Ogródek-kalejdoskop-lojki
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki
Dzisiaj straśnie senny dzień ale mimo to idę wykopać resztki warzyw ,zanim jednak wyruszę pozwol sobie na: te niektóre kosmosy są leżące bo sarny je przewróciły więc nazywam je pijane kosmosy i bałagan Koleuski nawet mojemu M. się spodobały
- lojka 63
- Kontakt:
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witam Jolu śliczne kwiatuszki zaglądaj do mnie zapraszam a ja będę podziwiać twoje cuda
- lojka 63
- Kontakt:
Miło cię gościć w moich skromnych progach będziemy w kontakcie chyba że w pracy mi żyć nie dadzą a domownicy dobiją.
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Joluś przeczytałam w wątku zjazdowym, że nie wiesz jak to będzie z przyjazdem do Sulejowa. Kochana, tego nikt nie wie. Czy dożyjemy, czy będzie kasa, czy będzie czas ???? Nie martw się na zapas, w tej chwili sobie marzymy a marzenia nie tylko są za darmo ale i można to robić w każdej chwili - pracując, jadąc autobusem albo .... siedząc na FO
- lojka 63
- Kontakt:
Cześć Mariolka fajnie że jesteś marzy mi się marzy ale kiepsko to widzę a tym razem to lepiej by nam było porozrabiać między drzewami teren obeznany ludzie częściowo też kurcze jakby jeszcze jakiś pojazd się trafił ful-wypas tęskni mi się za wami to tak dla wspominku ten mały gość był super i jeszcze jeden tam był tylko go nie łapnęłam za szybki był
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Joluś jestem, trochę wyjeżdżałam, A Ty widzę żyjesz jeszcze Zjazdem
Wspaniały ten biały hibiskus. Te kwiaty na pierwszych zdjęciach tez bardzo dekoracyjne hodowałam cos podobnego bo myślałam, że własnie będa jak Twoje ale wyhodowałam monstrualnego chwasta
Wspaniały ten biały hibiskus. Te kwiaty na pierwszych zdjęciach tez bardzo dekoracyjne hodowałam cos podobnego bo myślałam, że własnie będa jak Twoje ale wyhodowałam monstrualnego chwasta
- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Dawno nie byłam na necie i teraz nadrabiam zaległości, wchodzę do Ciebie i co widzę, zdjęcia ze zjazdu ....... tęskno mi, fajnie było, ale do kolejnego zjazdu już nie długo więc się spotkamy
Pozdrowienia od Bartka
Pozdrowienia od Bartka
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- lojka 63
- Kontakt:
Cześć Kamilko ja też siedzę przy kompie rzadko bo praca jest do kitu nic swojego czasu , o zjeździe marzę bo nie wiem czy mnie będzie stać mąż nie ma jeszcze pracy a idzie zima ciężko będzie coś uskładać choć z drugiej strony te 300.00,- nie uratuje sytuacji.Ale może się jakoś ułoży , dzięki za pozdrowienia i szturcnij tam lekko Bartka z niego teraz będzie już duży chłop
Bardzo chciałabym się z wami widzieć.Całe mnóstwo całusów ode mnie
Bardzo chciałabym się z wami widzieć.Całe mnóstwo całusów ode mnie
- lojka 63
- Kontakt:
Ewcia super że jesteś mam nadzieję że w rekreacyjnym celu wyjeżdżasz i sprawia ci to radochę -powodzenia. Jeśli chodzi o to monstrum to takie jest i u mnie tylko zasiałam go na mojej starej górce koło niby-oczka żeby jakoś rozweselić tamto miejsce bo tylko trawa tam rośnie.Lądują tam wszystkie wysokie kwiaty które zajmują zbyt dużo miejsca przy domu a nie chcę się z nimi rozstawać.Może z czasem powstanie tam ogród ale na to trzeba dużo czasu i trochę kasy czego w tej chwili nie mam.Coraz częściej wspominają ludzie o zjeździe mam nadzieję że jedziesz w razie "w".To daj czasem znak życia między wyjazdami .
- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Jolu trzeba myśleć pozytywnie, na pewno wszystko się ułoży z całego serca Ci tego życzę
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- lojka 63
- Kontakt:
Dzięki Kamilko mam taką nadzieję i będę myśleć pozytywnie nie mam teraz czasu ale grzebanie w ziemii przy kwiatach daje mi wiarę w dobre dni więc może niebawem będę miała wolne to ci napiszę jak zaszalałam ,muszę lecieć do pracy miłego dnia:wit
- lojka 63
- Kontakt: