Mój piękny ogród Mariola54
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Wow, ja jestem pod wrażeniem Twojego zakątka,
bardzo ładne klimaty - takie jak lubię.
Mariolko i powiedz jak to robisz, że tyle pięknych roślin uzyskałaś z paczuszki,
mnie to się nie udaje.
Co roku kupuję, bo nie mogę przejść obojetnie ale prawie nic z tego mi nie wschodzi.
A ja ciagle mam nadzieję i za rok kuszę się na nstepne.
bardzo ładne klimaty - takie jak lubię.
Mariolko i powiedz jak to robisz, że tyle pięknych roślin uzyskałaś z paczuszki,
mnie to się nie udaje.
Co roku kupuję, bo nie mogę przejść obojetnie ale prawie nic z tego mi nie wschodzi.
A ja ciagle mam nadzieję i za rok kuszę się na nstepne.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
To i tak masz większą działeczkę niż moja. No dobra tylko jak zaplanować takie oczko jak Twoje w moich realiach. No i taki cudny mostek lub pomościk. Gdzież zamiast warzywnika. Może blisko altanki. nie wiem tak na szybkiego zbyt dużo pomysłów zaprząta moją głowę. Jednak sam pomysł na realizację oczka godny rozważenia.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Kolejna piękna porcja pięknych fotek. tym razem ozdoby ogrodowe. Wiatraczek super, studnia nie mniej piękna. Przytulny ten Twój ogródek. Taki wypełniony, taki jaki właśnie lubię. Odcięty od reszty. Ja muszę poczekać na rozrost drzewek owocowych, krzewów ozdobnych i szpaleru thuj. wtedy również mój ogród stanie się mała enklawą spokoju.
Pozdrawiam - Jarek[/quote]
Pozdrawiam - Jarek[/quote]
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Może nie za dużo tych drzewek ale za to jak jak rozsądnie i estetycznie rozpracowany masz ten sad. Mariolko a nie masz może fotki ogródka z podwyższenia. Moze robiłaś kiedyś fotki z dachu altanki. No właśnie ciekaw jestem bardzoTwojego domku. może maasz również jego fotki.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Właśnie wracam z wirtualnego spaceru po Twoim ogróku,bardzo ładne roślinki ,pozazdrościć tulipanów
Na jednym ze zdjęć widziałam gazanię (chyba się nie mylę?) i mam pytanko ,czy to jest roślina jednoroczna czy można ją jakoś przechować przez zimę?.Moja gazania w kolorach pomarańczowych kwitnie do tej pory w donicy i nie wiem co znią zrobić???
pozdrawiam
Małgosia
Na jednym ze zdjęć widziałam gazanię (chyba się nie mylę?) i mam pytanko ,czy to jest roślina jednoroczna czy można ją jakoś przechować przez zimę?.Moja gazania w kolorach pomarańczowych kwitnie do tej pory w donicy i nie wiem co znią zrobić???
pozdrawiam
Małgosia
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09
Zwiedziłam właśnie twój ogródek. Wszystko mi się podoba, nie zazdroszczę, ale chciałabym mieć takie drewniane ozdoby- mąż mi obiecuję, że mi porobi jak pójdzie na emeryture/ ale ja w to nie wierzę za bardzo, bo gdyby się faktycznie zdecydował, to nie czekałby Bóg wie dokąd/. Przyjemnie pooglądać różne ogrody, potem świeżym spojrzeniem omiata się swój i od nowa się marzy co by jeszcze u siebie można zrobić.
Pozdrawiami gratuluję zdolności mężowi
Pozdrawiami gratuluję zdolności mężowi
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
Szkoda Mariolko bo wiele by mi dało to zdjęcie. Miałbym już całkowity obraz twojego ogrodu. Ocenił bym wtedy jego wielkość i mógłbym oszacować rozmiar oczka wodnego. moze kiedyś pokusisz się o zrobienie takiej fotki. Pamiętak aby ją zamieścić.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek