Moje kwiaty doniczkowe
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje kwiaty doniczkowe
Monik Witaj
Znajdź proszę chwilkę i odezwij się wreszcie jeżeli jesteś już zdrowa?
Pozdrawiam.
Znajdź proszę chwilkę i odezwij się wreszcie jeżeli jesteś już zdrowa?
Pozdrawiam.
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 16 sie 2012, o 21:30
witam ;)) ja też zapadłam na "chorobę kwiatową ;)))w swojej kolekcji posiadam już pare kwiatów i bardzo chętnie jeśli będę miała możliwość chętnie się podzielę a niedługo w swojej kolekcji będę mieć rosiczkę , muchołówkę oraz aloesa kolczastego . wstawiła bym zdjęcia ale za nic nie umiem kombinowałam parę razy mogła by mi któraś z was powiedzieć jak to zrobic ;)))
- Monik27
- 500p
- Od: 23 sty 2012, o 08:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam wszystkich serdecznie i przepraszam za brak mojej obecności ale już się poprawiam nie pokaże moich kwiatuchów bo moja walka z przędziorkami nie skończyła się za ciekawie zostało drzewko fasolowe i dracenka ale nie będę pisać o przykrych wspomnieniach. Teraz staram się wszystko odbudować, na razie zaczełam od dezynfekcji pomieszczeń bo jak one się jeszcze gdzieś ukrywają to tego nie zniosę wszystko zjadły te potwory. A co do mojego zdrówka to już wszystko wporządku na szczęście. wszystkich serdecznie pozdrawiam i wysyłam całusy
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Monisiu kochana jesteś !!! Wreszcie!!!! Super!!!!
Już nas nie opuszczaj
Już nas nie opuszczaj
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- Monik27
- 500p
nie ma mowy nie mam zamiaru już tak chorować to nie dla mnie takie lenistwo .... od razu milutko tu być
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Cieszę się bardzo, że jesteś już zdrowa i że problemy masz już za sobą Załatw robale i pomożemy ci odbudować kolekcję
Pozdrawiam, Monika
Super,że ze zdróweczkiem już lepiej, i super, że najpierw dezynfekujesz pomieszczenia, a kolekcje pomalutku się odbuduje w miarę sił;)
- nika28
- 500p
- Od: 11 lip 2011, o 19:11
i ja Ostatnio nawet zastanawiałam się czy wrócisz do nas.... a tu proszę jaka niespodzianka Super
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
- Monik27
- 500p
I Mi bardzo milutko znowu tu być ale co do kolekcji to na razie mama opiekuje się tym co zostało bo boję się że jak do domu wrócą to znowu się zacznie ale przyznam szczerze że dom bez kwiatuchów to jakiś dziwnawy w ogóle mi się nie podoba, a i przędziorków to nikomu nie życzę to potwory nie z tej ziemi nawet nie mam co pokazać ale jak tylko będę wiedzieć że na pewno tych potworków nie ma to ruszam do biedroneczki coś nam się chyba zima robi strasznie dziś zimno......
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Współczuję przędziorków wiem jak trudno ich się pozbyć, mam nadzieje że szybko nadrobisz straty i biedronka okaże się dobrą kwiaciarnią D:Monik27 pisze:, a i przędziorków to nikomu nie życzę to potwory nie z tej ziemi nawet nie mam co pokazać ale jak tylko będę wiedzieć że na pewno tych potworków nie ma to ruszam do biedroneczki coś nam się chyba zima robi strasznie dziś zimno......
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Moniaaaa no nareszcie szkoda, że przędziory Cię pokonały ale pomożemy Ci odbudować kolekcję mogę Ci nawet oddać Twoją jedną zroślichę jaką mi podrzuciłaś bo część już wydałam, zostały dwie, a po co mi dwie no i kilka innych też się znajdzie do podesłania tylko daj znać kiedy nabierzesz już odwagi
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Fajnie, że ze zdrówkiem ok. Ja też wróciłam po długiej nieobecności , ale raczej z braku czasu (nie ogarniam wątku ogródkowego i parapetowego razem)
Moja przyjaciólka też ma problem z mszycami. Dezynfekowałaś kwiaty, czy dokoła również
Moja przyjaciólka też ma problem z mszycami. Dezynfekowałaś kwiaty, czy dokoła również
Monia wróciłaś, myślałam ostatnio o Tobie i miałam złe przeczucia, że już nie wrócisz. A tu proszę Ja też nie bywałam na forum, jakoś lato mi szybko mineło a wolałam na dworzu z dziewczynkami pobyć niż przed kompem siedzieć. Na wiosnę pewnie paczki Cię zasypią