Działeczka Ewy W część 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Działeczka Ewy W część 2

Post »

Maska pisze: Oj Ewuniu marzy Ci się taki kocur na 2 nogach? Z czasem też by Cię to znudziło :roll:
Oj Marysiu nic takiego nie sugerowałam :;230 no, no głodnemu chleb na myśli ;:109
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Bardzo lubię krówki :D Zresztą-jakich ja nie lubię :;230 Podoba mi się zwłaszcza biały pyszczek. I spojrzenie-jedzenia tak intensywnie wygląda?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

ewa w pisze:] a słodzik jakich mało musiałby się mój M i synowie uczyc od niego jak kobiecie w oczy patrzeć :;230
:?:
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewciu ze wzgledu na zdrowie kiciuś na suchej karmie ostatnio i spija wszystko co płynne- czeka przy kranie w umywalce, w wannie, gdy podlewam kwiatki
Maska pisze:
ewa w pisze:] a słodzik jakich mało musiałby się mój M i synowie uczyc od niego jak kobiecie w oczy patrzeć :;230
:?:
Marysiu co do M za stary na naukę-swoją szansę przegapił ale synowie swoja przygodę życiową dopiero zaczynają... takie kocie spojrzenia ;:224
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Od czasu, kiedy koty przeszły na suchą karmę, woda zaczęła cieszyć się powodzeniem. Wcześniej nawet w jej stronę nie patrzyły :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Ewa,fajny ten twój sierściuch.Psy przygarnęłabym wszystkie,do kotów jakoś nie czuję zbytniego sentymentu,ale u kogoś owszem.W ogrodzie mam syf,mimo,że pod nosem,jakaś niemoc totalna mnie ogarnęła.
Awatar użytkownika
maria.k55
1000p
1000p
Od: 24 maja 2009, o 16:06

Post »

Z tym zapachem ananasowym to aż mi ciebie szkoda, bo to przeze mnie ten problem. Ewa napisz mi na priv swój adres, jak go znajdę u siebie to wyślę. Jeszcze kilka słów n/t twojego kiciusia, jest piękny kolory jakie lubię u mruczków, ale jeśli kot ma suchą karmę to musi mieć non-stop miseczkę z wodą obok, już nie będę pisać dlaczego. Moja kocina nie wrócił do domu, ale jak znajdę gdzieś podobnego to będzie mój.
"Szanuj każdy dzień - bo już nie powróci"
Ogródek przydomowy u Marii.k55
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Ewuś a moze byś upiekła ciasto dyniowe z orzechami. ;:167
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sierściuchy wodę maja zawsze w misce tylko kot woli np. starą z kwiatków stojacych tydzień lub ze zlewu z garów. Dla niego specjalnie porozstawiałam juz słoiki z wodą na parapetach.
Gosiu niemoc totalna ogarnia mnie średnio raz na dwa tygodnie i gdyby nie konieczności zyciowe nie wylazłabym z wyra wcale. Jeszcze teraz gdy wpadam z choroby w chorobę a wyleżeć się nie ma kiedy.
Marysiu nie przejmuj się tak tymi Ananasami. Dynia musi być na dniach przetworzona bo zdaje mi się , że za długo już sobie stoi. U nas nawet galaretki ananasowej nie ma :;230 Gdy zdybię już te ananasowe dodatki to wykupie pół sklepu na "zaś" ;:224 czyli na przyszły rok.
Halinko ciasta z dyni tez nie robiłam tylko leczo i zupkę z Twojego przepisu ach jeszcze dodałam kiedyś do szarlotki bo miałam mało jabłek.
Kochane dziewczyny zaczynam się na nowo kurować czyli kołdra, herbatka, łóżko no i ... forum oczywiście!!! ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Ewciu przyglądałam sie kotkowi i zapytam" czy te oczy mogą kłamać chyba nie" .Podobny trochę do mojej Agatki tylko ,że ona nie wypija mi wody z podstawek ;:oj .Ona obrała sobie jedno naczynie i z niczego innego sie nie napije .Zdróweczka Ewuniu ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ewuniu nie wyleczyłaś chyba ostatniego przeziębienia, albo jakaś zaraza (bakteria, wirus?) siedzi w Tobie. Może jakieś badania dodatkowe ? Zdrówka Ci życzę ;:196
Awatar użytkownika
Padawan Collies
100p
100p
Od: 1 lis 2011, o 20:34
Kontakt:

Post »

WItaj Ewuś!
Kicia hipnotyzująe oczyska ma, to fakt! Marzy mi się jakiś koteak do tej psiej gromady, ale puchnę i wydrapuję sobie oczy już po krótkim głaskaniu kota więc nic z tego.
A czy dynia smakowała? Przedwczoraj kolega w pracy poczęstował pikantnym kremem z dyni, wkropiłam do tego jeszcze cytrynkę... mnim! mniam!mniam!
Pozdrawiam - Mariola & Padawanki Copyright@Padawan Collies
Nasz ogród na Forum
GÓRY
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lecz się i wracaj do zdrowia, bo na pewno jeszcze trafią się cieplejsze dni i będzie można wyjść do ogrodu :D
Woda w zlewie jakaś smaczniejsza-niektóre koty wolą właśnie taką, a ignorują świeżą w miseczce.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”