Pierwszy storczyk :)
Re: Pierwszy storczyk :)
Witaj
Cieszę się że przybył nam nowy storczykomaniak . Storczyki masz śliczne, i obyś poradziła sobie z ich uprawą - tego ci życzę
Anno, nie męcz jej tak, przecież ona chciała pokazać storczyki a nie jak męczy "biedne zwierzątka"
Cieszę się że przybył nam nowy storczykomaniak . Storczyki masz śliczne, i obyś poradziła sobie z ich uprawą - tego ci życzę
Anno, nie męcz jej tak, przecież ona chciała pokazać storczyki a nie jak męczy "biedne zwierzątka"
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Zwykła znieczulica nam się kłaniadudus327 pisze: Anno, nie męcz jej tak, przecież ona chciała pokazać storczyki a nie jak męczy "biedne zwierzątka"
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Kolejna znieczulica... Śliczne kwiatki, a w tle np. skatowany kot. Nie mamy prawa pisnąć na niego słowa, mamy tylko kwiatki podziwiać. Bez urazy, ale wasze postawy są bardzo egoistyczne
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
Uuuua długo mnie tu nie było...
moje storczyki rosną ładnie a dzisiaj dostałam Falka mini :
i właśnie mam pytanie - jest on posadzony w mchu. Jak myślicie, trzeba go przesadzić do innego podłoża czy nie?? Proszę o radę
a co do rybki to nawet mi się nie chce odpisywać... Niektórzy jak się przyczepią to nie mogą się odczepić a ja nie mam zamiaru ani ochoty uskuteczniać tu kłótni a jak chcesz Anno dalej robić ze mnie na forum znęcającą się nad zwierzętami to proszę bardzo, ja nie będę tu odpowiadać na Twoje zarzuty bo nie tego tyczy się wątek. Chcesz to pisz na priv.
Pozdrawiam ;)
moje storczyki rosną ładnie a dzisiaj dostałam Falka mini :
i właśnie mam pytanie - jest on posadzony w mchu. Jak myślicie, trzeba go przesadzić do innego podłoża czy nie?? Proszę o radę
a co do rybki to nawet mi się nie chce odpisywać... Niektórzy jak się przyczepią to nie mogą się odczepić a ja nie mam zamiaru ani ochoty uskuteczniać tu kłótni a jak chcesz Anno dalej robić ze mnie na forum znęcającą się nad zwierzętami to proszę bardzo, ja nie będę tu odpowiadać na Twoje zarzuty bo nie tego tyczy się wątek. Chcesz to pisz na priv.
Pozdrawiam ;)
Natalia
- moniczka82+
- 100p
- Od: 22 lip 2011, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Twoja kolekcja rozpoczyna się obiecująco! Falki piękne!
Pozdrawiam, Monika
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45820" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45820" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja droga, biały może i pospolity, ale jak zacznie kwitnać, to nie przestaje.Nastalka pisze:tylko ja nie chcę białego bo białe mają wszyscy moi znajomi, szukam czegoś oryginalnego
I w tej chwili u mnie biały jest nr 1
I za nic bym go nie oddała nikomu
When nothing goes right, go left.
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
Kolekcja
Witam, dawno mnie tu nie było
Chcę Wam pokazać, jakie nastąpiły zmiany
Oto mój mini storczyk, czekam, może coś z niego będzie:
i jego korzenie
-- 12 lip 2012, o 13:40 --
Teraz duży biały z fioletowymi języczkami (niestety coś mu jednego kwiatka przypiekło słonko
i jego baaardzo rozbudowany system korzeniowy
teraz czas na jeden z nowych, co prawda kwiatki mu już powoli opadają, ale obdarowuje 2 nowymi odnogami
oraz nowym pędem
i na koniec najnowszy - prezent
i z drugiej strony
PS - nie martwcie się - nie trzymam ich przy kaloryferze, ale to było dobre tło do zdjęć ;)
Chcę Wam pokazać, jakie nastąpiły zmiany
Oto mój mini storczyk, czekam, może coś z niego będzie:
i jego korzenie
-- 12 lip 2012, o 13:40 --
Teraz duży biały z fioletowymi języczkami (niestety coś mu jednego kwiatka przypiekło słonko
i jego baaardzo rozbudowany system korzeniowy
teraz czas na jeden z nowych, co prawda kwiatki mu już powoli opadają, ale obdarowuje 2 nowymi odnogami
oraz nowym pędem
i na koniec najnowszy - prezent
i z drugiej strony
PS - nie martwcie się - nie trzymam ich przy kaloryferze, ale to było dobre tło do zdjęć ;)
Natalia
- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolekcja
Witaj ładną masz kolekcje, też posiadam taką miniaturke jak ty, u mnie jeden pęd już przekwitł a drugi jest jeszcze malutki-strasznie wolno rośnie
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
- 3velyna
- 500p
- Od: 21 mar 2012, o 20:31
Witaj Nastalka,
Piękne kwitnienia, tylko że.. ten dział ma swój podrozdział "moje storczyki!" (u samej góry), w którym przedstawiamy swoje kolekcje
Zapewne Administrator Forum przeniesie ten temat w odpowiednie miejsce.
W tym dziale dzielimy się swoimi problemami na temat uprawy storczyków
Piękne kwitnienia, tylko że.. ten dział ma swój podrozdział "moje storczyki!" (u samej góry), w którym przedstawiamy swoje kolekcje
Zapewne Administrator Forum przeniesie ten temat w odpowiednie miejsce.
W tym dziale dzielimy się swoimi problemami na temat uprawy storczyków
Pozdrawiam! Ewelina
Uczę się być >dobrą< fal-mamą :) Dopiero zaczynasz? Chętnie POMOGĘ !
Zapraszam do obejrzenia moich storczyków ? mini w szklarence ?
Tia......
Nastalka zapomniała lub nie odnalazła się w nowej naszej rzeczywistości....a wystarczyło wejść w swój profil i
znależć posty przez siebie napisane......
Ma już swój temat .
I nie ma takiej ocji, aby było ich wiecej.
Ten watek z "powrotu"...łączę w jeden z http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=43179
JOVANKA
Nastalka zapomniała lub nie odnalazła się w nowej naszej rzeczywistości....a wystarczyło wejść w swój profil i
znależć posty przez siebie napisane......
Ma już swój temat .
I nie ma takiej ocji, aby było ich wiecej.
Ten watek z "powrotu"...łączę w jeden z http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=43179
JOVANKA
Hej
Piszę z pytaniem - wiecie co może być to zielone 'coś' które zauważyłam dziś na moim storczyku??
Ratujcie
Piszę z pytaniem - wiecie co może być to zielone 'coś' które zauważyłam dziś na moim storczyku??
Ratujcie
Natalia
- 3velyna
- 500p
- Od: 21 mar 2012, o 20:31
Hmm a zdjęcie z drugiej strony? Wygląda to tak, jakby coś się stamtąd przebijało, dziwne, aczkolwiek intrygujące
Pozdrawiam! Ewelina
No właśnie mnie to lekko zdziwiło co to może być, myślałam że może coś ktoś wbił od drugiej strony i tak wyszło, ale oglądałam go dokładnie i z drugiej strony jest bez żadnych zmian - normalny liść bez żadnych śladów...
Natalia