W ogrodzie u Gosiaczka
Re: W ogrodzie u Gosiaczka
Witam Piotrze! Dzięki za odwiedziny i na pewno skorzystam z zaproszenia i wstąpię w twe progi nawet zaraz
Lorrie te świerki były małe jak je sadziłam z gołym korzeniem kupione w szkółce ,ale się zawzięłam i co roku traktuję je porcją nawozu ,oglądam z każdej stony żeby im było jak najlepiej.W tym roku to nawet od mszycy je opryskałam bo miały trochę, zresztą w tym roku mszycy ogrom było.I jakoś tak rosną...
Dziś pierwszy dzień szkoły i moje dziecko pomaszerowało dzielnie do 1 klasy a jak wróciliśmy to i w ogródeczku mi pomogło .Posadziliśmy nasze zakupy po targach.Pograbiliśmy trochę liści i jeszcze był czas na zabawę.
A teraz chmurzy się ciekawe, czy nie będzie padać.
A teraz chmurzy się ciekawe, czy nie będzie padać.
- dotii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu , u nas deszcze na razie odpuściły także dziś nie ma się co spodziewać.
Wstaw focie z nowymi roślinkami
Wstaw focie z nowymi roślinkami
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu No wstaw foty nasadzeń też bym coś pooglądał - jak Ci idzie w ogrodzie -nieraz można coś podejrzeć i przeflancować na swój teren !!
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 30 lip 2012, o 14:15
Prześliczna ta rabata, cudne kolory późnego lata, uwielbiam lawendę u mnie w donicy jakaś marna, u Ciebie za to piekne okazy!
Pospacerowałam u Ciebie w ogrodzie i będę wpadać częściej, bardzo podobają mi się obrzeża z kamienia, też zbieram gdzie tylko mogę hahaha!
Pospacerowałam u Ciebie w ogrodzie i będę wpadać częściej, bardzo podobają mi się obrzeża z kamienia, też zbieram gdzie tylko mogę hahaha!
- Jojola
- 500p
- Od: 21 lip 2010, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
bardzo podobają mi sie te kompozycje roslinne... sliczne rozchodniki, laenda, wrzosy a tam z tyłu chyba berberysy
a jka ci się kosi trawnik przy tych kamiennych obrzezach?
a jka ci się kosi trawnik przy tych kamiennych obrzezach?
Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- misia i klusek
- 1000p
Pięknie Gosiu - cudne wrzosy, Basia też trochę ich posadziła- uwielbiam oglądać zdjęcia ogrodów są inspiracją dla mnie!!!
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Z tego co się orientuje jest pięć rodzaji rozcodników mi brakuje tylko czerwonego.Bejko zajrzyj do mnie na 25 str.
wiolamanka oglądałam i są piękne!!!
Jojola tak tam z tyłu rosną berberysy kują wstręciuchy, że szok!Kamienie mam położone równo z trawką tak ,że M zawsze jednym kółeczkiem od kosiarki może po nich przejechać wybieraliśmy specjalnie płaskie.
jolutka123 witam cię i fajnie, że ci sie podoba a lawendę mam dopiero od zeszłej jesieni i sama nie myślałam ,że ona będzie tak dobrze rosła!
misia i klusek odlądaj, oglądaj te ogródeczki cudze... ale ja jak się napatrzę co mają inni i jak im to wspaniale rośnie wszystko to u siebie zrobiłabym rewolucje
Jojola tak tam z tyłu rosną berberysy kują wstręciuchy, że szok!Kamienie mam położone równo z trawką tak ,że M zawsze jednym kółeczkiem od kosiarki może po nich przejechać wybieraliśmy specjalnie płaskie.
jolutka123 witam cię i fajnie, że ci sie podoba a lawendę mam dopiero od zeszłej jesieni i sama nie myślałam ,że ona będzie tak dobrze rosła!
misia i klusek odlądaj, oglądaj te ogródeczki cudze... ale ja jak się napatrzę co mają inni i jak im to wspaniale rośnie wszystko to u siebie zrobiłabym rewolucje
- misia i klusek
- 1000p
No Gosiaczku Masz rację - jak się napatrzymy jak inni to robią to nam samym chce się podobne zmiany wprowadzać !!
Krzysiek
Krzysiek
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Gosiu mam też na str18 jeszcze jednego ciemny róż nie widzę go u Ciebie mogę też podesłać