SEZON różany 2008
- dtlissa
- 200p
- Od: 29 mar 2007, o 22:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje Mile,
niestety nie wiem co to za odmiana, ta roza byla juz w ogrodzie. Jest dosc wysoka, lekko ponad dwa metry, rozlozysta jak krzak, pachnie zabojczo i kwitnie bardzo wczesnie i powtarza kwitnienie. Tylko tyle udalo mi sie do tej pory zaobserwowac.
Moze wspolnymi silami uda nam sie rozpoznac te "ksiezniczke" ;-) Moze zmysl tropicielski Hani uaktywni sie tutaj to "wyniucha" co ta za roza
Serdecznie pozdrawiam
i pozwole wkleic sobie jeszcze jedno zdjecie - nastepne jak juz zakwitnie, zeby nie zasmiecac watku
niestety nie wiem co to za odmiana, ta roza byla juz w ogrodzie. Jest dosc wysoka, lekko ponad dwa metry, rozlozysta jak krzak, pachnie zabojczo i kwitnie bardzo wczesnie i powtarza kwitnienie. Tylko tyle udalo mi sie do tej pory zaobserwowac.
Moze wspolnymi silami uda nam sie rozpoznac te "ksiezniczke" ;-) Moze zmysl tropicielski Hani uaktywni sie tutaj to "wyniucha" co ta za roza
Serdecznie pozdrawiam
i pozwole wkleic sobie jeszcze jedno zdjecie - nastepne jak juz zakwitnie, zeby nie zasmiecac watku
Witam w ogrodzie... (NL1)
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
WrocLove - zazdroszczę Wam klimatu
Tyle różnych piękności możecie tam uprawiać ,a termin kwitnienia róż -chyba je podgrzewasz albo uprawiasz w mieszkaniu bo to wręcz niemożliwe żeby pąki już się otwierały .
Ciekawa jestem kto następny ma już tak rozkwitłe róże...
Jest to oznaka,że lato tuż,tuż i wszędzie powinny za moment kwitnąc róże.
Niestety nie u mnie
Muszę zadowolić sie oglądaniem Waszych kwiatów.
No to czekamy na następne róże z Wrocławia a może z innego zakątka Polski???
Tyle różnych piękności możecie tam uprawiać ,a termin kwitnienia róż -chyba je podgrzewasz albo uprawiasz w mieszkaniu bo to wręcz niemożliwe żeby pąki już się otwierały .
Ciekawa jestem kto następny ma już tak rozkwitłe róże...
Jest to oznaka,że lato tuż,tuż i wszędzie powinny za moment kwitnąc róże.
Niestety nie u mnie
Muszę zadowolić sie oglądaniem Waszych kwiatów.
No to czekamy na następne róże z Wrocławia a może z innego zakątka Polski???
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To moja najukochańsza Luis Odier- cieszę się, ze ma baaardzo dużo pąków
przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie mogłam się oprzeć z radości, że niedługo rozwinie pąki
przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie mogłam się oprzeć z radości, że niedługo rozwinie pąki
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;