Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11
Magda, imponująca armia! Ja mam tylko dwa koty i PanaM 

to tylko mi budy brakuje...aguniada pisze:Magda, imponująca armia! Ja mam tylko dwa koty i PanaM
- Edyta1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na 99% będęaguniada pisze: Edytko, dzień dobry... widzimy się w poniedziałek?
Klona Red Rocket nie posiadam... może miałaś na myśli Royal Red?

Coś pomieszałam z nazwami

A jak długo utrzymują się liście na Red Sunsed? U mnie u Red Rocked już opadły, ale na Sun Valley jest jeszcze sporo

Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Haha, co za kolejność
Przecież koty mieszkają u Was na parapecie, a nie w budzie, więc do czego ta aluzja?

Przecież koty mieszkają u Was na parapecie, a nie w budzie, więc do czego ta aluzja?

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Przecież nie odmawia pieszczot, cieszy się na odgłos otwieranej puszki, rzadko reaguje na wołanie, przychodzi kiedy chce i jeszcze kilka cech bym znalazła, ale nie chce sie narazić
To jak ma nie zasłużyć na swoje miejsce, czy to parapet czy buda...
Kot oczywiście

To jak ma nie zasłużyć na swoje miejsce, czy to parapet czy buda...

Kot oczywiście

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko minął zimno listopadowy dzień, ja dzisiaj musiałam sięgnąć po paracetamol. Miłego wieczoru Wam życzę!
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
PanM pisze:to tylko mi budy brakuje...aguniada pisze:Magda, imponująca armia! Ja mam tylko dwa koty i PanaM

April pokazywała w swoim wątku takie ładne betonowe
Pozdrawiam Monika
Monika, Magda, Kasia, ja się wycofuję z tej dyskusji rakiem, bo przechlapane będę miała za niewinne żarty ;-) Uściślając, chodziło mi jedynie o... aaa, nieważne 
PanieM, uśmiechnij się, przecież sobie tu wszyscy żartujemy, a spot podsunąłeś Ty - mnie tylko wyobraźnia zadziałała ;-)) W końcu czasem między wami iskrzy ;-))
Edytko, Royal Red stosunkowo szybko zaczął gubić liście... po nim ogołocił się Red Sunset, a jeszcze później Crimson Sentry... na końcu poddały się klony palmowe. Twój Sun Valley jeszcze nosi liście?? Szok.
Marysiu, czyżby dopadł Cię ból głowy, biedactwo?
Marzenko, pozdrawiam... niech big boss wyjeżdża jak najprędzej i już Cię nie męczy
Ja też czekam na opadnięcie wszystkich liści, a już jest co grabić... jeszcze chwila, i drzewa zrobią się łyse... nie lubię tego stanu 
Magdo, serio myślisz o oczku i kaskadzie? To jest wyzwanie, pamiętaj proszę jeśli nie chcesz sobie wrzucać dodatkowej roboty
Ewa, będziecie kończyć swoje oczko wiosną? My musimy zakończyć główne prace teraz... Trzymam kciuki za Wasz projekt! Myślę, że z czasem pomyślicie i o rybach i innych ustrojstwach... to wciąga
Jolu, ptaszki ćwierkają, a my działamy póki mrozów nie ma
Pozdrawiam Cię!

PanieM, uśmiechnij się, przecież sobie tu wszyscy żartujemy, a spot podsunąłeś Ty - mnie tylko wyobraźnia zadziałała ;-)) W końcu czasem między wami iskrzy ;-))

Edytko, Royal Red stosunkowo szybko zaczął gubić liście... po nim ogołocił się Red Sunset, a jeszcze później Crimson Sentry... na końcu poddały się klony palmowe. Twój Sun Valley jeszcze nosi liście?? Szok.
Marysiu, czyżby dopadł Cię ból głowy, biedactwo?
Marzenko, pozdrawiam... niech big boss wyjeżdża jak najprędzej i już Cię nie męczy

Magdo, serio myślisz o oczku i kaskadzie? To jest wyzwanie, pamiętaj proszę jeśli nie chcesz sobie wrzucać dodatkowej roboty

Ewa, będziecie kończyć swoje oczko wiosną? My musimy zakończyć główne prace teraz... Trzymam kciuki za Wasz projekt! Myślę, że z czasem pomyślicie i o rybach i innych ustrojstwach... to wciąga

Jolu, ptaszki ćwierkają, a my działamy póki mrozów nie ma

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguniu umieściłam u siebie zdjęcia z opisem planów Kasię ,Ciebie i każdą życzliwa osobę proszę o rady i wskazówki.
Moniko, oczywiście chętnie zajrzę zobaczyć co planujesz, tylko ciut później 

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Dziękuję ,mnie się nie spieszy do wiosny daleko:)
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
I to są właśnie uroki M, który podziela Twoje zainteresowania. Każda kobieta o takim marzy a potem masz, nawet obgadać nie możnaaguniada pisze:Monika, Magda, Kasia, ja się wycofuję z tej dyskusji rakiem, bo przechlapane będę miała za niewinne żarty ;-) Uściślając, chodziło mi jedynie o... aaa, nieważne

Mój nieświadom niczego żyje spokojnie, nie wiedząc o żadnym słowie na FO napisanym. O jego istnieniu wie i tyle

No nic, skoro watek wspólny to pozostaje mi przeprosić za żarty w stronę męskiej jego części i obiecuje więcej nie przytaczać niewybrednych żartów na temat mężczyzn

P.S.
Ale tylko w TYM wątku oczywiście

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- Edyta1
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
Oj tam, oj tam, jak się wchodzi do wątku żony to trzeba się z tym liczyćvariegata pisze:I to są właśnie uroki M, który podziela Twoje zainteresowania. Każda kobieta o takim marzy a potem masz, nawet obgadać nie możnaaguniada pisze:Monika, Magda, Kasia, ja się wycofuję z tej dyskusji rakiem, bo przechlapane będę miała za niewinne żarty ;-) Uściślając, chodziło mi jedynie o... aaa, nieważne
Mój nieświadom niczego żyje spokojnie, nie wiedząc o żadnym słowie na FO napisanym. O jego istnieniu wie i tyle![]()
No nic, skoro watek wspólny to pozostaje mi przeprosić za żarty w stronę męskiej jego części i obiecuje więcej nie przytaczać niewybrednych żartów na temat mężczyzn![]()
P.S.
Ale tylko w TYM wątku oczywiście

A tak przy okazji, ta ja również uwielbiam ten spot reklamowy

Agunia, mój klon też zgubił dużo liści, ale trzyma jeszcze barwne akcenty (przynajmniej tak było do dzisiaj). Jutro postaram się zrobić zdjęcie

Pozdrawiam - Edyta
Magdo,
Edyto, czekam na zdjęcia
Bardzo dziś wietrznie, dosłownie głowę urywa... całą noc tak padało i wiało. Listopad jest jednak najgorszym miesiącem w roku...
Zapraszam na filiżankę kawy i życzę wszystkim udanego dnia

Edyto, czekam na zdjęcia

Bardzo dziś wietrznie, dosłownie głowę urywa... całą noc tak padało i wiało. Listopad jest jednak najgorszym miesiącem w roku...
Zapraszam na filiżankę kawy i życzę wszystkim udanego dnia

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15