Mój jednoroczny ogród - zuzia55
ZUZIU Śliczna altana,ze stołem i ławami wygląda S U P E R !!! Możecie już biesiadowac i deszcz nie będzie już straszny.Wyrazy uznania dla super zdolnego mężusia
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Może to nie jest taka altanka jakie widzi się w ogrodach,ale dla mnie spełnia podstawowe zadanie tzn. nie będzie mi deszcz lał na głowę. A dla mego M i kolegi to była "próba sił'' i co ciekawego,bo obecnie masę znajomych chce ,aby im zrobic podobne.Ale ja i żona kolegi już wymysliłyśmy im huśtawlki do zrobienia.No i mam jeszcze studnię do obudowy.Musimy im dac coś do roboty ,bo za dużo mieliby wolnego czasu po pracy.HIHI.
Witaj Zuziu, zajrzałam dziś do Ciebie i bardzo spodobał mi sie Twój grill (toż to cała kuchnia!!!) oraz sposób, w jaki oddzieliłaś część ozdobna ogrodu od części użytkowej - te kratki wyglądają bardzo fajnie a jeszcze fajniej te wkopane w ziemię pieńki albo plastry drewna. Świetny pomysł - powiedz proszę jak to jest wykonane oraz czym są zabezpieczone te drewienka.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Zuziu!
Pospacerowałam sobie po twoich włościach . Super to wszystko sobie urządzacie. Masz nie tylko piękne i interesujące rośliny ale i wyposażenie ogrodu. Przede wszystkim nie typowe. Wygląda to wszystko super! Aż wierzyć się nie chce że zajmujecie się ogrodem dopiero od roku. Ja moją działkę głaszczę już kilkanaście lat a ciągle nie wygląda to tak jak by mi się marzyło. Przesyłam pozdrowienia z Kaszub i zapraszam do siebie Maria
Pospacerowałam sobie po twoich włościach . Super to wszystko sobie urządzacie. Masz nie tylko piękne i interesujące rośliny ale i wyposażenie ogrodu. Przede wszystkim nie typowe. Wygląda to wszystko super! Aż wierzyć się nie chce że zajmujecie się ogrodem dopiero od roku. Ja moją działkę głaszczę już kilkanaście lat a ciągle nie wygląda to tak jak by mi się marzyło. Przesyłam pozdrowienia z Kaszub i zapraszam do siebie Maria
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Witajcie! Dzisiaj musiałam kilku rosłinom ze skalniaka zmienic miejsce,bo się rozrosły i jedne wchodziły na drugie.Posadziłam też kilka iglaków,które się nazywały:sosna himalajska,jodła kalifornijska i jodła kaukazka oraz został mi do posadzenia żarnowiec,ale jakieś ma inne liście,jak ten,ktory mam od ubiegłego roku.W iglakach podobały mi się bardzo ich przyrosty.