Babojolowy koniec świata

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Babojolowy koniec świata

Post »

babojola pisze: Obrazek
No po prostu mnie zatkało... Mur żywcem z "Tajemniczego Ogrodu" ... Nie dziwię się, że się cieszysz, że go masz!
babojola
200p
200p
Od: 25 maja 2009, o 16:42

Post »

Amba19 - fajnie, że Ci się podoba, tym bardziej się cieszę, bo ja nie lubię za bardzo własnie tej części podwórza ;:223
Nie lubię go bo po przeciwnej stronie tego muru mam wylany, niedokończony i zagracony taras od domu. Niedokończony,bo kompletnie bez sensu zrobiony, co roku mamy go skuć ale zawsze ważniejsze sprawy są do zrobienia ;:223. M obiecał, że na przyszłą wiosnę już go nie będzie :tan , cieszę się bo mam już plan na nową rabatkę. Jest to zacieniona część więc na pewno znajdą tam swoje miejsce moje ulubione rododendrony.
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p
Od: 28 wrz 2011, o 00:20

Post »

:wit
Mur jak z "Zemsty" xD hihi.
Bardzo ładny wrzosownik,a tam za wrzosownikiem taki mały stawik widziałam?
Czekam na fotki tych nowych donic :) .
W ogólę taki wielki ogród to skarb.
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26

Post »

:wit Przy tuptałam,obejrzałam i teraz mnie olśniło że byłam już u Ciebie jak pisałaś o operacji pieska,jak się ma??
Ogród piękny,wypielęgnowany i dopieszczony ;:215
Piękne rośliny,iglaki super formowane ;:167
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p
Od: 28 wrz 2011, o 00:20

Post »

No właśnie, jak się piesek czuje?
babojola
200p
200p

Post »

Witam wszystkich niby już wiosennie a jednak jeszcze zimowo ;:98 i jednocześnie przepraszam zaglądających za brak aktywności we własnym wątku. Jest mi wstyd za brak konsekwencji.
Ale zima to jednak zdecydowanie nie moja pora roku. Zimową porą czas poświęcam na moje, jak to nazywam duperelki. Trochę szyciowe, trochę szydełkowe, drutowe i jeszcze tam parę innych.
Nie znaczy to jednak, że Was moje drogie nie podglądałam, trochę jednak zaglądałam na Wasze wątki.
No ale mam nadzieję, żę wstrętna zima już niebawem od Nas odejdzie i zabierze ze sobą to białe coś, co już nam o tej porze roku wcale ale to wcale się nie podoba.
W Waszych wątkach widzę, że już przygotowania do wiosny idą pełną parą, parapety zapełnione siewkami kwiatów i warzyw. U mnie też już co nieco posiałam, chociaż nie jest to powalająca ilość. Pierwszy raz siałam pomidory, no może pomidorki, bo koktailowe i mam zamiar uprawiać je w donicach, bo warzywnika nie posiadam. Mam tylko nadzieję, że ich nie zasuszę, bo ja to albo przelewam albo zasuszam. Ze skrajności w skrajność.
Oglądałam właśnie zdjęcia jakie udało mi zrobić i natknęłam się na taki widok, za którym zdecydowanie tęsknię.
;:168 Obrazek

Tym samym pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do " zobaczenia".
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Rzeczywiście zaniedbałaś swój wątekJolu , podziwiam jednak że w zimie tak dużo Ci się chce,ja zapadam w sen zimowy i czekam na wiosnę ,cóż w tym roku coś długo przyszło mi spać , nie widać aby w końcu wiosna miała nadejść , pozdrawiam
babojola
200p
200p

Post »

Dorcia 7 rzeczywiście jest mi wsytd, parę razy już miałam go reaktywować ale cóż pokazywać zimą jak jej się nie lubi? Zajmuję ręce robótkami bo nielubię jak nic nie robią :D Na domiar tego rower w garażu czeka aż nadejdzie jego czas. Jak nadejdzie wiosna i lato to dopiero nie będę wiedziała w co ręce włożyć.
:wit
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Jolu
Bardzo podobają mi się Twoje formowane iglaki, rabatki są przemyślane i ładnie skomponowane. Nie dziwię się,ze zima zajmujesz ręce czymś innym. Ja też trochę robię na drutach, bardzo lubię wyszywać. Takie prace wypełniają mi czas zimowy. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
babojola
200p
200p

Post »

Julianna witam Cię bardzo serdecznie w moim wątku :D , no zimą to ja jak niedźwiedzie, zapadłabym się w sen zimowy. Brak słońca i ta szaruga mnie osobiście doprowadzają do lekkiej depresji ;:223
Mówisz, że wyszywasz, czy to są krzyżyki? Czy może coś innego.
Może założysz swój wątek?
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26

Post »

Jolu zdjęcie cudne ...więcej takich proszę to może wiosnę zaczarujemy ;:196
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
babojola
200p
200p

Post »

Witaj Madziu :D , oj chciałoby się już tej wiosny, chciało ale ona na nas jakaś obrażona ;:223 Wszyscy z utęsknieniem jej wypatrujemy a jej ani w głowie do nas przyjść, chyba będzie trzeba jej te fanaberie ;:124
Awatar użytkownika
nika28
500p
500p
Od: 11 lip 2011, o 19:11

Post »

:wit Przyszłam do ciebie i jestem pod wielkim wrażeniem ;:oj Ogród jest taki piękny, że aż nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie do ciebie wiosna i pokażesz nowe zdjęcia ;:108
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”