Moje ogródki - Gucia.
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochana, mam nadzieję, że 5/6 czerwca wyrwiemy się do Ciebie ..jakoś tą pusta rabatkę musisz do tego czasu ścierpieć......wcześniej nie damy chyba rady
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Guciu, powiem po raz kolejny Twój ogród i P_O barwy tęczy ma.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
O rany.... ten pierwszy jest naprawdę "szarmancki" - istne cudo. Czy rośnie na garażu ? Guciu czy możesz go rozmnożyć ? Na jego widok wzrosło znów moje chciejstwo
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Grażynko, ja na swoje powojniki też niedawno narzekałam, że same liście mają sypałam im tylko nawóz do powojników 'agrecolu'....nawet go nie przemieszałam z ziemią, bo nie mam dostępu do niej ale w tym ścisku muszą sobie jakoś radzić.
Bożenko, dziękuję i zapraszam...ten mój busz przy oczku, ma już chyba 15 lat, zobaczysz swój ogród po takim czasie , to dopiero będzie widok
Grażynko, " szarmanckiego" wcisnęłam do donicy i stoi przy rynnie na mini tarasiku, ale w tej części przy oczku, na garażu nawet nie ma gdzie palca wcisnąć Chętnie go rozmnożę, tylko musisz mnie trochę podszkolić, jak to się robi
Asieńko, Dorotko, Beatko,lubię Rh, ale za krótko dla mnie kwitną, dlatego mimo braku miejsca uparłam się na powojniki. Chciałam posadzić je tylko przy ogrodzeniu, ale M wcisnął je także pod iglaki, jak będą tam sobie radziły z kwitnieniem......zobaczymy
Juluś, przykro mi z powodu Rh, ale znasz moje zdanie na temat kolorów w ogrodach....zawsze zamieniłabym taki miesiąc kwitnienia, na barwy Twojego ogrodu.
Aniu, pewnie "pochorujemy" się razem .....ja na widok Twojej posiadłości i koni, trupem padnę... na bank
Na garażu rozwinęły się już wszystkie różaneczniki, białe już przekwitły.......... za chwilę będzie znowu tylko zielono
Bożenko, dziękuję i zapraszam...ten mój busz przy oczku, ma już chyba 15 lat, zobaczysz swój ogród po takim czasie , to dopiero będzie widok
Grażynko, " szarmanckiego" wcisnęłam do donicy i stoi przy rynnie na mini tarasiku, ale w tej części przy oczku, na garażu nawet nie ma gdzie palca wcisnąć Chętnie go rozmnożę, tylko musisz mnie trochę podszkolić, jak to się robi
Asieńko, Dorotko, Beatko,lubię Rh, ale za krótko dla mnie kwitną, dlatego mimo braku miejsca uparłam się na powojniki. Chciałam posadzić je tylko przy ogrodzeniu, ale M wcisnął je także pod iglaki, jak będą tam sobie radziły z kwitnieniem......zobaczymy
Juluś, przykro mi z powodu Rh, ale znasz moje zdanie na temat kolorów w ogrodach....zawsze zamieniłabym taki miesiąc kwitnienia, na barwy Twojego ogrodu.
Aniu, pewnie "pochorujemy" się razem .....ja na widok Twojej posiadłości i koni, trupem padnę... na bank
Na garażu rozwinęły się już wszystkie różaneczniki, białe już przekwitły.......... za chwilę będzie znowu tylko zielono
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki