Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 8
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 8
Piękne sadzonki,czekam na kwitnienie tej Balleriny skoro tak ładnie ja opisałaś .
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Wandziu takie mam, nawet kilka Jak tylko przychodzi jesień, to bardzo potrzebuję takiego widoku płonących ogieńków, na duży kominek nie mam miejsca, więc zastępuję sobie go świecami i zapachowymi kominkami. Mam całkiem pokaźną kolekcję świeczników i świec, które rozświetlają jesienne i zimowe mroki i przeganiają depresje Już zaczął się ten czas, kiedy wieczorami ogieńki świec wesoło tańczą , a ja z herbatką i książką leniuchuję sobie na sofie .....wczoraj nawet z pysznym grzanym winkiem pachnącym cynamonem i pomarańcząwanda7 pisze:AGNESS,.......Jeśli nie masz takiego kominka, to chociaż spraw sobie taki malutki kominek, w którym tea-lightami podgrzewa się olejki eteryczne.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Wandziu oj będzie cudownie za parę miesięcy...piękne duże krzaki...
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wandziu, a Ty masz ostnice? Ja bym je sadziła wszędzie. Zakochałam się w tej trawce.
Piękne sadzonki dostałaś. Czekam ja swoje 3 różyczki.
I tak jestem w szoku, że w ogóle sa jakiekolwiek, bo w tym roku miało nie być żadnej
Piękne sadzonki dostałaś. Czekam ja swoje 3 różyczki.
I tak jestem w szoku, że w ogóle sa jakiekolwiek, bo w tym roku miało nie być żadnej
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne, dorodne sadzonki!
Ja niestety jeszcze czekam...od Ewy też jeszcze nie mam...a poza tym z dwóch innych źródeł. Żałuję, że nie trafiły do mnie wczoraj. dziś taka ładna pogoda, dobra do prac ogrodowych. Nic, wykopię chociaż dołki.
Ja niestety jeszcze czekam...od Ewy też jeszcze nie mam...a poza tym z dwóch innych źródeł. Żałuję, że nie trafiły do mnie wczoraj. dziś taka ładna pogoda, dobra do prac ogrodowych. Nic, wykopię chociaż dołki.
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Wandziu ,ja mam to szczęście że u mnie nie było śniegu i moje trawy jak na razie prezentują sie nieżle ,ale jak juz sie zacznie prawdziwa zima powiąże je w chochoły i tak przetrwają zimę ,nie lubie "poległych" traw.
- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wandziu po śniegu ani śladu a i widzę nowe nasadzenia oj będzie pięknie i jeszcze bardziej kolorowo, mówisz że te różyczki do cienia mmmmmmmm trzeba przemyśleć
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Dzisiaj byłam u Szmitów. Nie na zakupy, ale żeby po raz ostatni w tym roku podziwiać późnojesienne widoki tego miejsca. Królowały TRAWY.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Wandziu u Szmitów w ogrodzie także widać już jesień, co nie znaczy, że nie jest tam pięknie .
Mają dużo trawiastych rabat i słoneczko było nawet dzisiaj.
Miałaś wspaniałą wycieczkę.
Mają dużo trawiastych rabat i słoneczko było nawet dzisiaj.
Miałaś wspaniałą wycieczkę.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Piękne widoki, kolejny raz zabierasz nas na spacer do tego miejsca, dzięki
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Czyli byłaś już u nich chyba we wszystkich porach roku. No może jeszcze zimy brakuje.
Zdecydowanie najładniej jest u nich pod połowy lipca az do tej pory. Wiosną nie ma takiego wrażenia
Zdecydowanie najładniej jest u nich pod połowy lipca az do tej pory. Wiosną nie ma takiego wrażenia
- peonia
- Od: 26 mar 2006, o 11:35
- Kontakt:
Dzięki za Twoje fotki, tak pobudzają wyobraźnię i ...dodają apetytu na takie cuda.
Zaczęło się od rabaty-Beata Paulina
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ech Wandziu, robisz Ty tym Szmidtom reklamę Ślicznie tam u nich, naprawdę wzorowe nasadzenia, świetna reklama szkółki. A u Ciebie? Widze, ze wzbogaciłaś się naprawdę o piękne okazy róż - Ballerinę mam od tego roku i jestem z niej bardzo zadowolona - niektórzy twierdzą, że bladawiec, dla mnie ma wspaniałe, subtelne kolory, które pasują do wszystkiego. Tuscany SUperb to też świetna odmiana, przecudnie pachnie, i ten purpurowy kolor...szkoda tylko, że nie powtarza, chociaż pod jesień zdarza jej się zakwitnąć dwoma - trzema kwiatami.
Będzie pani zadowolona
Będzie pani zadowolona
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka