mojego ogrodu to niniejszym Ci go udzielam. Masz do tego pełne prawo i zachętę z mojej strony. Moje zdjęcia nie są tak piekne jak Twoje, ale skoro chciałaś to dotrzymuję obietnicy. chociaż jak zwykle spózniona :oops:

Obrazek

Anusiu Konwalio witam serdecznie nowego gościa. A jak Nowy Gość to musi być kwiat. Dla Ciebie i mam nadzieję, że Ci się spodoba.
Aha, masz przepiękny avatarek ? cudo.
Dla Ciebie róża Stad Rom - mój tegoroczny nabytek, który ;:167

Obrazek

Asiu 0809, moja droga Klubowiczko ? to Twoje zdjęcia przyprawiają mnie zawsze o szybsze bicie serca. Dlatego bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój ogród. Wiesz, że z niesamowitą wzajemnością?

A resztę wpisów pozostawiam bez komentarzy, bo wtajemniczeni wiedzą o co chodzi a uważni Goście się domyślą?. :;230 :;230 :;230
Dla Was wszystkich jeszcze kilka "ciepłych" zdjęć

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze specjalnie dla Ani Sweety i Izy Chatte wariacje na temat kamienia..... Aniu, takiego chyba nie będziemy targać ;:131
Ten sam kamień i widoczek w różnych ujęciach - do wyboru w/g gustu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Asiu piękne, klimatyczne i nastrojowe, późno letnie odsłony Twojego ogrodu .
Jak zimuje Perowskia ? Czy trzeba okrywać ?
Ja najpierw kupiłam , a teraz zastanawiam się co z nią będzie zimą :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”