Zielony zakątek - Katki
Miło mi Dorotko, że zaglądasz do mnie .
Grzesiu, wiem, że masz widziałam u Ciebie 8) , zaraz zapodam następne.
Pieris japonica "Little Heath"
Pieris japonica "Debutante"
Pozostał mi jeszcze jeden pieris do zaprezentowania, ale okazało się, że nie ma zdjęć , jak to się stało, że maleństwo (bo to taki miniaturowy) został przeoczony przy robieniu zdjęć . Musze to nadrobić, ale to dopiero w środę.
Grzesiu, wiem, że masz widziałam u Ciebie 8) , zaraz zapodam następne.
Pieris japonica "Little Heath"
Pieris japonica "Debutante"
Pozostał mi jeszcze jeden pieris do zaprezentowania, ale okazało się, że nie ma zdjęć , jak to się stało, że maleństwo (bo to taki miniaturowy) został przeoczony przy robieniu zdjęć . Musze to nadrobić, ale to dopiero w środę.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Łooooooo Katko
Jakie piękności posiadasz!!!!
Nic dziwnego skoro działka w cudownym miejscu ,zakupy na nią przemyślane to muszą być piękne!
Cudowne miejsce ,ciągle sie nim zachwycam ilekroć zaglądam do Ciebie.
Jesteś wielką estetką z ogromnym poczuciem smaku i piękna .
Bardzo lubię do Ciebie zaglądać .
Pozdrawiam KaRo
Kasiu nie mogę znaleźć nazwy tego biało-kremowego rododendrona? Czy możesz powtórzyc jego nazwę - muszę go poszukać ... tego co pokazujesz na zdjęciu "grupowym" swoich rododendronów.Bardzo proszę .
Jakie piękności posiadasz!!!!
Nic dziwnego skoro działka w cudownym miejscu ,zakupy na nią przemyślane to muszą być piękne!
Cudowne miejsce ,ciągle sie nim zachwycam ilekroć zaglądam do Ciebie.
Jesteś wielką estetką z ogromnym poczuciem smaku i piękna .
Bardzo lubię do Ciebie zaglądać .
Pozdrawiam KaRo
Kasiu nie mogę znaleźć nazwy tego biało-kremowego rododendrona? Czy możesz powtórzyc jego nazwę - muszę go poszukać ... tego co pokazujesz na zdjęciu "grupowym" swoich rododendronów.Bardzo proszę .
KaRo tyle ciepłych słów i tyle komplementów, że zaraz spłonę . Jest mi ogromnie miło, że zaglądasz do mnie i że tak Ci się u mnie podoba . Dziękuje i zapraszam ponownie .
A co do rododendrona to nie wiem czy chodzi Ci o tego
Rhododendron hanceanum "Princess Anne"
Czy może o tego
Rhododendron 'Simona’
A co do rododendrona to nie wiem czy chodzi Ci o tego
Rhododendron hanceanum "Princess Anne"
Czy może o tego
Rhododendron 'Simona’