Majka 411 - róże 2012 cz.3 (bliżej jesieni)
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Majka 411 - róże 2012 cz.3 (bliżej jesieni)
Wszystkie cudne a chippendale ciężko bez internetu a jeszcze bardziej bez forum jeśli już się je odkryło. Tyle piękna w jednym miejscu,można bez końca oglądać,podziwiać i zachwycać się tym czego nie mamy u siebie to jak nieustający dzień dziecka:)
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No i w telewizji zapowiadają jeszcze temperatury rzędu 30 stopni w przyszłym tygodniu.
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Majko witaj! Padkudnie zagubiłam twój wątek a tu już 15 strona dzisiaj nadrobię siedząc na nudnej (dla mnie)konferencji w Krakowie jeszcze się uaktywnię bo mam pytanie
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu-Robaczku, różyczki Ci dziękują. Miejsca na nowe rabatki jest i dlatego powstała nowa, na tyłach tej obecnej. Będzie się ładnie komponować z nasadzeniami tej pierwszej.
Na razie nie mam co pokazywać, bo wszędzie coś zalega jak nie worki z ziemią, to przesiany kompost lub wykopane byliny i róże.
Żebym tylko zdążyła się uporać z dołeczkami na nowe różyczki. Wiesz już nie mogę się doczekac jak mi te zmiany wyjdą, a to jeszcze tyle miesięcy trzeba czekać.
Minikwiaty, no właśnie forum jest po to, żeby pobudzać nasze zmysły do działania. Jak się napatrzysz, to zaczynasz główkować jak i co zrobić żeby to mieć. Czy Ty masz ogród
Gosiu, też słyszałam, cieszmy się z pięknej złotej jesieni.
Kasiu-magenta, skąd ja to znam, jak nudy, to laptopik i buszowanie po forum. Zaraz wstawie coś, to się rozerwiesz
Out of Rosenheim,
Księżniczka Mary,
Rosenfee,
Na razie nie mam co pokazywać, bo wszędzie coś zalega jak nie worki z ziemią, to przesiany kompost lub wykopane byliny i róże.
Żebym tylko zdążyła się uporać z dołeczkami na nowe różyczki. Wiesz już nie mogę się doczekac jak mi te zmiany wyjdą, a to jeszcze tyle miesięcy trzeba czekać.
Minikwiaty, no właśnie forum jest po to, żeby pobudzać nasze zmysły do działania. Jak się napatrzysz, to zaczynasz główkować jak i co zrobić żeby to mieć. Czy Ty masz ogród
Gosiu, też słyszałam, cieszmy się z pięknej złotej jesieni.
Kasiu-magenta, skąd ja to znam, jak nudy, to laptopik i buszowanie po forum. Zaraz wstawie coś, to się rozerwiesz
Out of Rosenheim,
Księżniczka Mary,
Rosenfee,
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Oj Majeczko, znowu kusisz...
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majeczka to specjalistka w kuszeniu
- justyna_gl
No ja już kilka zamówiłam. Odwiedzanie jej wątku i Aguniady grozi chorobą i pragnieniem nie do opanowania
- justyna_gl
Maju, a co zrobić żeby zakupione teraz gołokorzeniowe różyczki się przyjęły? Mam złe doświadczenia z poprzedniej zimy a boję się że tak cudne róże nie przeżyją. Już chciałam je sadzić w doniczki i przez zimę w domu przetrzymać... Strasznie się boję że nie przeżyją a zamawiałam Chippendale, Chopin, Pomponella i Pastelle...
Majka to rzeczywiście kusicielka, ja jestem tego żywym przykładem. Oglądałam zdjęcia i kupowałam, kupowałam i wciąż zapisuję co jeszcze bym chciała.