Wystawy storczyków -w 2008r
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
-
- Od: 29 lis 2007, o 13:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zatem jak obiecałam, parę zdjęć autorstwa mojego męża z wystawy storczyków w Ogrodzie Botanicznym we Wrocławiu. Sama wystawa dosyć skromna i jej aranżacja mogłabybyć nieco lepsza, ale w momencie oglądania zdjęć roślin zapomina się o tym. Przepraszam za zdjęcia nietematyczne, ale sam ogród jest tak cudowny, że nie mogłam się oprzeć. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe .
- Storczykowa
- Storczykowa
Lana dziękuje Tobie i Twojemu mężowi za cudowną fotorelację śliczne ujęcia, a ja przy kawusi mogłam sobie powzdychać, bo widzę storczyki z listy moich chciejstw
a dziś byłam na wystawie ogrodniczej "grajmy w zielone" i OBI sprzedawało falenopsisy po 23 zł. i juź stałam z takim żółtym z różowym środkiem, lecz nagle stwierdziłam, że nie podoba mi się, że jeden pąk mu odpadnie i odłożyłam go na półkę, potem wróciłam i juź go nie było , a teraz mąż się ze mnie śmieje, a mnie pozostała tylko pamiątka na zdjęciu
a dziś byłam na wystawie ogrodniczej "grajmy w zielone" i OBI sprzedawało falenopsisy po 23 zł. i juź stałam z takim żółtym z różowym środkiem, lecz nagle stwierdziłam, że nie podoba mi się, że jeden pąk mu odpadnie i odłożyłam go na półkę, potem wróciłam i juź go nie było , a teraz mąż się ze mnie śmieje, a mnie pozostała tylko pamiątka na zdjęciu
- Storczykowa