Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
Witaj Izuniu U nas na podwórku zasadzono dużą ilośc tawuł i przechodząc obok nich przekonana byłam ,że one pachną . Zapach roznosił się pewnie z kasztana
Masz piękny i duży krzak tej tawuły-pachnie czy nie pachnie , to i tak wygląda bajecznie
Wszystkie kwiaty wyglądają cudnie a orliki - sama poezja
A propos orlików : wysłuchałam jednej z opini działkowicza,że,, orliki trzeba tępic, bo jak się rozsieją to nie można sobie z nimi dac rady"
Na szczęście tylko wysłuchałam,bo uwielbiam orliki i nie wyobrażam sobie ogrodu bez tych ślicznych kwiatów
Masz piękny i duży krzak tej tawuły-pachnie czy nie pachnie , to i tak wygląda bajecznie
Wszystkie kwiaty wyglądają cudnie a orliki - sama poezja
A propos orlików : wysłuchałam jednej z opini działkowicza,że,, orliki trzeba tępic, bo jak się rozsieją to nie można sobie z nimi dac rady"
Na szczęście tylko wysłuchałam,bo uwielbiam orliki i nie wyobrażam sobie ogrodu bez tych ślicznych kwiatów
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak tam Izuś z pogodą u Ciebie, bo u mnie leje i końca nie widać. Na dodatek zimno jak licho - tylko 8 stopni.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kwiaty
Witaj Izuniu widzę , że robisz przemeblowanie w ogrodzie wcale się nie dziwię bo my tak lubimy co jakiś czas mieć inaczej. Ja jak nie miałam ogrodu to w domu przestawiałam meble. Izuniu masz bardzo ładne orliczki ja ich też bardzo lubię, bo szybko wychodzą na wiosnę z ziemi i wcześnie kwitną kupiłam właśnie niebieski jednolity kolor, bo miałam jakieś bordowe. Pozdrawiam Halina
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Witaj Małgoś Tawuła była piękna, a;e deszcz sprawił, ze prawie połozyła sie na ziemi
A co do orlików, to nie popadałabym w przesadę. Ze wszystkim mozna sobie dać rade, a co dopiero z biednymi orlikami. Nadmiar siewek trzeba po prostu wypielić i juz
Grażynko, u mnie to samo
Witaj Halinko! W domu juz skończyłam przestawiać, bo mam bardzo ciasno i juz nie da się zrobić nic, zeby było lepiej. Ale w ogrodzie zawsze mozna ;) Orliki zawsze mi sie marzyły takie dwukolorowe, pojedyncze, a miałam tylko pełne różowe i fioletowe, z czego fioletowe wyginęły ...
One maja inaczej osadzone kwiaty, niz te pojedyncze. Czy masz fotki tych swoich niebieskich?
Musze zajrzeć do Ciebie
Cieszę się, ze wdepnęłaś do mnie Aniu Dąbrówki zaraz po posadzeniu zaczęły chorować, a na dodatek cos je zajadało. Przesadziłam szybko w inne miejsce ale bardzo sie martwiłam, czy przetrwają. Po zimie były bardzo mizerne, ale zyją i mam nadzieję, ze odzyskają swój piękny wygląd
Anusiu, zakwitła mi kolejna roslinka od Ciebie, właściwie dwie, ale jedna zamyka kwiatki przed deszczem i nie mam jej zdjęcia, a drugą spróbuje wkleić. Moze powiesz mi co to jest?
A co do orlików, to nie popadałabym w przesadę. Ze wszystkim mozna sobie dać rade, a co dopiero z biednymi orlikami. Nadmiar siewek trzeba po prostu wypielić i juz
Grażynko, u mnie to samo
Witaj Halinko! W domu juz skończyłam przestawiać, bo mam bardzo ciasno i juz nie da się zrobić nic, zeby było lepiej. Ale w ogrodzie zawsze mozna ;) Orliki zawsze mi sie marzyły takie dwukolorowe, pojedyncze, a miałam tylko pełne różowe i fioletowe, z czego fioletowe wyginęły ...
One maja inaczej osadzone kwiaty, niz te pojedyncze. Czy masz fotki tych swoich niebieskich?
Musze zajrzeć do Ciebie
Cieszę się, ze wdepnęłaś do mnie Aniu Dąbrówki zaraz po posadzeniu zaczęły chorować, a na dodatek cos je zajadało. Przesadziłam szybko w inne miejsce ale bardzo sie martwiłam, czy przetrwają. Po zimie były bardzo mizerne, ale zyją i mam nadzieję, ze odzyskają swój piękny wygląd
Anusiu, zakwitła mi kolejna roslinka od Ciebie, właściwie dwie, ale jedna zamyka kwiatki przed deszczem i nie mam jej zdjęcia, a drugą spróbuje wkleić. Moze powiesz mi co to jest?
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Izuś, trzymam kciuki za słoneczko i prace wykończeniowe przy oczku. Coś te majowe temperatury nas nie rozpieszczają Czy obok firletki, taka jasna roślinka z prawej strony, to też bylina?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Izuś, właśnie sprawdziłam na ściągawce z roślinkami od Ciebie.....mam Muszę zaraz podejrzeć, może podrosła i ją rozpoznam Wszystkie bylinki pięknie rosną, bo ostatnio popadało
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Andrzeju, dziękuję Mnie się ona też podoba :P
Bozenko, no to fajnie, ze nie zapomniałam o niej Możesz mieć ode mniwe jeszcze tylko jedną roslinę o srebrzystych listkach, ale nie jestem pewna czy ją wysłałam. Poznasz na pewno ;)
Wprawdzie internet mi chodzi jak żółw, ale spróbuję jeszcze wstawić kilka fotek (zrobionych przed deszczami ).
Bozenko, no to fajnie, ze nie zapomniałam o niej Możesz mieć ode mniwe jeszcze tylko jedną roslinę o srebrzystych listkach, ale nie jestem pewna czy ją wysłałam. Poznasz na pewno ;)
Wprawdzie internet mi chodzi jak żółw, ale spróbuję jeszcze wstawić kilka fotek (zrobionych przed deszczami ).
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.