Moja działka-danutab cz.4
Re: Moja działka-danutab cz.4
Jacku to żaden kłopot u mnie i tak dalie rosną w donicach zadołowane w ziemi.
Wreszcie działa Fotosik więc wklejam kilka ostatnio zrobionych zdjęć. Na początek biały pajączek
Baronne E. de Rothschild
Fryderyk Mistral
Graham-Thomas
Karl Heinz Hanisch
Burgundy Iceberg ta róża kwitnie od czerwca nieprzerwanie
Wreszcie działa Fotosik więc wklejam kilka ostatnio zrobionych zdjęć. Na początek biały pajączek
Baronne E. de Rothschild
Fryderyk Mistral
Graham-Thomas
Karl Heinz Hanisch
Burgundy Iceberg ta róża kwitnie od czerwca nieprzerwanie
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Danusiu, Burgund Iceberg depcze mi po piętach
Wciąż się nad nią zastanawiam, ale chwilami wydaje mi się, że jest podobna do Cardinal'a Hume i to mnie powstrzymuje przed zakupem.
Wciąż się nad nią zastanawiam, ale chwilami wydaje mi się, że jest podobna do Cardinal'a Hume i to mnie powstrzymuje przed zakupem.
Burgund Ice u mnie już jakiś czas skońcyl z kwitnieniem ale rzeczywiście to wigorna różyczka.Bardzo ją lubię.Do kardynala(widziałam u Eli) podobna raczej mało-inny kolor,uklad płatkow ,wielkość i popkroj krzewu-czyli właściwie to zupełnie inna rożyczka.
Danusiu co za lilie!!!!
Danusiu co za lilie!!!!
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No właśnie gdyby tak u mnie pokazywała takie kwiatki jak teraz Twoja Myriam Danusiu .Nie lubię róż ,które się tak do końca nie otwierają .Czy przed Myriam to biała trójsklepka Co to za biały pajączek No właśnie takie kwiaty jak Barona Rothschilda są w moim guście .U mnie Burgundy Ice również kwitnie a w dodatku ślicznie zaczynają znów kwitnąć Oczy
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Czy dobrze zrozumiałam, że Twoje trósklepki rosną w doniczkach? To znaczy, że bierzesz je do domu (piwnicy?) w zimie?
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danuśka czy powojnik Błękitny Anioł i inne ścinasz na wiosnę czy teraz bo już kolebie mi w głowie,
- JAKUCH
Cardinal Hume bardziej podobny kolorystycznie do Dr Jamaine tylko ,że ma inny pokrój krzewu .Mam Cardinala Hume od wiosny i ciągle kwitł
Aniu Burgund u mnie kwitnie nadal jest to róża niezmordowana. W przyszłym roku będę miała okazje porównać ją z Cardinalem Hume u siebie. Miałam 2 doniczki z liliami dlatego tak późno jeszcze kwitną.
Jacku miałam jeszcze niepieską ale mi padła.
Jadziu a mnie podoba się Myriam właśnie taka pełna nie do końca otwarta.Tak przed Myriam to biała trójsklepka i też chciałabym wiedzieć co to za pajączek taki całkiem biały. Może i ja będę miała jesienią Eyes for You i Cardinala Humen więc będę porównywać.
Aniu tak moje trójsklepki rosną w donicy ale zimują w domku na działce.
Aniu przycinam na wiosnę jesienią kładę je na ziemi chyba że są bardzo duże to czasem trochę przycinam jesienią.
Fotosik nie wkleja zdjęć więc następnym razem.
Jacku miałam jeszcze niepieską ale mi padła.
Jadziu a mnie podoba się Myriam właśnie taka pełna nie do końca otwarta.Tak przed Myriam to biała trójsklepka i też chciałabym wiedzieć co to za pajączek taki całkiem biały. Może i ja będę miała jesienią Eyes for You i Cardinala Humen więc będę porównywać.
Aniu tak moje trójsklepki rosną w donicy ale zimują w domku na działce.
Aniu przycinam na wiosnę jesienią kładę je na ziemi chyba że są bardzo duże to czasem trochę przycinam jesienią.
Fotosik nie wkleja zdjęć więc następnym razem.
- JAKUCH
Danusiu różyczki dalej kwitną na całego ,a konik wygrzewa się na słonku .Też lubię je obserwować .Czy zamawiałaś jakieś różyczki
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Zielony gość nie tylko fajny, ale przefajny