Moje ogródki - Gucia.
Cudne Guciu masz powojniki...ja właśnie preferuje jasne kolory, uważam że ładniej wyglądają na tle zieleni -- choć ten bordowy co widać też śliczny....
Ależ pięknie jest u ciebie
Ależ pięknie jest u ciebie
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Markusie, dzięki, ale gdzie tam moim do Twoich Właśnie o takich Twoich ekspozycjach mi się marzy.
Basiu, ja też lubię te jaśniejsze powojniki, zauważyłam, że te bordowe, wśród ciemniejszych iglaków zupełnie giną.
Bożenko, jak to nie padało ....współczuję, bo przecież od jutra zapowiadają ocieplenie i o deszczu możemy zapomnieć.
A na garażu też prawie wszystko kwitnie: A może juka znowu.......... po 4 latach zakwitnie
Basiu, ja też lubię te jaśniejsze powojniki, zauważyłam, że te bordowe, wśród ciemniejszych iglaków zupełnie giną.
Bożenko, jak to nie padało ....współczuję, bo przecież od jutra zapowiadają ocieplenie i o deszczu możemy zapomnieć.
A na garażu też prawie wszystko kwitnie: A może juka znowu.......... po 4 latach zakwitnie
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ależ piękny ten ciemny powojnik! Razem z tym jasnym różowym musi wyglądać nieziemsko pięknie!
Bozenko, mnie nie chodziło o azalię, tylko takie niebieskie soś, jakby wilczomleczowate, pod rojnikiem ( post z 21.05., godz. 9.41, pierwsze zdjęcie). Zamiast na pierwszym zdjęciu, napisałam na ostatnim
Mówiono Ci to już wiele razy, ale powiem jeszcze raz: widok na garaż jest absolutnie fascynujący!
Bozenko, mnie nie chodziło o azalię, tylko takie niebieskie soś, jakby wilczomleczowate, pod rojnikiem ( post z 21.05., godz. 9.41, pierwsze zdjęcie). Zamiast na pierwszym zdjęciu, napisałam na ostatnim
Mówiono Ci to już wiele razy, ale powiem jeszcze raz: widok na garaż jest absolutnie fascynujący!
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Guciu, bedę wyła do księżyca z zachwytu nad Twoimi aranżacjami - normalnie roslinki uwielbiają Cię
Wysyłaj te fotki do gazet, bo inaczej doniosę (a wiesz, że to ostatnio bardzo modne ) gdzie trzeba, że jest taka cudowna osóbka w Łodzi co robi cuda z roslinami i nie opędzisz się od "chłopaków z długimi lufami"
Wysyłaj te fotki do gazet, bo inaczej doniosę (a wiesz, że to ostatnio bardzo modne ) gdzie trzeba, że jest taka cudowna osóbka w Łodzi co robi cuda z roslinami i nie opędzisz się od "chłopaków z długimi lufami"
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Guciu-efekty Twoich ogródkowych poczynań są niesamowite.Wiem,że talentu nikomu nie da się,niestety, przekazać. Spróbuj jednak,proszę,opisać w jaki sposób tworzysz te swoje przepiękne kompozycje.Od czego zaczynasz?Co się dzieje wTwojej głowie zanim wbijesz łopatę w ziemię.Czekam z necierpliwością na odpowiedż.Rosea