Taki - sobie ogród cz.2
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Taki - sobie ogród cz.2
Witaj Miłeczko, super foty zawsze tu zaglądam i po cichutku je sobie oglądam
-
- 100p
- Od: 6 wrz 2009, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
DAHLIETTA SURPRICE LOUISE' - po prostu bajka nazwa idealna do urody kwiatka! Brakuje tylko małego słówka - princessa ! CUDO !!!
Gosia
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miłka - zdrówka A ja i tak wiem swoje - zdjęcia robisz piękne
-
- 200p
- Od: 25 cze 2011, o 16:23
Ta dalia DAHLIETTA SURPRICE LOUISE przepiękna oby jak najdłużej cieszyła tej jesieni.
Pozdrawiam Łukasz!
Ogród Łukasza
Ogród Łukasza
Boszzzzz
Nie umiem robić zdjęć, a świstak siedzi i zawija w te sreberka....
Ja żądam kategorycznie informacji dotyczącej aparatu ( może być na pw) gdyż jestem na etapie poszukiwania aparatu
Co to za kosmiczna machina robi takie cudne zdjęcia 'Othella' że ostrość jest złapana idealnie tam gdzie trzeba, ja marzę o takich możliwościach. Mój tak nie potrafi, no może i ja tez allle ... zawsze na lepszym mogę się podszkolić
Piękna dalia, bajecznie kwitnie. Bardzo lubię ich kwiaty
Zdrowiej kochana, bo to jeszcze nie czas na L4 ogród trzeba na zimę przygotować
Nie umiem robić zdjęć, a świstak siedzi i zawija w te sreberka....
Ja żądam kategorycznie informacji dotyczącej aparatu ( może być na pw) gdyż jestem na etapie poszukiwania aparatu
Co to za kosmiczna machina robi takie cudne zdjęcia 'Othella' że ostrość jest złapana idealnie tam gdzie trzeba, ja marzę o takich możliwościach. Mój tak nie potrafi, no może i ja tez allle ... zawsze na lepszym mogę się podszkolić
Piękna dalia, bajecznie kwitnie. Bardzo lubię ich kwiaty
Zdrowiej kochana, bo to jeszcze nie czas na L4 ogród trzeba na zimę przygotować
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A jakie śliczne piórka ma Othello - indiańskie!
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Małgosia! Dzięki tym piórkom przekonałam sie, ze to Othello, bo kupiłam w CO bez licencji.
Emka! Napiszę ze spokojem na PW Ze zdjęciami jest tak, jak z nauką języka i w ogóle z wiedzą. Im więcej wiesz, tym bardziej uświadamiasz sobie ile masz jeszcze do nauki
Luki! Witaj dziękuję!
Iwonka!
Ania!
Gosia! Dostaniesz!
Fotki na dziś:
Friendship
Windmill
Zjedzone przez ślimaki jesienne hosty - Sub and Substance
Emka! Napiszę ze spokojem na PW Ze zdjęciami jest tak, jak z nauką języka i w ogóle z wiedzą. Im więcej wiesz, tym bardziej uświadamiasz sobie ile masz jeszcze do nauki
Luki! Witaj dziękuję!
Iwonka!
Ania!
Gosia! Dostaniesz!
Fotki na dziś:
Friendship
Windmill
Zjedzone przez ślimaki jesienne hosty - Sub and Substance
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
U mnie sucho, to i ślimaków nie mam. Hosty od Ciebie i inne roślinki mają się świetnie. Z jakiej odmiany dałaś mi hortesjowy odrost?
Miłka, zdjęcia żyleta
Normalnie bez okularów widzę wszystkie szczegóły na fotkach. Nie będę robić zdjęć zawodowo ale uwielbiam zdjęcia które pokazują dokładnie wszystko to co chcę zobaczyć, dlatego będę wdzięczna za PW z info o aparacie Święta się zbliżają i list do Mikołaja muszę napisać, może przeczyta
Normalnie bez okularów widzę wszystkie szczegóły na fotkach. Nie będę robić zdjęć zawodowo ale uwielbiam zdjęcia które pokazują dokładnie wszystko to co chcę zobaczyć, dlatego będę wdzięczna za PW z info o aparacie Święta się zbliżają i list do Mikołaja muszę napisać, może przeczyta
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Ach..można patrzeć i patrzeć....Pączek Otello mnie urzekł.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Miłko jeszcze się sezon jesienny na dobre nie zaczął a Ty już jakąś infekcję zdążyłaś złapać - szybka jesteś !!!
Dahlietta "Surprise Louise" to jedna z moich ulubienic i tak sobie obliczyłam,że mam ja chyba juz z 8 lat - wieki całe ...
Niektóre odmiany szybko się nudzą i np po 1 lub 2 sezonach robię im papa ... ta póki działka zawsze będzie.
Po zimie straciłam 2 karłowe - niby kłacza w porządku ale nie wypuściły pędów.
Dahlietta "Surprise Louise" to jedna z moich ulubienic i tak sobie obliczyłam,że mam ja chyba juz z 8 lat - wieki całe ...
Niektóre odmiany szybko się nudzą i np po 1 lub 2 sezonach robię im papa ... ta póki działka zawsze będzie.
Po zimie straciłam 2 karłowe - niby kłacza w porządku ale nie wypuściły pędów.
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Miłka, ja w sprawie ślimaków . Stosujesz jakieś odstraszacze (tudzież trutki)? U mnie nie jedzą host i w ogóle jest ich mało bo sypię im preparat "na ślimaki". Tylko proszę, bez linczu, ale miałam stada każdego lata.
Miłko, podziwiam Twoje zdjęcia. No ale i modelki masz piękne Zaintrygował mnie "Windmill", ma ciekawy wygląd, a i nazwa trafiona idealnie. Moja S&S wygląda podobnie, ale myślałam, że to przez jakiś grad albo co... dobrze wiedzieć, że to ślimaki.