Ogród - moje marzenia na jawie (?)
- AgaNet
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród - moje marzenia na jawie (?)
Anetko, pokazałabys jeszcze trochę swoich ogrodowych fotek
Gosiu, iglki to wg mnie idealne rośliny do wyznaczania "pionu", podstawy rabaty. Uważaj, nabywanie kulek uzależnia
Agatko, proszę bardzo...
Agatko, proszę bardzo...
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tutaj chyba coś nowego?
Wiem, wiem, że kulki uzalezniają
Wiem, wiem, że kulki uzalezniają
Tak, Gosiu, to nasza (wraz z M.) wspólna, ostatnia praca związana z zamaskowaniem "wzniesionej" rabaty Efekt będzie widoczny dopiero, jak rośliny rosnące na niej podrosną.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Mam bujną wyobraźnię
Ale i tak jest ładnie
Ale i tak jest ładnie
- idea
- 500p
- Od: 15 kwie 2010, o 16:38
Witaj Anetko.
Wpadłam podziwiać u Ciebie piękną jesień, jest uroczo tyle kolorków, że aż dech zapiera
Wpadłam podziwiać u Ciebie piękną jesień, jest uroczo tyle kolorków, że aż dech zapiera
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
- igielka78
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, fajne widoczki się zapowiadają. A co do kulkowego uzależnienia, to...
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Wow - nowa rabata ! Super ! Już fajnie wygląda
A ta rabata przy tarasie dużo się zmieniła - rośliny bardzo urosły !!!
Pozdrawiam
cześć ;)
widoczki super, powojniki piękne i... coraz bardziej lubię trawy, miło się je ogląda w Twoich kompozycjach. Pozdrawiam ;)
widoczki super, powojniki piękne i... coraz bardziej lubię trawy, miło się je ogląda w Twoich kompozycjach. Pozdrawiam ;)
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 17 mar 2013, o 18:54
witam
jestem tutaj nowa, w tym roku postanowilam sie powazniej zajac "ogrodem" wokol domu ale ze jako ze to pierwsza proba to troche niemam pojecia o niektorych roślinkach. mam pod dwoma oknami rabatki i na pewno beda tam biale kamyki dekoracyjne i po jednej sztuce albo sosny albo tuji na pniu i prosze o podanie nazw różnych roślin co nadaja sie na taka rabatke. podobaja mi sie bukszpany i co wy macie w takich rabatkach????/ rabatki sa w cieniu od strony północnej wiec slonce ok 17 dopiero jest. chcialabym aby te roslinku byly naprawde piekne i zeby dobrze sie prezentowały...
pomożenie??????????
jestem tutaj nowa, w tym roku postanowilam sie powazniej zajac "ogrodem" wokol domu ale ze jako ze to pierwsza proba to troche niemam pojecia o niektorych roślinkach. mam pod dwoma oknami rabatki i na pewno beda tam biale kamyki dekoracyjne i po jednej sztuce albo sosny albo tuji na pniu i prosze o podanie nazw różnych roślin co nadaja sie na taka rabatke. podobaja mi sie bukszpany i co wy macie w takich rabatkach????/ rabatki sa w cieniu od strony północnej wiec slonce ok 17 dopiero jest. chcialabym aby te roslinku byly naprawde piekne i zeby dobrze sie prezentowały...
pomożenie??????????